• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2024 Transfer Olacaklar

Benimde 4 Aralık'ta planlandı transfer. İlk tüp bebek deneyeminiz mı? Başka embriyon var mı? Bende bu sıkıntılardan daha önce ilaç kullandım ama şu sıra kendimi telkinlerle idare etmeye çalışıyorum. Senin gibi bi sürü insan var öyle düşün. Doktorunla görüş bı sürü hormon alıyoruz bende de biraz yokluyorda oralı olmamaya çalışıyorum
Evet ilk tüp bebek deneyimim olacak, şuanlık xanax rexapin kullanıyorum transferden sonra değişecek tabi xanax vs kullanamayacağım. Hormonlar çok etkiledi. İnşallah geçicek🤲

İnşallah tutar sizin de ben de transfer oldum tutmazsa ona gideceğim 😊
Olumlu sonuç elde edemediğim için henüz ondan tavsiyede bulunamayacagim.
Benim normal yoldan bir çocuğum.var
Yumurta sayım.iyi
Eşimde sperm sorunu yok
Rahmin durumu iyi
Yani kolay sorunsuz bir hastayım aslında ama gebelik elde edemedik.

Merhaba! Konu malum :)

5 Ekim'de yumurtalarım toplandıktan sonra oluşan embriyoları dondurduk, teste gönderdik. İki gün önce 2 tane sağlıklı embriyom olduğunu öğrenmemizle birlikte transfer hazırlıklarına başladık. Transfer sürecini başlatacak reglimin Kasım ayının üçüncü veya dördüncü haftası bekliyorum. Hormon ilaçları sebebiyle bazı gecikmeler olması olasıymış. Bu da dondurulmuş olan 5. gün embriyolarımın Aralık ayında transfer edileceği anlamına geliyor, bir aksilik olmazsa inşallah.

Benimle benzer süreçte olanların sohbet edebileceği bir alan yaratmak istedim, keza acayip heyecanlıyım. Bu ilk tüp bebek denememiz, umut etmeye bile çekiniyorum ama beğendiğim bebek odası resimlerini kaydetmeye başladım bile :)
Ya hanımlar sizlere sormam gereken sorum var bende dün başladım tüp bebek tedavisine ama en son 3 Ekim'de adet oldum bir daha olmadım ve doktorum rahim duvarı mi ne dedi ince ya i adet olmani beklesem olmasın hala dedi pcosum amh 13.76 rahim filmim güzel çıktı ama dizi dizi kistlerim var gonol f ile monopur diye iğnelere başladık cuma kontörlüm var adetsiz tedaviye başlamam normal mi

Olumlu sonuç elde edemediğim için henüz ondan tavsiyede bulunamayacagim.
Benim normal yoldan bir çocuğum.var
Yumurta sayım.iyi
Eşimde sperm sorunu yok
Rahmin durumu iyi
Yani kolay sorunsuz bir hastayım aslında ama gebelik elde edemedik.
Peki neden olmadığı hakkında bir yorumu yok mu doktorun

Herkese merhaba, geçtiğimiz kış 5 ay tüp bebek tedavisi gördüm amh düşüklüğü sebebiyle ekimde tedaviye başlamıştım mart ayında ilk kez transfer oldum şimdi iki meleğim yanımda 33 günlük olduk bile zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum sakın umutsuzluğa kapılmayın sormak istedikleriniz olursa vakit buldukça yazarım, hepinizin kucakları bebişlerle dolsun inşallah 🙏🏻🙏🏻

Benim bugün lekelenmem olduğu için transferi iptal etti doktorum. Rahim dökülmesi ihtimali karşısında pgtli embriyo transfer etmek istemediler. Hayırlısı diyerek pozitif kalmaya çalışıyorum. Hepinize iyi şanslar.
Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 peki önümüzdeki ay tekrar transfer deneyecekler mi ne dedi doktorunuz 😞

Lekelenmeniz niçin oldu kan sulandırıcıdan mı
Hayır kan sulandırıcı kullanmıyordum. Lekelenme sebebi hormonal ama nedeni bilinmiyor. Tekrar da olabilirmiş olmayabilir de. Kanama olan yatağa bebek koymak istemediklerini söylediler.
Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 peki önümüzdeki ay tekrar transfer deneyecekler mi ne dedi doktorunuz 😞
Evet deneyecekler, zaten kontrol günüm 20. gündü hemen tekrar lucrin reçete ettiler ve iğneyi oldum. Kısa bir süre içinde adetiniz gelir dediler (bence 10 günü bulur) sonra tekrar estrofeme başlayacağız. Şuan için yeni transfer ocak ayında görünüyor.

Hayır kan sulandırıcı kullanmıyordum. Lekelenme sebebi hormonal ama nedeni bilinmiyor. Tekrar da olabilirmiş olmayabilir de. Kanama olan yatağa bebek koymak istemediklerini söylediler.

Evet deneyecekler, zaten kontrol günüm 20. gündü hemen tekrar lucrin reçete ettiler ve iğneyi oldum. Kısa bir süre içinde adetiniz gelir dediler (bence 10 günü bulur) sonra tekrar estrofeme başlayacağız. Şuan için yeni transfer ocak ayında görünüyor.
Geç olsun pozitif olsun insallah

Anladım, benşm aspirin kullanırken olmuştu benim de ertelendi ama enfeksiyonum vardı lekelenmem olduğunu söylediğim halde ilaçlara devam et demişlerdi neyse ki enfeksiyon kapmışım o zaman. Her şerde bir hayır var gerçekten. İnşallah pozitifi görürüz 🙏🏻🙏🏻

Anladım, benşm aspirin kullanırken olmuştu benim de ertelendi ama enfeksiyonum vardı lekelenmem olduğunu söylediğim halde ilaçlara devam et demişlerdi neyse ki enfeksiyon kapmışım o zaman. Her şerde bir hayır var gerçekten. İnşallah pozitifi görürüz 🙏🏻🙏🏻
Özellikle, embriyolarımız pgtli olduğu için onları tehlikeye atmak istemediklerini söylediler. Biz bu süreçte yaşadığımız sıkıntılardan dolayı objektif bakmakta zorlandık tabi ama doktorlar meseleye objektif ve uzaktan bakıyorlar. Kontrolde çok moralimiz bozuldu çünkü kontrol sırasında geldi kanama. Yani erteleme olabileceği aklımızın ucundan bile geçmemişti. Ama biraz zaman geçtikten sonra ertelemenin en iyi karar olduğunu görebiliyoruz. Bazı şeyler kısmet gerçekten. Pozitif kalmaya çalışıyoruz :)

Özellikle, embriyolarımız pgtli olduğu için onları tehlikeye atmak istemediklerini söylediler. Biz bu süreçte yaşadığımız sıkıntılardan dolayı objektif bakmakta zorlandık tabi ama doktorlar meseleye objektif ve uzaktan bakıyorlar. Kontrolde çok moralimiz bozuldu çünkü kontrol sırasında geldi kanama. Yani erteleme olabileceği aklımızın ucundan bile geçmemişti. Ama biraz zaman geçtikten sonra ertelemenin en iyi karar olduğunu görebiliyoruz. Bazı şeyler kısmet gerçekten. Pozitif kalmaya çalışıyoruz :)
Bende bugün transfere gittiğimde 4 embriyodan 2 tane kaldiguni ogrendim cozundugunde. Onlar da transfer edildi başka kalmadı. Artık son şans :(

Back
X