• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferden sonra vücuttaki değişimler

Oyyy kıyamam yaaa :))

bende sabırsızlıkla bekliyorum daha 5+2 benim de .. Kalp sesini dıyana kadar çok sevinmicem dedim sen neler yapıyosun ne gibi belirtilerin var ? Tadevine nasıl bi şekil verdiniz?
Kalp atışını duyana kadar inanamıyordum ama duyunca hem biraz rahatladım hemde duygulandim.folik asit ve progesteron devam ediyorum.is pek yapmıyorum evdeyim zaten 2 gündür sersemlik var uyku hali çok. Yoğun birde korkunç bir baş ağrısı var ama.olsun ben razıyım yeterki bebişim gelsin 4 yıl bekledik onu;) zaman geçmek bilmiyor 14 aralıkta 8.5 hafta olcak kısmetse kontrol var ve bir sürü kan testi

Oyyy kıyamam yaaa :))

bende sabırsızlıkla bekliyorum daha 5+2 benim de .. Kalp sesini dıyana kadar çok sevinmicem dedim sen neler yapıyosun ne gibi belirtilerin var ? Tadevine nasıl bi şekil verdiniz?

Hayırlı olsunn bebekleriniz Allah kucağınızada almayı nasip etsin darısı başımıza kızlar benimde iki gündür bulantım var sizdede oluyormu bugün 5.günüm

Kızlar acil cevap istiyorum yardım edin bugun transferin 6. Günü test yaptırsammı dayanamıyorum burda okudugum konularda yaptıranlar var yaptırsammı kızlar ya cok zorrr

Kızlar acil cevap istiyorum yardım edin bugun transferin 6. Günü test yaptırsammı dayanamıyorum burda okudugum konularda yaptıranlar var yaptırsammı kızlar ya cok zorrr
Yaptırma canım negatif çıkma olassılığı var kendini yıpratırsın yok yere biraz daha sabret Allahın izniyle alıcaksın güzel habaeri

Kalp atışını duyana kadar inanamıyordum ama duyunca hem biraz rahatladım hemde duygulandim.folik asit ve progesteron devam ediyorum.is pek yapmıyorum evdeyim zaten 2 gündür sersemlik var uyku hali çok. Yoğun birde korkunç bir baş ağrısı var ama.olsun ben razıyım yeterki bebişim gelsin 4 yıl bekledik onu:KK66: zaman geçmek bilmiyor 14 aralıkta 8.5 hafta olcak kısmetse kontrol var ve bir sürü kan testi
Ooo baya büyümüş bebiş:) cuma günü olsun biran önce o minik kalbinn sesini duyayım :)) ben yenidoğnyoğunbakım hemşiresiyim çok yoğun işim eve pert dönüyorum neyapıcam bilmiyorum:( iğnelere devam ediyorum elevit kullanıyorum jelede devam çok zorlanıyorum :( Allahın izniyle sağlıkla gelsinlerde kucağımıza katlanırız napalımm

Sonuc günü yaklastikca sinirim gerginlgm artmaya başladi.zaman hiic gecmez oldu.tahlil yapacamda eczabe yokki yakinda
Esimde hayatta almaz.
Of sizde boylemsnz .benmi cok strese girdm.umarim tutunmuştur.1.kalite 5.gün embriyosu dedi doktor.sandin yüksek dedi.2 tanekoydu
canım iki tane koydu demişssin bize bir tane koyuluyor dedi .ilk denememiz siz kendinizmi istediniz.bana bilgi verirmisin

canım iki tane koydu demişssin bize bir tane koyuluyor dedi .ilk denememiz siz kendinizmi istediniz.bana bilgi verirmisin
canım genelde şansın artsın diye 2 tane koyuyor çoğu yer.ilk tüp bebek denememde 2 tane transfer ettiler 1 tanecik oğlum tuttu.bu hafta ikinci bebek için tekrar tüp bebek yapcaz gene 2 tane koyulacak büyük bir ihtimalle.

canım genelde şansın artsın diye 2 tane koyuyor çoğu yer.ilk tüp bebek denememde 2 tane transfer ettiler 1 tanecik oğlum tuttu.bu hafta ikinci bebek için tekrar tüp bebek yapcaz gene 2 tane koyulacak büyük bir ihtimalle.
canım benim inşallah oda tutar.şişli memorialda yaptırıyorum bana 1 tane koyucaz şansın daha çok artar dediler .kafam karıştı hayırlısı bakalım nasipse pazar yada pazartesi yumurta toplama işlemi olucak.rabbim hiç kimsenin kucagını boş bırakmasın ...

Back