İnşallah bende çok umutluyum ama bakalımVar gibi görünüyor, her gün erken gebelik testi yapıp takip edebilirsiniz. Hayırlı olsun
Merhaba canım bende 15 inde tranfer oldum 5.gün embriyoyla bugün 4.günüm bitecek nasipse ama bugün çok şişlik var bende sende de oldu mu birde sağ kasımda ağrılar varİnşallah bende çok umutluyum ama bakalım
Şişlik hissi ilaçlardan oluyor bende kasık bölgemde de transferin ilk gününden beri ara ara giren hafif kramplarım var normal olduğunu söylediler inşallah kucaklarımız boş kalmazMerhaba canım bende 15 inde tranfer oldum 5.gün embriyoyla bugün 4.günüm bitecek nasipse ama bugün çok şişlik var bende sende de oldu mu birde sağ kasımda ağrılar var
Hayırlı olsun var tabikiMerhaba hanımlar 5 yıldır anne olmayı bekliyorum 4 yıl önce 1defa kimyasal gebeliğim oldu başka da olmadı tüp bebekte ilk denemem dondurulmuş embriyo transferi oldum ayın 12 sinde bugün 6. Günüm test günüme 4 gün var ve ben dayanamayıp test yapmak istedim ilk idrarla yapamadım ama 2. İdararla yaptım çok silik çıktı sizce var mı ? Heyecanlanmalımıyım?
Amin inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin içinde de bize kaç günlük senin test yaptın mıŞişlik hissi ilaçlardan oluyor bende kasık bölgemde de transferin ilk gününden beri ara ara giren hafif kramplarım var normal olduğunu söylediler inşallah kucaklarımız boş kalmaz
Tebrik ederimMerhaba hanımlar 5 yıldır anne olmayı bekliyorum 4 yıl önce 1defa kimyasal gebeliğim oldu başka da olmadı tüp bebekte ilk denemem dondurulmuş embriyo transferi oldum ayın 12 sinde bugün 6. Günüm test günüme 4 gün var ve ben dayanamayıp test yapmak istedim ilk idrarla yapamadım ama 2. İdararla yaptım çok silik çıktı sizce var mı ? Heyecanlanmalımıyım?
Bugün başladım dediğiniz gibi test günüme kadar koyulaşmayı takip edeceğim inşallahTebrik ederimbende 5. Gün böyle silik bir çizgiyle öğrenmiştim test gününe kadar çizgi koyulasmasini takip ettim, öyle yapabilirsiniz.. hayırlısı olsun
Bugün transferin 6. Günü sadece bu testi yaptım günlük tekrarlamayı düşünüyorum perşembe de kan vericem inşallahAmin inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin içinde de bize kaç günlük senin test yaptın mı
Transfer günü sayılmıyor diye biliyorum yani 3.gündesiniz şu anMerhaba canım bende 15 inde tranfer oldum 5.gün embriyoyla bugün 4.günüm bitecek nasipse ama bugün çok şişlik var bende sende de oldu mu birde sağ kasımda ağrılar var
Ben de yapmayacağım demiştim ama yoksa da kendimi hazırlamak istedim öylelikle başladım hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaBence pozitifffbenimde transfer günüm 12 si bu sabah test yapmak istedim ama tuttum kendimi şimdi görünce acaba diyorumm
Gayet güzelll.TebriklerHanımlar bugün transferimin 7. Günüydü kan verdim nasıl ki sonuç ?
Merhaba kaçıncı gün embriyosuydu acabaHanımlar bugün transferimin 7. Günüydü kan verdim nasıl ki sonuç ?