Iyi yaparsin canim bende 10.gun test yaptiriyorum ama kan yaptir canim bol bol dinlen bide ananas tüket ay çekirdeği canim bunlar tutunmaya yardimci ben meyve suyunu içtimamin canım inşşş iki emriyo koydurmak istiyorum bakalım yarından sonra trasnferim olacak
haha aynen öyle canım valla bu dönemde şımartıcam kendimi 1 hafta rapor almayı düşünüyorum zaten evde bol bol yatıcam 10. gün zaten test yapsam çıkar sanırm sonucu öğrenir işe öyle gelirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
transferden sonra vücuttaki değişimler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
ananas meyvesini alıp yemeyi düşünüyorum canım ay çekirdeğini duymamıştım. embriyolog aradı herşey yolundaymış çok şükür transfer için son iki günIyi yaparsin canim bende 10.gun test yaptiriyorum ama kan yaptir canim bol bol dinlen bide ananas tüket ay çekirdeği canim bunlar tutunmaya yardimci ben meyve suyunu içtim
Ayy insallah bebisin hemen tutunur sana annesini 9 ay birakmaz canimananas meyvesini alıp yemeyi düşünüyorum canım ay çekirdeğini duymamıştım. embriyolog aradı herşey yolundaymış çok şükür transfer için son iki gün
- 18 Eylül 2015
- 97
- 46
- 38
- 40
Gulsahinki yarin belli olacak heyecanla bekliyoruzAyy insallah bebisin hemen tutunur sana annesini 9 ay birakmaz canim
- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
amin canım hepimizinki inşşAyy insallah bebisin hemen tutunur sana annesini 9 ay birakmaz canim
Evetttt sabahtan gidip kan vereceğimGulsahinki yarin belli olacak heyecanla bekliyoruz
- 18 Eylül 2015
- 97
- 46
- 38
- 40
Gulsah selam. Oglen oldu merak ettim sonucun ne cikti ?Evetttt sabahtan gidip kan vereceğim
Derin 5.5 yani negatif bir saattir agliyorum çok kötüyüm canimGulsah selam. Oglen oldu merak ettim sonucun ne cikti ?
- 18 Eylül 2015
- 97
- 46
- 38
- 40
Allah hepimize sabir versin inanilmaz uzuldum. Simdi konusmayalim sonra konusalim. Kendini paralama allaha sigin. Sabret.Derin 5.5 yani negatif bir saattir agliyorum çok kötüyüm canim
- 22 Haziran 2012
- 12
- 7
- 36
Derin 5.5 yani negatif bir saattir agliyorum çok kötüyüm canim
Herkese merhabalar.3 yıldır bebek özlemiyle bekliyorum. Benim birinci tüp bebek denememde de , 2. denememde de aynı belirtiler oldu. göbek deliği kısmında batmalar ara ara belde batma. ilkinde tutunmamıştı, şimdi testte olumlu sonuç aldık. Belirtiler aynıydı.
Olumsuz düşünmeyin, inşallah isteyen herkesin olur, umarım bebişimin kalp atımını duyarım ve sağlıkla doğum yapmak nasip olur.
GÜLŞAHCIĞIM, Ben ilkinde üzüntüyü dibine yaşadım.Hasta olacağın içinde normalde de kötü oluyoruz, bunda iki kat oluyor.Sana tavsiyem, gezmek en iyi ilaç gibi... Kendini toparladığın an, denemeye devam, yılmak yok... Sevgiler...
Cok tesekkur ederim canım dün çok kotuydum bugün iyiyim ya hersey iyi ken neden tutunmadi doktor sizden çok umutlu yum demişti hatta tahlil yapmaya gittigimizde hayırlı olsun demişti aralıkta tekrar yaptiracagiz senin hayırlı olsun canim insallah saglikla kucagina alirsinHerkese merhabalar.3 yıldır bebek özlemiyle bekliyorum. Benim birinci tüp bebek denememde de , 2. denememde de aynı belirtiler oldu. göbek deliği kısmında batmalar ara ara belde batma. ilkinde tutunmamıştı, şimdi testte olumlu sonuç aldık. Belirtiler aynıydı.
Olumsuz düşünmeyin, inşallah isteyen herkesin olur, umarım bebişimin kalp atımını duyarım ve sağlıkla doğum yapmak nasip olur.
GÜLŞAHCIĞIM, Ben ilkinde üzüntüyü dibine yaşadım.Hasta olacağın içinde normalde de kötü oluyoruz, bunda iki kat oluyor.Sana tavsiyem, gezmek en iyi ilaç gibi... Kendini toparladığın an, denemeye devam, yılmak yok... Sevgiler...
- 22 Haziran 2012
- 12
- 7
- 36
Cok tesekkur ederim canım dün çok kotuydum bugün iyiyim ya hersey iyi ken neden tutunmadi doktor sizden çok umutlu yum demişti hatta tahlil yapmaya gittigimizde hayırlı olsun demişti aralıkta tekrar yaptiracagiz senin hayırlı olsun canim insallah saglikla kucagina alirsin
Bizimde, kesin tutar a kalite oo. 5 gün embriyosu denmisti.ama belli olmuyor.burda ne hikayeler okudum. Tutmasi imkansiz olan tutan bile var.dusunme nedenini serberst birak kendini.
İnsallah kucagimiza almak nasip olur, cok az kanama var .sabirla bekliyorum.
Insallah saglikla kucagina alirsin canim neden kanama var canim ya insallah hemen gecer canim ya aman dikkat etBizimde, kesin tutar a kalite oo. 5 gün embriyosu denmisti.ama belli olmuyor.burda ne hikayeler okudum. Tutmasi imkansiz olan tutan bile var.dusunme nedenini serberst birak kendini.
İnsallah kucagimiza almak nasip olur, cok az kanama var .sabirla bekliyorum.
- 18 Eylül 2015
- 97
- 46
- 38
- 40
özellikle kasıkta ağrı olur çok normal, sürekli yatmaya çalış, ilk denememde 2-3 gün yatıp kalkmıştım ve çok ağlamıştım ben buna bağladım tutmamasını. şimdi hiç ağlamadım hiçbişeye duygulanmadım kendi kendime set çektim hep yattım, sonuç pozitif. bugün test günümdü.Kızlar bugün 3. Günümüz kasıklarımda Ağrı var sizde de ıldumu
Canim benim cok sevindim insallah saglikla kucagina alirsinözellikle kasıkta ağrı olur çok normal, sürekli yatmaya çalış, ilk denememde 2-3 gün yatıp kalkmıştım ve çok ağlamıştım ben buna bağladım tutmamasını. şimdi hiç ağlamadım hiçbişeye duygulanmadım kendi kendime set çektim hep yattım, sonuç pozitif. bugün test günümdü.
- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
Öncelikle senin adına çok sevindim bende elimden geldiğince yatmaya çalışıyorum. Bugün regl Ağrı'sı gibiydi bakalım yarın ne olucak :)özellikle kasıkta ağrı olur çok normal, sürekli yatmaya çalış, ilk denememde 2-3 gün yatıp kalkmıştım ve çok ağlamıştım ben buna bağladım tutmamasını. şimdi hiç ağlamadım hiçbişeye duygulanmadım kendi kendime set çektim hep yattım, sonuç pozitif. bugün test günümdü.
- 18 Eylül 2015
- 97
- 46
- 38
- 40
Cok iyi cok normal devam.Öncelikle senin adına çok sevindim bende elimden geldiğince yatmaya çalışıyorum. Bugün regl Ağrı'sı gibiydi bakalım yarın ne olucak :)
- 18 Eylül 2015
- 97
- 46
- 38
- 40
kaç günün kaldı ? ben de beta hcg yükselsin diye dua ediyorumKIzlar selam benim gibi gün sayan kalmadımı burda :)
9. gün 43.98
11. gün 51.58