Çok üzüldüm, başınız sağolsun, allah sizlere sabır versin5 gün 11.8 8 gün 58.86 11 gün 170.7 19 gün gün 1212 di beşbucuk aylıkkrm kaynettim malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzüldüm, başınız sağolsun, allah sizlere sabır versin5 gün 11.8 8 gün 58.86 11 gün 170.7 19 gün gün 1212 di beşbucuk aylıkkrm kaynettim malesef
Çok silik bir çizgi var gibi duruyor ama tabi daha çok erken olduğu için bir şey söylemekte zor oluyor. 18kasım kan testi erken değil mi?Kızlar merhaba 5.gün embriyosu 11 Kasım transfer 18 Kasım kan testi sağdaki soldaki 4.gün
Sağdaki 5.günazıcık dayanamadım da ben
Canım senin sonucun nasıl geldi?Son testin ne zamandı? Aralarında 2 gün var mıydı? Sanki önceki test 490 falan demiştin iki kat artmasa da tam yine artmış baya bana pek kötü gelmedi yani. Bence moralini bozma iyi tut pazartesi iyi sonuçlar alırsın inşallah
Ya ben bugün e nabızda görürüm sandım sonucu yok 2-3 kere baktım, galiba pztesi görebilcem sağlık ocağındaki hemşire de dedi cmtesi görürsün e nabızda ya bide bi merak ediyorumm nasıl.Canım senin sonucun nasıl geldi?
Aa evet aslında yansıması gerekiyor, inşallah çok güzel sonuçlar alacaksınYa ben bugün e nabızda görürüm sandım sonucu yok 2-3 kere baktım, galiba pztesi görebilcem sağlık ocağındaki hemşire de dedi cmtesi görürsün e nabızda ya bide bi merak ediyorumm nasıl.
İnşallahAa evet aslında yansıması gerekiyor, inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın
Parkod varsa onunla bakabilirsinİnşallah
5 gün embriyosuÇok silik bir çizgi var gibi duruyor ama tabi daha çok erken olduğu için bir şey söylemekte zor oluyor. 18kasım kan testi erken değil mi?
Nasıl bakıcam? Laboratuvar sonuç sayfasından açılmıyor linkParkod varsa onunla bakabilirsin
Çok güzel çıkmış canım sonucun, gözün aydın. Böyle sağlıkla devam etsin inşallah. Farklı laboratuvar olduğu için ufak bir fark vardır belki ama bence çok çok güzel bir sonuç
Coook erken yapmışsınn. Bende 8.güne kadar dayanabilmistim:) 8.gün ve 10.günde yaptım. Hayırlı olsun şimdidenKızlar merhaba 5.gün embriyosu 11 Kasım transfer 18 Kasım kan testi sağdaki soldaki 4.gün
Sağdaki 5.günazıcık dayanamadım da ben
Amin inşallah teşekkür ederim inşallah seninki de sağlıkla devam ederÇok güzel çıkmış canım sonucun, gözün aydın. Böyle sağlıkla devam etsin inşallah. Farklı laboratuvar olduğu için ufak bir fark vardır belki ama bence çok çok güzel bir sonuç
Ben bugün de kan vereceğim bakalım inşallah güzel gelir.