• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferden sonra vücuttaki değişimler

kaç günün kaldı ? ben de beta hcg yükselsin diye dua ediyorum

9. gün 43.98
11. gün 51.58
Can'ım benim daha test için 1 haftam var inş değerlerin düzenli olarak yükselmeye devam eder
transferimin 9.gunu.merkez de 5.gun embriyosu oldugundan bugun test yapmami istemisti.degerim 240.allah herkese nasip etsin
Can'ım senin adına çok sevindim rabbim hayırlısıyla bize de nasip eder inşş

Arabıza çok yeni katıldım arkadaşlar:)) herkesler çok sıcak çok içten.. Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin.. Bugün transferim oldu çok heyecanlıyım.. Usge beyaz noktacık olarak gördüm:) neler yapmam lazım yatayım mu hep??

Arabıza çok yeni katıldım arkadaşlar:)) herkesler çok sıcak çok içten.. Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin.. Bugün transferim oldu çok heyecanlıyım.. Usge beyaz noktacık olarak gördüm:) neler yapmam lazım yatayım mu hep??
Herkesin tavsiyesi yatmak yönünde sen bol bol dinlen artık özellikle ilk 3 gün sonra yavaştan hareket etmeye başla Can'ım. Kendini Nasıl rahat hissedersen o şekilde davran rabbim sana da bi evlat nasip etsin inş

Hep yat haberleri izleme hep gul sadece tuvalete kalk demedi deme mutlu ol asla aglama muhabbetinden sinir olaagin kimseyle muhattap olma kapilari acma :) telefonlari sessize al bol bol oyun oyna sacma sapan karikaturlere bak cekirdek citle sakiz cigne kabiz olma ilaclarini unutma herkese is buyur saltanatini ilan et sigara asla asla asla muck

Kaç gündür olan belirtilerimin hiç biri bugün yoktu kendimi yorgun ve üzgün hissediyorum. Bişeyler bittimi yoksa diye korkuyorum. Şu 1 hafta hayırlısıyla bitse de sonucu öğrenebilsem :(

Kaç gündür olan belirtilerimin hiç biri bugün yoktu kendimi yorgun ve üzgün hissediyorum. Bişeyler bittimi yoksa diye korkuyorum. Şu 1 hafta hayırlısıyla bitse de sonucu öğrenebilsem :KK43:
Hey hey hey sakin ha kanama yoksa bebek orda sakin panikleme benim de meme agrilarim kasik agrilarim 6.gun kesilmisti asla negatif olma yerlesti bebegin

kızlarrrr merhabaaa benim de yarın transferim olacak 3. gün transferi..tüp bebeği pozitif sonuç alanlarr neler önerirsiniz neler yaptınız? ben 12 gün boyunca yatmayı dusunuyorum aslında is yemek yapmayacağım

Hep yat haberleri izleme hep gul sadece tuvalete kalk demedi deme mutlu ol asla aglama muhabbetinden sinir olaagin kimseyle muhattap olma kapilari acma :) telefonlari sessize al bol bol oyun oyna sacma sapan karikaturlere bak cekirdek citle sakiz cigne kabiz olma ilaclarini unutma herkese is buyur saltanatini ilan et sigara asla asla asla muck

Herkesin tavsiyesi yatmak yönünde sen bol bol dinlen artık özellikle ilk 3 gün sonra yavaştan hareket etmeye başla Can'ım. Kendini Nasıl rahat hissedersen o şekilde davran rabbim sana da bi evlat nasip etsin inş
:) çok teşekkür ederimmmm inşallah şsteyen herkese nasip eder

:))))) okurken bile güldüm çok teşekkür ederim Dr.m ilk gün için bile yatmana gerek yok sadece dinlen dedi sonrasında da 2gün dinlenmen yeterli dedi oyüzden kafam karıştı da

:))) çok güldüm msjınızı bile okurken motive oldum çok teşekkürler :) DRm bgn için bile yatmana gerek yok dinlen yter dedi oyüzden kafam karıştı

Hey hey hey sakin ha kanama yoksa bebek orda sakin panikleme benim de meme agrilarim kasik agrilarim 6.gun kesilmisti asla negatif olma yerlesti bebegin
Gerçekten mi inş öyledir bugün çok buhranlı geçirdim aglak bir haldeydim zaten ama dediğin doğru daha biten bişey yok korkuyo insan ama napalım. Şu haftayı da hayırlısıyla geçirip pozitifi görmeyi nasip etsin rabbim

Can'ım bende de o kasık Ağrı'sı hep oldu rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin bize
Merhaba kızlar bende 35 yaşında 2.denememi yaptım 1.deneme 1 embriyo YDÜ beta 24 tu ve yükselmemisyon şimdi 2 embriyo 31 ekimde yerleştirildi .11 gün 141 13.gün bugün yani 266 çıktı değerim.benimde kasık ağrılarım ateş basamalar ve sabah 5ten itibaren midem bulaniyoo 15 gün sonra keseye inşallah göreceğiz allah hepimize bebislerjmjzj bir an önce versin

Merhaba kızlar bende 35 yaşında 2.denememi yaptım 1.deneme 1 embriyo YDÜ beta 24 tu ve yükselmemisyon şimdi 2 embriyo 31 ekimde yerleştirildi .11 gün 141 13.gün bugün yani 266 çıktı değerim.benimde kasık ağrılarım ateş basamalar ve sabah 5ten itibaren midem bulaniyoo 15 gün sonra keseye inşallah göreceğiz allah hepimize bebislerjmjzj bir an önce versin

Hayırlı olsun, saglikli sihhatli kucagimiza almak nasip olur insallah. Benimde 21 ekim tranferim.kese ve kalp atimina 19 kasimda gidecegim. Batmalar, sislik, ara ara lekelenme ve igne vurundum derken zaman gecmiyor gibi... Tekrar kanama olacak diye korkuyla bekliyorum...

Hayırlı olsun, saglikli sihhatli kucagimiza almak nasip olur insallah. Benimde 21 ekim tranferim.kese ve kalp atimina 19 kasimda gidecegim. Batmalar, sislik, ara ara lekelenme ve igne vurundum derken zaman gecmiyor gibi... Tekrar kanama olacak diye korkuyla bekliyorum...
Meri merI seninde hayırlı olsun canım allah hepimizin yüzünü güldürsun 27 kasim da da biz bi keseleri gorsek; )))

Back