- 17 Ocak 2015
- 348
- 145
- 33
- 33
- Konu Sahibi hayallerim35
Insllah canm snucunu bildir bizedeInşallah cnm bekliyorum bakalim hakkim8zda hayirlisi olsun rabbim senin hamileliğini daim etsin .insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insllah canm snucunu bildir bizedeInşallah cnm bekliyorum bakalim hakkim8zda hayirlisi olsun rabbim senin hamileliğini daim etsin .insallah
Snuc belli oldumu
Bgun baktrdm cnm 2gun de 2kat olms sukur 84 olmusEvet benim de 3.gün embriyo 9.gün beta 29 Çıktı baya yakınız sen Bidaha kacinci baktiracaksin. Ben yarın 11.gün baktiracam
Kızlar hepiniz sagsalim alın kucağınıza insallAh.nerde yaptirdiniz merk ettimNeguzel bigun birsuru pozitf biride benden gelsin:)) 7.gun idrarda negatfti hc czgi yoktu bgun 9.gunm sbah yaptm hemen silik czgi belirdi kan degerm 37 kizlar cok mtluyum allahm herkese nasip etsn bu guzel duyguyu
Cnm ben antalya ıvf de murat berkkanogluna gittim cok iyi bi doktorKızlar hepiniz sagsalim alın kucağınıza insallAh.nerde yaptirdiniz merk ettim
Bgun baktrdm cnm 2gun de 2kat olms sukur 84 olmus
Hadi hayrlisi cnm insllahMaşallah bende bugün sonucu alacam inşallah
Ankara da yaptircam canım mecbur orda olacak bi hastane olmasi lazım yokmu hic Ankara da yaptiranCnm ben antalya ıvf de murat berkkanogluna gittim cok iyi bi doktor
Evet benim de 3.gün embriyo 9.gün beta 29 Çıktı baya yakınız sen Bidaha kacinci baktiracaksin. Ben yarın 11.gün baktiracam
Insallah iyidir canim. Benimde bugun 9. Gunum 22 cikti. Insallah yukselerek devam eder11.günüm 45.89 nasıl sizce?
Insallah iyidir canim. Benimde bugun 9. Gunum 22 cikti. Insallah yukselerek devam eder
Hayırlı olsun inşallah canım Benim de 9.gün 29 du
Merhaba bende tüp bebek yaptırıcam da bu 3.gün 5.gün embriyosu nasıl oluyor 3. Gün 5.gün embriyosunda ki fark nedirInsallah iyidirr. 5. Gun embriyosuydu o yuzden cok tedirginimm. Pazari bekleyecegiz yapacak bir sey yok.
Bnmde 9.gun 34 du 2gun snra 84 oldu sukur ama pazrtesi tekrar yaplcak insllah dusmez degerlermz artar yaHayırlı olsun inşallah canım Benim de 9.gün 29 du
Canim inşallah guzl bi haber almışsındır.Arkadaşlar bugün 9.günüm ama idrar testi malesef yine negatif ve kasık ve bel ağrım var ayrıca jeli kullanırken 2 gündür canim çok yanıyor. Doktorum 21 test günü demişti dün aradım şikayetlerimi söyledim ve pazartesi test vermemi söyledi. Testte çıkmaması ve ağrıların olması çok canimi sıkıyor testte negatif olup pozitif sonuç alan oldu mu lütfen yardım edin
Malesef 11 gün sonucu 0.10 ve ilaclari kestim suan hasta olmayı bekliyorumCanim inşallah guzl bi haber almışsındır.
Hayırlısı olsun umudunu yitirme sakın. Denemeye devam et. Allah nasip eder insallah.Malesef 11 gün sonucu 0.10 ve ilaclari kestim suan hasta olmayı bekliyorum