Transferde 6.Gün Embriyosu

cunci

Mutluluk uzakta değil, kendi içimizde ;)
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
1.175
1.643
Merhaba arkadaşlar..
Embriyoların gelişiminde 6.gün veya sonrasını gören var mı?

Ikinci tüp bebek denememizde 5.günde embriyolar istenen gelişime ulaşmadı :KK43: 6.gün beklenip, istenen gelişimi gösterirlerse dondurulacaklar. Bu konuda tecrubesi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok memnun olurum.. Çok teşekkürler..

Merhaba cnm benimde 5. Gün embriyom var ve biraz araştırma yaptım 5. Günden sonra embriyo rahme tutunmak için gelişim sürdürüyor ve embriyonun etrafında çevrili maddeyi delerek tutunma gerçekleşiyor yani 5. 6. Günden sonra embriyonun gelişme şansı olmuyor rahim dışında sanırım. Rabbim gönlüne göre versin umarım faydalı olmuşumdur

Merhaba cnm benimde 5. Gün embriyom var ve biraz araştırma yaptım 5. Günden sonra embriyo rahme tutunmak için gelişim sürdürüyor ve embriyonun etrafında çevrili maddeyi delerek tutunma gerçekleşiyor yani 5. 6. Günden sonra embriyonun gelişme şansı olmuyor rahim dışında sanırım. Rabbim gönlüne göre versin umarım faydalı olmuşumdur
Nerden arastirdiniz bunu? Burda cok 6. güne embryosu gelip tutan var

Bende yaptırıyorum tüp bebek ikinci kez denicem tekrar ve haliyle bilinçli olabilmek için araştırıyorum blastosis evresi nedir morula nedir bilgim kadarıyla paylaştım ben 6. Gün tutmaz demedim ki Rabbim ol derse olur 5. Ve 6. Günden sonra embriyo kabuğunu yırtarak tutunma aşamasına geçiyor diye biliyorum.Benim embriyolarım da 5. Gün embriyosu.

Bende yaptırıyorum tüp bebek ikinci kez denicem tekrar ve haliyle bilinçli olabilmek için araştırıyorum blastosis evresi nedir morula nedir bilgim kadarıyla paylaştım ben 6. Gün tutmaz demedim ki Rabbim ol derse olur 5. Ve 6. Günden sonra embriyo kabuğunu yırtarak tutunma aşamasına geçiyor diye biliyorum.Benim embriyolarım da 5. Gün embriyosu.
6. günden sonra gelisme sansi olmiyor diye yazmissin, yani tutunma olmasida cok zor öyle anlasiliyir bsna göre

Hayır cnm sanırım ben anlatamadım kusura bakma 6. Günden sonra transfer etmeleri gerek yada dondurmaları. Sen yukarıda(Embriyoların gelişiminde 6.gün veya sonrasınıgören var mı?) diye soruyorsun ya ben buna cvb yazıyorum 6. Günden sonra transfer yapılır yada dondurulur.

Hayır cnm sanırım ben anlatamadım kusura bakma 6. Günden sonra transfer etmeleri gerek yada dondurmaları. Sen yukarıda(Embriyoların gelişiminde 6.gün veya sonrasınıgören var mı?) diye soruyorsun ya ben buna cvb yazıyorum 6. Günden sonra transfer yapılır yada dondurulur.
Ok sagol canim simdi anladim, Allah yolunu acik etsin insAllah olumlu sonuc alirsin

benimde embriyom yavaş gelişti canım zaten bizim durumumuzda 5.gün olması gereken duruma 6.gün erişiyor ama yine 5.gün embriyosu sayılıyor.Benim 4 embriyom vardı 2 tanesi 6.gün blast oldu iki.tanesi olamadı bende miyom vardı alınması gerekiyordu ocakta iki tane orta kalite embriyo 6.güne bekletildi çünkü 3.gn yavaş olduğu için şans az olur blast beklicez dediler. 6.gün donduruldu ameliyat oldım bikaç ay bekleme sürem geçti cuma günü transferim yapıldı 2 embriyom koyuldu beklemedeyim 2 bc kaliteleri. senin durum ne oldu?

A ayseyukselakkus dejavu_one dejavu_one 2 23lxux merhaba

Mesajlariniz icin tesekkurler..
Benim 1 tanesi 5.gun gelişti 2 tanesi 6.gün gelismedi. 5.gün gelişene kromozom testi yaptırdık ama sağlıksız çıktı:KK43: o sebeple de transfer iptal oldu.. Kısmet artık tekrar deneyeceğiz.

Çok üzüldüm cnm yaa..
Benim embriyolara da genetik test yapılsa iyi olur dedi doktor ama benim o kadar maddi gücüm yok sen nereye ve kaça yaptırdın?

A ayseyukselakkus dejavu_one dejavu_one 2 23lxux merhaba

Mesajlariniz icin tesekkurler..
Benim 1 tanesi 5.gun gelişti 2 tanesi 6.gün gelismedi. 5.gün gelişene kromozom testi yaptırdık ama sağlıksız çıktı:KK43: o sebeple de transfer iptal oldu.. Kısmet artık tekrar deneyeceğiz.
Rabbim güc versin, insAllah mevlam yeni kapilar acar, ve yavrularin olur
Her firtinadan sonra günesli günler gelir.... bunlarda gececek insAllah

Çok üzüldüm cnm yaa..
Benim embriyolara da genetik test yapılsa iyi olur dedi doktor ama benim o kadar maddi gücüm yok sen nereye ve kaça yaptırdın?
Yapacak bişey yok. Önümüzdeki denemelere bakacağız artık:)
Biz Altunizade Eurofertil'e gidiyoruz. Ücretlendirme farklı farklı, seçimlerinize göre aslında.. Embriyo kromozom testi de ortalama embriyo başına 1250 TL.. Maliyetli ama gebelik şansını arttıran bir test. Olası düşük ve sağlıksız bebek riskini önlüyor. Hepimize sağlıklı bebişler nasip olsun hayırlısıyla..

Yapacak bişey yok. Önümüzdeki denemelere bakacağız artık:)
Biz Altunizade Eurofertil'e gidiyoruz. Ücretlendirme farklı farklı, seçimlerinize göre aslında.. Embriyo kromozom testi de ortalama embriyo başına 1250 TL.. Maliyetli ama gebelik şansını arttıran bir test. Olası düşük ve sağlıksız bebek riskini önlüyor. Hepimize sağlıklı bebişler nasip olsun hayırlısıyla..
Aynen cnm hayırlısıyla nasip eder inş. Rabbim. Sen nerede yaptırıyorsun hangi şehir? Şu an hangi aşamadasın?

Kızlar bende 5 gün emriyosu transfer ettiler sonucu beklemedeyim bugün 7 gün bakalım inşallah pozitif tir
Merhaba cnm sonucunu merakettim umarım pozitiftir. Benim de transferim yapıldı ayın 16 sında beklemedeyim biraz heyecan biraz korku karmaşık duygular içindeyim umarım isteyen herkesin pozitif olur..

X