Transferden sonra idrar testinde silik çizgi

Neguzel bigun birsuru pozitf biride benden gelsin:)) 7.gun idrarda negatfti hc czgi yoktu bgun 9.gunm sbah yaptm hemen silik czgi belirdi kan degerm 37 kizlar cok mtluyum allahm herkese nasip etsn bu guzel duyguyu
Kızlar hepiniz sagsalim alın kucağınıza insallAh.nerde yaptirdiniz merk ettim

Kızlar masallah hepiniz neguzel haberler veriyorsunuz Rabbim herkese nasip etsin..kimler nerde yaptırdı kızlar bende başlıycam nerde başlasam karar veremedim

Yumurtalar toplanip.dollendikten sonra transfere kadar gecen sure canim. Bazilarini 3 gun bekletip bazilarinda 5. Gunu bekleyip oyle transfer ediyorlar. 5. Gune kadar bekleyebilen embriyolarin daha kaliteli tutunma olsiliginin yuksek oldugi soyleniyor.

Arkadaşlar bugün 9.günüm ama idrar testi malesef yine negatif ve kasık ve bel ağrım var ayrıca jeli kullanırken 2 gündür canim çok yanıyor. Doktorum 21 test günü demişti dün aradım şikayetlerimi söyledim ve pazartesi test vermemi söyledi. Testte çıkmaması ve ağrıların olması çok canimi sıkıyor testte negatif olup pozitif sonuç alan oldu mu lütfen yardım edin

Canim inşallah guzl bi haber almışsındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…