• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transfer ve bekleme dönemim...

canım bebeşin hayırlı ugurlu olsun tebrık ederim

bebegimle sana dua ediyoruz teyzesi merak etme gececek ınsallah allahım yardımcın olsunkaydirigubbakcemile5

canım bebeşin hayırlı ugurlu olsun tebrık ederim

bebegimle sana dua ediyoruz teyzesi merak etme gececek ınsallah allahım yardımcın olsunkaydirigubbakcemile5

sağol canım:1hug:.sanırım çoğul gebelik:CüvCüv:. duaların bana ulaşmaya başladı bitanem, kendimi çok daha iyi hissetmeye başladımhihoyyyt. ben de size duacıyım:Saruboceq:.

zevkalade
sorularimi yanitladigin cok sagol tatlim
insallah bebislerini saglikli bir sekilde kucagina alirsin
aklima takilan sorular olursa yine sorarim
cunku memorial da karar kildim simdilik

mrb arkadaslar,bu gun benim hayatimda yasadigim en kotu gunlerden biriydi,benneyaptımkiilk tup bebk denemem ve ilk husranim,senağlamaoysaki ne kadar emindim tutacagindan.artik burda okuduklarimin hepsi bende anlamsizla$ti,burda tup bebk deneyimlerini payla$an arkada$larin anlattigi belirtilerin hepsini ya$adim,bu bana umut kaynagi oldu inandim cok inandim.sanki everest tepesine gucluklerle cikip ordan tepe taklak yuvarlanmi$ gibi hissediyorum.gunum zaten en ba$indan berbat gecti.bu sabah kan tahliline gittim 5 kez deldiler beni 5 kez sadece bi tup kan icin,beceriksiz kadin alamadi kanimi.dayanamadim agladimsenağlamaordan ozel bi merkeze gittim orda aldilar,ak$ama arayip haber verecekti doktor.aramadi biz aradik sonuc negatif.bide tenezzul edip aramiyolar.ay sinir oldum ayni gun regl oldum.bi daha kan tahlili vermem gerekmezmi turkiyede oyle yapiyolar sanirim.ama burda oyle bisey soylemediler.demekki belirti belirti dedigimiz o kadarda kesin sonuclar vermiyor bu sonucu cikardim.sadece bu bekleme zarfinda kendimizi avutuyoruz.goguslerim $i$ti,regl olmami$tim,akintim vardi.karin agrilarim vardi ve bunlar guya hamilelik belirtileriydi.snirlerim bozuk.:delphin: kimseyle konu$mak istemiyorum.

esime baktikca icimden aglamak geliyo.rabbim isyandan korusun.

tek tesellim beni simsiki saran,sevgisiyle yuregimi ferahlatan simdilik tek bebi$im olan e$im.

rabbim herkesin gonlune gore versin benimde.

mrb arkadaslar,bu gun benim hayatimda yasadigim en kotu gunlerden biriydi,benneyaptımkiilk tup bebk denemem ve ilk husranim,senağlamaoysaki ne kadar emindim tutacagindan.artik burda okuduklarimin hepsi bende anlamsizla$ti,burda tup bebk deneyimlerini payla$an arkada$larin anlattigi belirtilerin hepsini ya$adim,bu bana umut kaynagi oldu inandim cok inandim.sanki everest tepesine gucluklerle cikip ordan tepe taklak yuvarlanmi$ gibi hissediyorum.gunum zaten en ba$indan berbat gecti.bu sabah kan tahliline gittim 5 kez deldiler beni 5 kez sadece bi tup kan icin,beceriksiz kadin alamadi kanimi.dayanamadim agladimsenağlamaordan ozel bi merkeze gittim orda aldilar,ak$ama arayip haber verecekti doktor.aramadi biz aradik sonuc negatif.bide tenezzul edip aramiyolar.ay sinir oldum ayni gun regl oldum.bi daha kan tahlili vermem gerekmezmi turkiyede oyle yapiyolar sanirim.ama burda oyle bisey soylemediler.demekki belirti belirti dedigimiz o kadarda kesin sonuclar vermiyor bu sonucu cikardim.sadece bu bekleme zarfinda kendimizi avutuyoruz.goguslerim $i$ti,regl olmami$tim,akintim vardi.karin agrilarim vardi ve bunlar guya hamilelik belirtileriydi.snirlerim bozuk.:delphin: kimseyle konu$mak istemiyorum

tek tesellim beni simsiki saran,sevgisiyle yuregimi ferahlatan simdilik tek bebi$im olan e$im.

canim benim bende hamile sanmistim kendimi esimde oyle
birinci tedavime gore belirtiler vardi yani biz oyle sanmisiz bilmiyorum
testler yapiyordum evde saatler sonra ikinci cizgi belli belirsiz cikiyordu hemde uc kere oldu bu sekilde
cok inanmistim hamile olduguma
ama kendimi toparladim Allaha sukur simdilik
turkiyede tedavi olucam kismet oolursa
cunku buradaki arkadaslarla bana yapilan tedavi ayni degil
canim uzulme demiyorum cunku elde degil
ama soyle dusunelim bu sefer meleklerimiz gelmek istememis
Allah yardimcimiz olsun

canım benım ya..............çok uzuldum ..............demek hıç bellı olmuyo halbukı göğuslerın dolgun olması ısarettır...........demek aldanmamak gerek ...........ya of ...........canım .....rabbım ınş kendılığınden verır............inş canım ..........ne desm boş bılırıum bu duyguyu çok zor..........ama inşşş bıgun ınş uzun surmez bebeğin gelecek canım ..i,nş ınan .............dua ileeeeeeeeee

Azra ve keykey inşallah en kısa zamanda isteğinize kavuşursunuz...Negatif haber alınca hepimiz üzülüyoruz...Muallimin dediği gibi inşallah kendiliğinden olur canlarım....
Keykey demek idrarda pozitif çıktığı halde olmadı...benneyaptımki

canim benim bende hamile sanmistim kendimi esimde oyle
birinci tedavime gore belirtiler vardi yani biz oyle sanmisiz bilmiyorum
testler yapiyordum evde saatler sonra ikinci cizgi belli belirsiz cikiyordu hemde uc kere oldu bu sekilde
cok inanmistim hamile olduguma
ama kendimi toparladim Allaha sukur simdilik
turkiyede tedavi olucam kismet oolursa
cunku buradaki arkadaslarla bana yapilan tedavi ayni degil
canim uzulme demiyorum cunku elde degil
ama soyle dusunelim bu sefer meleklerimiz gelmek istememis
Allah yardimcimiz olsun

keykey tesseli icin tesekkur canim, opuyorumnanaktansenin kacinci denemen.bende yurt disindayim ve banada hic bir tetkik yapilmadan transfer yapildi,rahim filmi veye baska hic bisey yok.sadece kan tahlili ve alttan ultrason bunlar yeterlimi emin diilîm. :çok üzgünüm:

burda anlatilanlar ve turkiye`deki uzman doktorlarin anlattigi tetkik ve tedavilerle burdaki doktorlarin yaptiklari ayni diil.ben bu sonuca vardim ve onlar turkiye dekiler yani daha guvenilir geliyor bana.

simdi dondurulmus 5 emriyo var o nedenle ikincisi zor gelmiyor.zor olan yumurta buyutup,catlatip toplamak.ben cok aci cektim.

isvicre tip alaninda cok ilerde en cok ona guvendim, esim bu konuda cok kesin konustu ama bak sonuc husran.. :çok üzgünüm:

birde biz burda turkiyeye gore cok daha fazla para harcadik..ilk denemeden sonra 5 yil icinde yapilacak denemeler 1000 frank gibi az bi para olacagi icin burda denemek istiyorum.ama eger bundanda sonuc almazssak,ferti-jin tup bebk merkezini televiyzyonda cok gordum.seval tasdemiri ona gitmeyi istiyorum.cok tatmin edici bi tedavi gibi geldi bana.

ama daha cok erken en son care olarak yapcam bunu,daha cok genciz biliyorum ama gercekten yoruldum,kendimi suzgec gibi hissediyorum ignelerden dolayi.

bide cevrenin sorulari bunaltiyo insani,kimseden cocukla ilgili bisey duymak istemiyorum..sirf bu nedenle turkiyedeki akrabalarimi, eski is arkadaslarimi aramiyorum.

offff yaaa bakalim dondurulmuslarla neler yasiycam.esimi bebi$imi baba yapmak istiyorum rabbim gorsun merhamet etsin insallah . :Saruboceq:

sanada rabbim yardim etsin emeklerini bosa cikarmasin.insallah olur insallah. :Saruboceq:

Azra ve keykey inşallah en kısa zamanda isteğinize kavuşursunuz...Negatif haber alınca hepimiz üzülüyoruz...Muallimin dediği gibi inşallah kendiliğinden olur canlarım....

feraya iyi dileklerin icin cok saol,benim idrarda hic cikmadi iki kez yaptim.key key icin daha zor onda cikmis.zaten umutlanip hemen hemen emin gibi olup ondan sonra boyle bi sonuc almak daha yikiyo. mafoldumben

valla cozemedim belirtiler var deyip umutlanmak mi iyi,yoksa olmayacakmis gibi cok fazla bisey beklememekmi daha iyi su saatten sonra cozemiyorum. :uhm:

allaha emanet ol :çok üzgünüm:

canım benım ya..............çok uzuldum ..............demek hıç bellı olmuyo halbukı göğuslerın dolgun olması ısarettır...........demek aldanmamak gerek ...........ya of ...........canım .....rabbım ınş kendılığınden verır............inş canım ..........ne desm boş bılırıum bu duyguyu çok zor..........ama inşşş bıgun ınş uzun surmez bebeğin gelecek canım ..i,nş ınan .............dua ileeeeeeeeee

el-muallim malesef oyle,belirtiler in bi anlami yokmus kendimizi avutma yontemi olarak goruyorum artik ben bunu.

ikincisinde hic bisey umut etmemeyi diliyorum umarim yine yine kalbim mantigimin onune gecmez ve daha duzgun dusunebilirim.

iyi dileklerin icin tesekkur ederim.

mrb arkadaslar,bu gun benim hayatimda yasadigim en kotu gunlerden biriydi,benneyaptımkiilk tup bebk denemem ve ilk husranim,senağlamaoysaki ne kadar emindim tutacagindan.artik burda okuduklarimin hepsi bende anlamsizla$ti,burda tup bebk deneyimlerini payla$an arkada$larin anlattigi belirtilerin hepsini ya$adim,bu bana umut kaynagi oldu inandim cok inandim.sanki everest tepesine gucluklerle cikip ordan tepe taklak yuvarlanmi$ gibi hissediyorum.gunum zaten en ba$indan berbat gecti.bu sabah kan tahliline gittim 5 kez deldiler beni 5 kez sadece bi tup kan icin,beceriksiz kadin alamadi kanimi.dayanamadim agladimsenağlamaordan ozel bi merkeze gittim orda aldilar,ak$ama arayip haber verecekti doktor.aramadi biz aradik sonuc negatif.bide tenezzul edip aramiyolar.ay sinir oldum ayni gun regl oldum.bi daha kan tahlili vermem gerekmezmi turkiyede oyle yapiyolar sanirim.ama burda oyle bisey soylemediler.demekki belirti belirti dedigimiz o kadarda kesin sonuclar vermiyor bu sonucu cikardim.sadece bu bekleme zarfinda kendimizi avutuyoruz.goguslerim $i$ti,regl olmami$tim,akintim vardi.karin agrilarim vardi ve bunlar guya hamilelik belirtileriydi.snirlerim bozuk.:delphin: kimseyle konu$mak istemiyorum.

canım hayırlısı olsun. yılmak yok, denemeye devam..:1hug:. demek ki daha zamanı gelmemiş. inşallah en kısa sürede allahım kucağını doldurur...:Saruboceq:

zevkalade canım nasıl oldun...............inş daha ıyısınnnnnnnnnn

canım dün hastaneden taburcu oldum. ama hala risklerim devam ediyor. ani hareketler yapmayacakmışım, yoksa yumurtalıklar ters dönermiş ve laparoskopi gerekirmiş. çünkü yumurtalıklarda çok büyük yumurtalar var ve vücut su topladığı için bunlar suyun içinde yüzüyorlarmış.çok garip değil mi?:1shok: henüz keselerimin görünmesi için erkenmiş. pazar günü tekrar kontrole gidicem. hayırlısı...:Saruboceq:

azra çok üzüldüm canım.. rabbim dayanma gücü versin ınşallah 2.tedavide daha rahat olursun tecrübeli oluyo insan mesela benim 2.tedavim ama ben daha farkında değilim sanırım galba durumların haftaya toplanacak yumişlerim

evet canim ama benimki hemen cikmamisti 1 saat sonra filan cikiyordu dikkatlice bakildiginda gorunuyordu
lansor17 burdan bir daha tesekkur etmek istiyorum a.s.bu konuda beni uyardigi icin
guvenmemi soylemisti

zevkalade canım o zaman dıkkat et canım...............inş herşey gececek ve bebişlerını goreceksın...inş canımmmmmmmmmmm tabı daha erkendır sabır annesı azcık daha sabırrrrrrr:emir_bebek:

keykey tesseli icin tesekkur canim, opuyorumnanaktansenin kacinci denemen.bende yurt disindayim ve banada hic bir tetkik yapilmadan transfer yapildi,rahim filmi veye baska hic bisey yok.sadece kan tahlili ve alttan ultrason bunlar yeterlimi emin diilîm. :çok üzgünüm:

burda anlatilanlar ve turkiye`deki uzman doktorlarin anlattigi tetkik ve tedavilerle burdaki doktorlarin yaptiklari ayni diil.ben bu sonuca vardim ve onlar turkiye dekiler yani daha guvenilir geliyor bana.

simdi dondurulmus 5 emriyo var o nedenle ikincisi zor gelmiyor.zor olan yumurta buyutup,catlatip toplamak.ben cok aci cektim.

isvicre tip alaninda cok ilerde en cok ona guvendim, esim bu konuda cok kesin konustu ama bak sonuc husran.. :çok üzgünüm:

birde biz burda turkiyeye gore cok daha fazla para harcadik..ilk denemeden sonra 5 yil icinde yapilacak denemeler 1000 frank gibi az bi para olacagi icin burda denemek istiyorum.ama eger bundanda sonuc almazssak,ferti-jin tup bebk merkezini televiyzyonda cok gordum.seval tasdemiri ona gitmeyi istiyorum.cok tatmin edici bi tedavi gibi geldi bana.

ama daha cok erken en son care olarak yapcam bunu,daha cok genciz biliyorum ama gercekten yoruldum,kendimi suzgec gibi hissediyorum ignelerden dolayi.

bide cevrenin sorulari bunaltiyo insani,kimseden cocukla ilgili bisey duymak istemiyorum..sirf bu nedenle turkiyedeki akrabalarimi, eski is arkadaslarimi aramiyorum.

offff yaaa bakalim dondurulmuslarla neler yasiycam.esimi bebi$imi baba yapmak istiyorum rabbim gorsun merhamet etsin insallah . :Saruboceq:

sanada rabbim yardim etsin emeklerini bosa cikarmasin.insallah olur insallah. :Saruboceq:

canim benim biz burda biribirimize destek vererek guc buluyoruz
bana burda butun kan tahlilleri 1 sene boyunca yapildi hicbirsey atlamadi doktorumuz
rahim filmi dahil
bunlar icin hic para vermedik
ama laboratuar kismindan midir nedir iyi kalitede embriyo elde edemiyoruz
birde transferden sonra progestan ignesi vermiyorlar
yenilikci degiller en onemlisi
bizim birinci ollmadi
ikinci tup bebek oldu mikro enjeksiyon filan yapalim demediler
sanssizliktan tutmadi diyorlar
bir daha deneriz diyorlar ama arada biz yipraniyoruz
onun icin burada yaptirmam kismet olursa memoriali tercih edicem
esimde de hareketlilik sorunu var
bu hastane bize daha uygun oldugunu dusunuyrum teknoloji kacidan

zevkalade canım o zaman dıkkat et canım...............inş herşey gececek ve bebişlerını goreceksın...inş canımmmmmmmmmmm tabı daha erkendır sabır annesı azcık daha sabırrrrrrr:emir_bebek:

hala hastane psikolojisini üstümden atamadım canım. herhalde bebişlermi görünce daha iyi motive olucam...

Back