- 21 Ağustos 2024
- 221
- 104
- 28
Ya çok sevindimmm inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah ben ilaçlardan dolayı bekliyorum bir daha yapamadım henüzKızlar 6.gğnüm ve test yaptım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çok sevindimmm inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah ben ilaçlardan dolayı bekliyorum bir daha yapamadım henüzKızlar 6.gğnüm ve test yaptım.
Amin inşaallah canım. İsteyen herkese nasib etsin. Tekrar test için salı gününü yani kanı beklicem.Ya çok sevindimmm inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah ben ilaçlardan dolayı bekliyorum bir daha yapamadım henüz
Hadi inşallah güzel artışlar görürüzAmin inşaallah canım. İsteyen herkese nasib etsin. Tekrar test için salı gününü yani kanı beklicem.
Bence hemen gidip kan ver 2 gün sonra tekrar vericeksin zaten, beta hcg kanda yükselince idrarda pozitif çıkar hemen gidip ver benceAmin inşaallah canım. İsteyen herkese nasib etsin. Tekrar test için salı gününü yani kanı beklicem.
benimde aynı marka aynı şekilde çizgi şuan 11 haftalıkız bende transferden sonra 6 gün yapmıştım dondurulmuş 3. gün embriyosu3 eylülde 5. Gün embriyosu transfer oldum dondurulmuştu 2. Denememiz olucak sabah idrar testi yaptım sizce varmıdır. Bel ağrısı ce göğüste çok sızlamalarım oluyordu. İlk defa böyle çıktı
Sizin hiç kanamanız vs olmuşmuydubenimde aynı marka aynı şekilde çizgi şuan 11 haftalıkız bende transferden sonra 6 gün yapmıştım dondurulmuş 3. gün embriyosu
çok az önemsiz bir kanama oldu kahverengi ilk zamanlar bir de bir kere pembe geldi çok küçük bir kanama bölgesi var hala daha ama çok önemli değil dedilerSizin hiç kanamanız vs olmuşmuydu
düşük riski şimdilik yok rahmin ağzı tamamen kapanmış artıkSizin hiç kanamanız vs olmuşmuydu
Çok sevindim inşallah benimde bi sıkıntı olmazdüşük riski şimdilik yok rahmin ağzı tamamen kapanmış artık
Maşaallah. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin.Eki Görüntüle 3483374
Bizde 6 haftalık olduk inşallah haftaya kalp atışını duyarız. Dün gece çok korkuttu bizi ama iyiyiz şükür
Amiin hepimizin inşallahMaşaallah. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin.
Olmaya bilir sakın takılmayın böyle şeylere bazılarında hiç olmuyoİyi günler bende 19 eylülde transfer oldum bugün 6 gün fakat hiç bir belirti yok bu normal mi acaba
Teşekkür ederim içim rahatladı birazOlmaya bilir sakın takılmayın böyle şeylere bazılarında hiç olmuyo
Hayırlı akşamlar. Bende 19 eylülde transfer oldum. Sadece hafif kasık ağrısı var o kadar. Bugün zaten test yaptım silik çizgi çıktı.İyi günler bende 19 eylülde transfer oldum bugün 6 gün fakat hiç bir belirti yok bu normal mi acaba
Hayırlı akşamlar. Bende 19 eylülde transfer oldum. Sadece hafif kasık ağrısı var o kadar. Bugün zaten test yaptım silik çizgi çıktı.
Hayırlı akşamlar bende yaptım silik çıktı inşallah güzel haberler alıcaz şu an sağ ayağım kaşığıma doğru ağrı yapıyorHayırlı akşamlar. Bende 19 eylülde transfer oldum. Sadece hafif kasık ağrısı var o kadar. Bugün zaten test yaptım silik çizgi çıktı.
Hayırlı olsun benimde ekimde ikinci transferim olucak tutunma şansını arttırmak için ekstra bir yöntem uygulandı mı 2.transferinizde3 eylülde 5. Gün embriyosu transfer oldum dondurulmuştu 2. Denememiz olucak sabah idrar testi yaptım sizce varmıdır. Bel ağrısı ce göğüste çok sızlamalarım oluyordu. İlk defa böyle çıktı
Benim de test günüm 1 Ekimİnşaallah. Kan testini ne zaman yaptırıcaksın. Benim test günüm 1 ekim.