- 5 Nisan 2017
- 36
- 43
- 3
- 34
- Konu Sahibi hayallerim35
aynen benimde öyle dün yatım bu gün de yaptım aynen silik pembe çizgi çıktı fakat benim bu gün daha 7. günüm bu kadar erken cikarmi bilemiyorumAçık pembe canım. İki test de böyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen benimde öyle dün yatım bu gün de yaptım aynen silik pembe çizgi çıktı fakat benim bu gün daha 7. günüm bu kadar erken cikarmi bilemiyorumAçık pembe canım. İki test de böyle.
Cok erken daha bi kac gun sonra netlesir bu çizgi. Bebegin sana tutunuyodur canım. Strese sokma bebrgi deaynen benimde öyle dün yatım bu gün de yaptım aynen silik pembe çizgi çıktı fakat benim bu gün daha 7. günüm bu kadar erken cikarmi bilemiyorum
İnşallah canım..Cok erken daha bi kac gun sonra netlesir bu çizgi. Bebegin sana tutunuyodur canım. Strese sokma bebrgi de
İnşallah bebegin seninledir canim. Moralini yuksek tut. Keyfine bak. Ananas tavsiye ediyorlar.Kizlar inlah hepimzdende hayrli haberler gelsin bende 3nisanda yaptrdm transferi ilk denemem test 12.gun yapilcak oncesnde idrar yaparm dayanamam sanirm:)
Ewet yedm ananas ve kabak cekirdegi cok kisiden duydum.moral olarakda karisigim bi olumlu brazda olumsz:) korkuyrm brazİnşallah bebegin seninledir canim. Moralini yuksek tut. Keyfine bak. Ananas tavsiye ediyorlar.
Canım nasılsın durumlar nedir?inşallah güzel haberlerHayırlı olsun canım oncelikle. Bence boşver belirti arama. Keyfine bak. Dizi film izle cekirdek çitle. Ananas ye. Ama bi on gun daha disini sık canım. Pozitif dusun pozitif olsun. Benin onuncu gunde idrarda silik cizgi çıkmıştı. O gune kadar hep bu dediklerimi yaptım
Sagol canım benim. Benimki devam edememisti ya bekliyorum adetimi. Doktor yeniden baslamaya uygun derse başlıcaz bakalım. Ne olursa olsun devam canımCanım nasılsın durumlar nedir?inşallah güzel haberler
Ben inanıyorum güzel haberler alıcaz sendenyeter ki sen hiç umudunu kaybetmeSagol canım benim. Benimki devam edememisti ya bekliyorum adetimi. Doktor yeniden baslamaya uygun derse başlıcaz bakalım. Ne olursa olsun devam canım
Bence guzel sayılar goreceksin canım.Eki Görüntüle 1980650
Buda benm dunkı testm 10. Gnmdu dun bıraZdan kan vermeye cıkıcam ınaallah hayal kırıklgna ıgramam
İnsallah canım umudum hep var. Siz bana umut veriyosunuz. Pozitif dusun pozitif olsun. Benim sloganim bu.Ben inanıyorum güzel haberler alıcaz sendenyeter ki sen hiç umudunu kaybetme
Bence guzel sayılar goreceksin canım.
7.gunde cikiyor mu .ne güzel rabbim devamını getirir inşallah.Eki Görüntüle 1980660 Buda benim silik hayalet çizgim kızlar transferden sonra 7. Günüm dondurulmuş 6. Gün embriyosu
Maşallah darısı bizlere olur inşallah.allahin izniyle devamı gelir bol sayılı beta hgc olurEki Görüntüle 1980650
Buda benm dunkı testm 10. Gnmdu dun bıraZdan kan vermeye cıkıcam ınaallah hayal kırıklgna ıgramam
Amin canımmm, erken gebelik testi yapayım dedim şansımı denedim. benim embriyo 6. Gün oldugu için birde. Bu ay beta hcg yok dondurulmuş transfer, mesela çatlatma iğnesi gibi vs onlarda çünkü yanıltıyor silik çıkıyo erken dönemlerde.7.gunde cikiyor mu .ne güzel rabbim devamını getirir inşallah.
Harikasınİnsallah canım umudum hep var. Siz bana umut veriyosunuz. Pozitif dusun pozitif olsun. Benim sloganim bu.