Transferden sonra idrar testinde silik çizgi

Merhaba, embriyo transferinden sonra 9. günümdeyim, dayanamayıp idrar testi yaptım. Silik görünüyor, kızlar yorumlarınızı bekliyorum. Cuma günü yani 2 gün sonra, kan tahlili yapılacak. Yarın sabah tekrar idrar testi yapsam, netleşir mi? Aranızda böyle yapan oldu mu?https://resimyukle.xyz/resim/yUaB9A

Canım çok bi fark olmuyo ama yapabilirsin ben de senin gibi öğrenmiştim :) Hayırlı olsun inşallah

Teşekkür ederim, canım. İlk denememiz, çok heyecanlıyım. Adet olacak gibi alt bölgemde ağrım oluyor ara ara o da tedirgin ediyor. Yarın sabah iğnemi vurdururken, gene test alıp denerim.
Ağrılar normal canım bi süre daha devam eder.. Aslında ağrı olması bebek olması demek

Benimde 11. Gün bu gün test yaptım daha önce silik çıkmıştı bu gün çıkmadı herhalde tutunamadı çok üzgünüm sizin sonucunuz ne

Neguzel bigun birsuru pozitf biride benden gelsin:)) 7.gun idrarda negatfti hc czgi yoktu bgun 9.gunm sbah yaptm hemen silik czgi belirdi kan degerm 37 kizlar cok mtluyum allahm herkese nasip etsn bu guzel duyguyu
şu mesaj nasıl umut verdi anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…