Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah gümbür gümbür duyarsın kalp atışını :)))Kızlar merhaba çok şükür bugün keseyi gördük 2 embriyo yerleştirilmişti ama sadece 1 tanesi tutmuş olsun bir bebis olsun sağlıklı olsun inşallah darısı tüm isteyenlerin başına 10 gün sonra kalp atışını kısmetse duyacaGiZ:)
Canim bende 9.gün yapmıştım aynı senin gibi silik çıkmıştı inşallah tutunur bebisinKızlarrrr dayanamadım idrar testi gaptım 2.çizgim hafif silik ama çıktı :))) 24nde kan tahlili bakalım yarın işe başlıyorum ve fena grip oldum yattığım yerden ne yapcam hiç bilmiyorum
Amin inşallah canım ..hepimiz duyarım o Pıtırcık kalp atışlarında insallahİnşallah gümbür gümbür duyarsın kalp atışını :)))
İnşallah canım bebeğin seninle yaşar moralini yüksek tutmerhaba hanımlar yarın benim test günüm 5.gün embriyolarıydı hiç arada test yaptırmadım.7.inci denememizinsallah bu sefer olur dua edin lütfen 2 defa hamilelik testi yaptim idrarda sonuc negatifti
merhaba hanımlar yarın benim test günüm 5.gün embriyolarıydı hiç arada test yaptırmadım.7.inci denememizinsallah bu sefer olur dua edin lütfen 2 defa hamilelik testi yaptim idrarda sonuc negatifti
Canım naptın nasıl gidiyoi buarada güzel hbr 24nde transferimin 12.günü beta 400.15 çıktı:))) ctesi keseye görcez inşallah bizdeKızlar hepimizin vücudu ve tepkileri değerleri çok farklı oluyor sabırla beklemekten başka şansımizda yok diğer normal hamilelerin çoğu 5.6.haftayı bilmeden rahat geçiriyor ama biz herseyi biliyoruz ve tedirginiz bizi bizden başkası zorrrrr anlar ama bebislerin hafta hafta gelişimi çok mutlu etceek hepimizi hersey moral bozmak yok tüp bebek anneleriyiz biz yarın keseleri görmek istiyor Dr im dua edin kızlar tek keseye de razıyım allahtan hayirlisi
Canim cok sevindim betan harika çıkmış allahım gönlüne göre versin inşallah bende iyiyim ama aksamlari erkenden uyuyorum .buarada 30 kasımda Dr a gitce kalp atışı için çok heycanliyim ama bir yandan korkuyorum ister istemez OKUYORUm internetten duymayanlar var ; (Canım naptın nasıl gidiyoi buarada güzel hbr 24nde transferimin 12.günü beta 400.15 çıktı:))) ctesi keseye görcez inşallah bizde
Bundan sonra kötü bütün düşüncelere kapatıyoruz kendimizi endişe yok negatif olmak yok.. Ben bile şimdiden işyerinden yarıbaygın dönüyorum yorgunluktanCanim cok sevindim betan harika çıkmış allahım gönlüne göre versin inşallah bende iyiyim ama aksamlari erkenden uyuyorum .buarada 30 kasımda Dr a gitce kalp atışı için çok heycanliyim ama bir yandan korkuyorum ister istemez OKUYORUm internetten duymayanlar var ; (
Canim hem.çalışıp hem. Hamilelik zor.allahım güç versin SanaBundan sonra kötü bütün düşüncelere kapatıyoruz kendimizi endişe yok negatif olmak yok.. Ben bile şimdiden işyerinden yarıbaygın dönüyorum yorgunluktan
Allah yardimcin olsun canim bende yarin ogrenicem dualarda bulusalimmerhaba hanımlar yarın benim test günüm 5.gün embriyolarıydı hiç arada test yaptırmadım.7.inci denememizinsallah bu sefer olur dua edin lütfen 2 defa hamilelik testi yaptim idrarda sonuc negatifti
Allah yardimcin olsun canim bende yarin ogrenicem dualarda bulusalim
Olumlu cok sukur 10. Gun hcg 150 cikti Rabbim hepimize ayri ayri yasatsin bu mutluluguMerhaba test yaptırdım mı sonuç olumlu dur inşallah
Olumlu cok sukur 10. Gun hcg 150 cikti Rabbim hepimize ayri ayri yasatsin bu mutlulugu
Aminn insAllahHayırlı olsun cnm çok sevindim inşallah meleğini kucağına almayi da nasip etsin Allahım
Kızlar merhaba bugün minigimin kalp atışını duyduk çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin 6+3teyizA
Aminn insAllah
bende sabırsızlıkla bekliyorum daha 5+2 benim de .. Kalp sesini dıyana kadar çok sevinmicem dedim sen neler yapıyosun ne gibi belirtilerin var ? Tadevine nasıl bi şekil verdiniz?Kızlar merhaba bugün minigimin kalp atışını duyduk çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin 6+3teyiz