Ins canim ins seninledirlerrrDün oldu transferim şua yatıyorum bi tuvalete kalkıyorum oda çok sık oluyor.. iğneler yüzünde kalçam fenalarda uyuşuyor malesef kıpraşıyorm sürekli inşallah minnaklarım tutmuştur dua edin bana
Yeni gördüm canım yazdıklarını ev işleri sokak işleri derken nete giremedim.Dün oldu transferim şua yatıyorum bi tuvalete kalkıyorum oda çok sık oluyor.. iğneler yüzünde kalçam fenalarda uyuşuyor malesef kıpraşıyorm sürekli inşallah minnaklarım tutmuştur dua edin bana
Yarın kan testim var ama ben heycanlı olduğum için gittim dün idrartesti aldim.. çift çizgi gördüm ama 2.si çok silik bakalım yarın ne çıkcak ayy saat dakika geçmiyo dünden beriKıpraşma konusuna da çok takılma popüşinin altına yastık koydun mu canımcım...
Hadi hayırlısı canım.... İnşaAllah seninledirler mininiklerin... Dualarım seninle . Çok öpüyorum....Yarın kan testim var ama ben heycanlı olduğum için gittim dün idrartesti aldim.. çift çizgi gördüm ama 2.si çok silik bakalım yarın ne çıkcak ayy saat dakika geçmiyo dünden beri
Bugün kan verdim sonucum 84.24 çıktı.. doktorum ignelere ilaçlara devam dedi 12 gün sonra ultrason dediHadi hayırlısı canım.... İnşaAllah seninledirler mininiklerin... Dualarım seninle . Çok öpüyorum....
Bende pco yum ins benim kide bu sefer tutar ikinvi kez koydurduk ve hc bise yapmiyorum. Sıkılırsam evin icnde geziyorum aksama kadar yatiyorum.lavabo icin kalkiyorum.gecen transfere gorw bu farkli oburunde hergun adet olacakmisim gibi sancim oluodu ama bunda sadece uc gun agri girip cikio.sonra kesildi digeri gibi degil.digerinde doktor uc gun dinlen sonra uzanma hoplama gunluk isini yapabilirsin dedi ve kivi ananas tutunmasina yarfim edio dedi bol bol kivi ananas ye dedi cay ve asitli icecekler yasak dedi simdi dinleniyorum
alla bol bol ye diyince bos kaldikca yiyorum canm sayisini saymadangunaydın , ananas bende yemek istiyorum yumurtlamadan sonrada yenilsin diyorlar ama ne kadar
1 dilim mi 3 dilim mi yoksa hergun bir ananas mı
böyle bir bilgin varmı bende şu an yumurtlama dönemindeyim.cevaplarsan sevinirim.
idrar torbasının sıkışık olması gerekiyor. eğer sıkışık olmazsa sonda ile sıkıştırıyorlar diye biliyorum. sıkışık olunca Rahim transfere daha uygun oluyormuş. bu nedenle mutlaka sıkışık olmak gerekiyor. bide ameliyat hane soğuk oluyor iyice sıkışıyor insan transferden sonra kalkmadan yatmak istiyorum ama sıkıştığım için 10-15 dakika sonra sürgüye de çiş yapamadığımdan wc ye gidiyoorum.Arkadaşlar Merhaba,
Ben bu konuyla ilgili yazmak istedim,benimde bu ay içinde kısmetse inşallah her şey yolunda giderse,transfer yapılacak.
Ancak,ben oldukça endişeliyim,açıkçası korkuyorum da,transfer hakkında çok fazla da bilgi sahibi değilim.
Merak ettiğim,idrar ne kadar olması isteniyor,yani insan hem idrarını tutacak,ve birde vaginadan katater ile girecekler,bana çokkk sıkıntılı gibi geliyor.Bu konuda cevaplarınız beni sevindirir.
İnşallahhh Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.Teşekkür ederim.
Arkadaşlar Merhaba,
Ben bu konuyla ilgili yazmak istedim,benimde bu ay içinde kısmetse inşallah her şey yolunda giderse,transfer yapılacak.
Ancak,ben oldukça endişeliyim,açıkçası korkuyorum da,transfer hakkında çok fazla da bilgi sahibi değilim.
Merak ettiğim,idrar ne kadar olması isteniyor,yani insan hem idrarını tutacak,ve birde vaginadan katater ile girecekler,bana çokkk sıkıntılı gibi geliyor.Bu konuda cevaplarınız beni sevindirir.
İnşallahhh Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?