- 7 Mart 2013
- 23
- 4
- 286
- 34
Şimdi tekrar başka Marka test yaptım negatifHaber verin yaptırınca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi tekrar başka Marka test yaptım negatifHaber verin yaptırınca
Hangi marka testŞimdi tekrar başka Marka test yaptım negatif
Prector pembe olan anlamadım yani durumu yarın kan vericemHangi marka test
Merhaba benimde 3 eylülde transferim oldu 6+2 oluyorum herhalde kese göründü doktorum haftaya salı kalp atışını duyarız dedi sizde gözüktümü
Öncelikle idrar testini sabah ilk idrarla yapın öğlen yapılan test doğru sonuç vermez çünkü bişeyler yiyip içiyorsunuz idrarı etkileyebilir. Sabah ilk idrarla yapılan test daha doğru olurPrector pembe olan anlamadım yani durumu yarın kan vericem
Ben de pazartesi gideceğim ilk defa hem kese hem de kalp atışını görürüm inşallahMerhaba benimde 3 eylülde transferim oldu 6+2 oluyorum herhalde kese göründü doktorum haftaya salı kalp atışını duyarız dedi sizde gözüktümü
Hadi inşallahBen de pazartesi gideceğim ilk defa hem kese hem de kalp atışını görürüm inşallah
Canım 7.8. Gunler test yapmışmıydın hıcBugün 10. Gün bugün yaptım cok silik 2. Cizgi çıktı inanamıyorum unarım bir yanlıslık yoktur ve sağlıklı ilerlerEki Görüntüle 3483759
Kızlar 6.gğnüm ve test yaptım.
Merhaba test yaptınız mı inşallah pozitifi görüp rahatlamışsınızdırBende cuma sabahtan erken gebelik testi yapacağım zaten pazartesi günü kan testi vereceğim, bu 2 çizgiye cok güvenemiyorum dua etmeye devam
Merhaba son durumda bu şekildeyiz 30u kan vereceğim dua etmeye devam siz ne durumdasınızMerhaba test yaptınız mı inşallah pozitifi görüp rahatlamışsınızdır
Ay çok şükür çok sevindim bende pozitifi gördüm pazartesi tekrar vereceğim inşallahMerhaba son durumda bu şekildeyiz 30u kan vereceğim dua etmeye devam siz ne durumdasınız
Merhaba sizle aynı gün transfer olmuşuz bende silik çizgiyle öğrendim kanda da çıktı çok şükür siz ne durumdasınız kan verdiniz miHayırlı akşamlar. Bende 19 eylülde transfer oldum. Sadece hafif kasık ağrısı var o kadar. Bugün zaten test yaptım silik çizgi çıktı.
Merhaba canım. Bugün 8.günüm tekrar idrar testi yaptım şükür koyulaşma olmuş. Mavi 6.günün testi pembe olan 8.gün yani bugünün testi. Test günüm salı günü. Kan için o günü beklicem. İnşaallah sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz.Merhaba sizle aynı gün transfer olmuşuz bende silik çizgiyle öğrendim kanda da çıktı çok şükür siz ne durumdasınız kan verdiniz mi
Maşallah çok koyulaşmış benim daha az koyulaşıyordu korkuyordum ama çok şükür kanda güzel ilerledi inşallah böylede devam eder.Sizde kan verseniz şuan çok rahat çıkar eğer gönlünüzü rahatlamak isterseniz verin ben 5. Gün vermiştim 17 ile öğrendim şükür 7. Gün 72 oldu inş böyle devam ederMerhaba canım. Bugün 8.günüm tekrar idrar testi yaptım şükür koyulaşma olmuş. Mavi 6.günün testi pembe olan 8.gün yani bugünün testi. Test günüm salı günü. Kan için o günü beklicem. İnşaallah sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz.
Kan testi yaptık tutmamıs dr değiştircez bursada bildiğiniz iyi bir tüp bebek dr var mıÖncelikle idrar testini sabah ilk idrarla yapın öğlen yapılan test doğru sonuç vermez çünkü bişeyler yiyip içiyorsunuz idrarı etkileyebilir. Sabah ilk idrarla yapılan test daha doğru olur
Ben istanbulda yaşıyorum ve benim doktorum gerçekten çok iyi şehir dışından gelen çok kişi var mutlaka öneririm doktor Bülent kars kartal dragos tıp merkezi pişman olmazsınız en azından 1 kerede olsa görüşün bu doktorlaKan testi yaptık tutmamıs dr değiştircez bursada bildiğiniz iyi bir tüp bebek dr var mı
Kan verdiniz mi bugün test günüm sonucu bekliyorum çok heyecanlıMerhaba canım. Bugün 8.günüm tekrar idrar testi yaptım şükür koyulaşma olmuş. Mavi 6.günün testi pembe olan 8.gün yani bugünün testi. Test günüm salı günü. Kan için o günü beklicem. İnşaallah sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz.
Siz ne yaptınız kan verdiniz mi acabaMerhaba son durumda bu şekildeyiz 30u kan vereceğim dua etmeye devam siz ne durumdasınız