Transferden sonra dayanamayıp idrar testi yapanlar!!! (7. 8. 9. 10. 11. 12. gün)

Ayyy çok sevindim Can'ım maşallah sonucun baya yüksek çıkmış tek embriyo olmasa ikiz diycem :) gözün aydın şimdi katlanmasını bekleyelim inş güzel haberlerin devam edecek :)
Saol canim benim vala cok heycanlandim ellerim titredi ...tup bebek doktorumu aradim 15.gune kadar bekle degerin gayet iyi dedi o zman test yaptir dedi...ama hastaneye gittigm dr pazartesi gel bidaha yapalim dedi anlamadim napsam

Bende transferin 8. Günü dayanamayıp digital erken gebelik testlerinden yapmıştım ve sonuç yes yazıyordu hemen kendimi kan testi için hastahaneye attım değerim 35 çıktı sonra 14. Güne kdr gün aşırı tekrarladım düzenli olarak yükseldi çok şükür şuan 25 haftalık gebeyim. Allah isteyen herkese nasip eder inş güzel haberler verirsiniz
Benim 3.gun embiriyolari suan 5.gundeyim inanki sabredrmiyorum acaba ben yapsam kacinci gununde yapayim :)

Benim tutan tüp bebek denememde 7. Gün silik çizgi çıkmıştı. Her geçen gün daha da belirginlesmisti. Kucağıma almak nasip olmadı insaallah bundan sonra olur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insaallah

Benim tutan tüp bebek denememde 7. Gün silik çizgi çıkmıştı. Her geçen gün daha da belirginlesmisti. Kucağıma almak nasip olmadı insaallah bundan sonra olur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insaallah
Amin canm insallah birer birer hepimizde hayirlsiyla guzel ve merhametli evlat sahibi olalim insallah normal test deildi demi seninki adete gelmeden bakilanlardandi ben ondan aldm cunki

Merhaba kızçeler. Benim de daha yumurtaliklarim toplanmadi bile ama herhalde ben de sizlere katilacam gibi görünüyor. Sabirsizimdir kesin 7. 8. Gün bakarim :)

Saol canim benim vala cok heycanlandim ellerim titredi ...tup bebek doktorumu aradim 15.gune kadar bekle degerin gayet iyi dedi o zman test yaptir dedi...ama hastaneye gittigm dr pazartesi gel bidaha yapalim dedi anlamadim napsam
Bence bekle Canımm çünkü bende erken vermeye başladığım için kan 16. Güne kdr gün aşırı tekrarladım ve kollarım mosmor olmuştu ve her seferinde katlandımı diye beklerken heyecan boğuyordu beni

Amin canm insallah birer birer hepimizde hayirlsiyla guzel ve merhametli evlat sahibi olalim insallah normal test deildi demi seninki adete gelmeden bakilanlardandi ben ondan aldm cunki
Sıradan gebelik testi ydi canim şu 3-5 liralık olanlardan

oğlumda 10. gün kızımda 7. gün idrarda çıktı 5. gün emb. belki ondan erken çıkmıştır.

reyyan87 reyyan87 benim 3.gun embriyolari canm hem cok heyecanli hemde telasli bi bekleyis hakkimizda hayirlisi olsun insallah Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin insallah :)

erken gebelik testinde 5.gun bole gordum pozitifi

Eklentiler

• IMG-20151108-WA0007.jpeg
    IMG-20151108-WA0007.jpeg
    57,4 KB · Görüntüleme: 9.069
X