merhaba sana bişey sormak isterim. beta hcg her gün 10 birim yükseliyor. artık bebeğimizden umudu kestik. transfer sonrasıMerhaba kızlar bende 35 yaşında 2.denememi yaptım 1.deneme 1 embriyo YDÜ beta 24 tu ve yükselmemisyon şimdi 2 embriyo 31 ekimde yerleştirildi .11 gün 141 13.gün bugün yani 266 çıktı değerim.benimde kasık ağrılarım ateş basamalar ve sabah 5ten itibaren midem bulaniyoo 15 gün sonra keseye inşallah göreceğiz allah hepimize bebislerjmjzj bir an önce versin
Merhaba benim ilaçları kestiler kendiliğinden ufak kanamalar gitti bebisimiZ .düşük. iğnesi yaptılar ama işe yaramadı malesefmerhaba sana bişey sormak isterim. beta hcg her gün 10 birim yükseliyor. artık bebeğimizden umudu kestik. transfer sonrası
9. gün 41,
11.gün 52
12.gün 63 çıktı. doktorlarım oldukça umutsuz, bebek gelişmiyor, sen de aynısını yaşamıssın sonuç ne oldu. biz bugün ilaçları kestik
Cok tesekkur ediyorum. Keske ne sebeple oldugunu da bilseydim. Bu bizim 2.denememizdi 3.ye allah kerim. Size bol sans allah hayirlisiyla sansiyla bereketiyle gelsin bebeginizMerhaba benim ilaçları kestiler kendiliğinden ufak kanamalar gitti bebisimiZ .düşük. iğnesi yaptılar ama işe yaramadı malesefherseyin hayırlısı bu yolda inan ve denemelerine devam et canım
Canim dur ya belki gec döllenmis tir yada geç tutunmustur ya senin için çok sevinmistim insallah doktorlar yanılıyor bebegin sana tutunur canimmerhaba sana bişey sormak isterim. beta hcg her gün 10 birim yükseliyor. artık bebeğimizden umudu kestik. transfer sonrası
9. gün 41,
11.gün 52
12.gün 63 çıktı. doktorlarım oldukça umutsuz, bebek gelişmiyor, sen de aynısını yaşamıssın sonuç ne oldu. biz bugün ilaçları kestik
Gulsah bebek yutundu ama hic gelismiyor. Yine uzulmek yok kismet dicez oturucaz. 3.ye artikCanim dur ya belki gec döllenmis tir yada geç tutunmustur ya senin için çok sevinmistim insallah doktorlar yanılıyor bebegin sana tutunur canim
Cok üzüldüm canim ya kismet diyeceğiz canim bende arada kötü oluyorumGulsah bebek yutundu ama hic gelismiyor. Yine uzulmek yok kismet dicez oturucaz. 3.ye artik
Yok yok pozitif enerjiye devam. Uzulmek yok allaha biraktik dua edicez sonrakiler icinCok üzüldüm canim ya kismet diyeceğiz canim bende arada kötü oluyorum
Insallah canim pozitif ligine bayıldım canimYok yok pozitif enerjiye devam. Uzulmek yok allaha biraktik dua edicez sonrakiler icin
Hayirli ugurlu olsun insallah cok guzel neticeler alirsinizSlm herkese allah gönlümüzden geçenleri nasip eder inşallah benimde dün sabah transferim oldu 22 kasımda test günü hayırlısı artık
Hayırlı olsun, bende 21 nde test yapacağım, umarım Mutlu haberler alırızSlm herkese allah gönlümüzden geçenleri nasip eder inşallah benimde dün sabah transferim oldu 22 kasımda test günü hayırlısı artık
Hadi inşallah pes peşe alırız iyi haberler☺Hayırlı olsun, bende 21 nde test yapacağım, umarım Mutlu haberler alırız
Inşallah teşekkür ederimHayirli ugurlu olsun insallah cok guzel neticeler alirsiniz
Canım kullandığın jelden kaynaklanıyor olabilir. Pozitif düşünmeye çalışKızlar, bugün 2. Günü transferimin, hafifkasık Ağrı'larım oluyor, minicikbir damla kahverengi leke gördüm çamaşırımda, çok korktum, var mı sizlerdede böyle belirtisi olan?
Kızlar evet bende halen hele devam ediyor transferde sonra 14.günüm bitti kasiklarimda ağrı ve gaz sancısı var geçimiyo hicCanım kullandığın jelden kaynaklanıyor olabilir. Pozitif düşünmeye çalış
zeyno sonucun ne çıktıı :)Kızlar evet bende halen hele devam ediyor transferde sonra 14.günüm bitti kasiklarimda ağrı ve gaz sancısı var geçimiyo hic
Çok sağol Can'ım, evet hekim bu tarz etkileri varmış, aynı gün transfer olmuşuz ne güzel!Canım kullandığın jelden kaynaklanıyor olabilir. Pozitif düşünmeye çalış
Selamlar sonucum 13.gün 266 yarın bir daha yaptıracak çok heyecanliyim inşallah artarZeyn
zeyno sonucun ne çıktıı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?