- 10 Aralık 2022
- 50
- 17
- 34
Çatlatma iğnesi yapıldı mı sana transferden önceBenim de test günüm 1 Ekim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlatma iğnesi yapıldı mı sana transferden önceBenim de test günüm 1 Ekim
Benim embriyom en kaliteli embriyodandı ilk transferde tutma olasılığı yüksek dedi doktorum ve olumsuz olunca rahim bağışıklığı testi yapıldı. Bu testte katil hücre fazlalığı çıktı yani vücutta rahime gelen embriyoyu virüs veya kanser olarak algılayıp imha ediyor. Bundan dolayı haftada 1 serum ve sabah akşam prograf alıyorum. Ayrıca transfer gününden itibaren mutlaka günde 1 bardak taze sıkma portakal suyu içiyorum değerlere çok iyi geliyorHayırlı olsun benimde ekimde ikinci transferim olucak tutunma şansını arttırmak için ekstra bir yöntem uygulandı mı 2.transferinizde
Seruma transferden sonra mı başladınız birde katil hücre testini nasıl yaptırdınızBenim embriyom en kaliteli embriyodandı ilk transferde tutma olasılığı yüksek dedi doktorum ve olumsuz olunca rahim bağışıklığı testi yapıldı. Bu testte katil hücre fazlalığı çıktı yani vücutta rahime gelen embriyoyu virüs veya kanser olarak algılayıp imha ediyor. Bundan dolayı haftada 1 serum ve sabah akşam prograf alıyorum. Ayrıca transfer gününden itibaren mutlaka günde 1 bardak taze sıkma portakal suyu içiyorum değerlere çok iyi geliyor
Transfer günü başladım seruma , testi doktor talep etti özel bi laboratuvarda yaptırdımSeruma transferden sonra mı başladınız birde katil hücre testini nasıl yaptırdınız
Serum ücreti ne kadar acabaTransfer günü başladım seruma , testi doktor talep etti özel bi laboratuvarda yaptırdım
Testin adı flow sitometri bu arada, 3000 tl her gitmemde ödüyorum 12. Haftaya kadar devam ediyor serumSerum ücreti ne kadar acaba
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizeTestin adı flow sitometri bu arada, 3000 tl her gitmemde ödüyorum 12. Haftaya kadar devam ediyor serum
Amiiin hepimiz inşalllah ❤Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize
Canım ilk denemen direk negatif mi oldu. Yoksa pozitiften negatife mi döndü.Benim embriyom en kaliteli embriyodandı ilk transferde tutma olasılığı yüksek dedi doktorum ve olumsuz olunca rahim bağışıklığı testi yapıldı. Bu testte katil hücre fazlalığı çıktı yani vücutta rahime gelen embriyoyu virüs veya kanser olarak algılayıp imha ediyor. Bundan dolayı haftada 1 serum ve sabah akşam prograf alıyorum. Ayrıca transfer gününden itibaren mutlaka günde 1 bardak taze sıkma portakal suyu içiyorum değerlere çok iyi geliyor
9. Gün test yaptım direk negatif çıktıCanım ilk denemen direk negatif mi oldu. Yoksa pozitiften negatife mi döndü.
Rabbim inşaallah bu sefer yüzünü güldürür. Bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.9. Gün test yaptım direk negatif çıkt
Amiin inşallah gerçekten çok zor ve yorucu bir süreç allah yar ve yardımcımız olsunRabbim inşaallah bu sefer yüzünü güldürür. Bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.
Bugün 10. Gün bugün yaptım cok silik 2. Cizgi çıktı inanamıyorum unarım bir yanlıslık yoktur ve sağlıklı ilerlerTest yaptınızmı
İnşaallah var görünüyor.Bugün 10. Gün bugün yaptım cok silik 2. Cizgi çıktı inanamıyorum unarım bir yanlıslık yoktur ve sağlıklı ilerlerEki Görüntüle 3483759
Eveet gözüküyor hemen kan vermeye gidinBugün 10. Gün bugün yaptım cok silik 2. Cizgi çıktı inanamıyorum unarım bir yanlıslık yoktur ve sağlıklı ilerlerEki Görüntüle 3483759
Doktor test günümü cumartesi demişti cumartesiye bekleyeceğimİnşaallah var görünüyor.
Doktor test sürümü cumartesi demişti cumartesi günü bekleyeceğimEveet gözüküyor hemen kan vermeye gidin
Haber verin yaptırıncaDoktor test sürümü cumartesi demişti cumartesi günü bekleyeceğim
Doktor test sürümü cumartesi demişti cumartesi günü bekleyeceğim
Doktor test günümü cumartesi demişti cumartesiye bekleyeceğim