transfer ve bekleme dönemim...

canım bende haziran 1 de transfer yaptırıcam umut tüp bebek gittiğim yer ve çok memnunum hamile kalırsam tabi daha çok mutlu olucam neyse fiyatta 4.5 milyar tuttu.....

zevkalade canım benim inşallah belirtilerin bebişin sesleridir:Saruboceq::Saruboceq:
tam olarak hangi gündü canım testin 30 mayısmı idrar testi yapmayı düşünmüyomusun ben yapcam rabbim inşallah analı babalı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hepimize:Saruboceq::Saruboceq:

canım umutların inşallah daim olsun, allah kucağını boş bırakmasın.:Saruboceq: 30 mayısta sonucumu aldıktan sonra senin için de dua edicem:Saruboceq::Saruboceq:

canım test günüm 30 mayıs cumartesi günü... idrar testi yapmayı düşünmüyorum. çünkü bir önceki denememde kan tahlilinden 1 gün önce idrar testi yaptım, sonuç negatif çıktı, o gün ağlaya ağlaya bi oldum, kalktım bayram arifesi diye cam,kapı sildim, küvet ovdum, jelimi kullanmadım,ertesi gün kan tahlilindeyse gebe çıktım. ama o yıpratmadan sonra değerim düşük çıktı (26) 2 gün sonraysa kan testim iyice düştü yani kimyasal gebelik yaşadım.ve bebeğimi kaybettim. kimseye de kan tahlilinden önce idrar tahlili tavsiye etmiyorum...dualarına aynen katılıyorum...:Saruboceq::1hug:

arkadaşlar dün akşamden beri karnım patlayacak gibi... sanki karnımda kocaman bir gaz var ve her an patlayacak. gece uykumda bile hissettim, karnımın altından kasıklarıma doğru damarlarım çekiliyor gibi veçok gergin. sabah kalktım tuvaletten çıkıp ellerimi yıkadıktan sonra başım döndü, kulaklarım uğuldadı ve midem bulandı, yere bir süre uzandım. öğleden sonraya kadar da mide bulantım devam etti. arada uyumuşum. daha yeni yeni birşeyler yiyip kendimi toparlamaya çalışıyorum. bu şekilde olan var mı aranızda?

aynı şey bugün bende de oldu canım. hemde dışarıya çıkmıştım birden başım dönmeye ve midem bulanmaya başladı... eve zor attım kendimi.. bişiler atıştırdım ve geçti.. sabahda kasığımda adet olacak gibi ağrım vardı ama şimdi hiçbirşeyim yok çok iyiyim....

inşşşş bebek rahat bırakmıyoodur.....................senın bebış gezgıncı olcekkkk..............

kızlar bulantım filan yot ama benimde çok gaz oldu özellikle dün gaz yapcak bişeyde yemedim ama gazman gibi gezdim akşama kadar bugün yok bişeyim sadece karnımda böyle bi gerilme gibi yanma gibi şeyler var anlatamıyorum ama yanıyo gibi karnımıniçi

kızlar anlattıklarınız bayağı bi umut veriyo... ama benim biraz ızdırabım var. karnımın şişliğinden çok rahatsızım. ne kadar daha sürecek bilmiyorum...

kızlar bu ağrının adet sancısıyla hiç alakası yooooook.:1shok: karnım çok gergin ve ayağa kalkınca dik duramıyorumfisfisfis. kasıklarıma bişeyler batıyoooooo. fena halde de ishalim

kızlar bu ağrının adet sancısıyla hiç alakası yooooook.:1shok: karnım çok gergin ve ayağa kalkınca dik duramıyorumfisfisfis. kasıklarıma bişeyler batıyoooooo. fena halde de ishalim

gecmıs olsun canım bı dr arayıp sorsan cok daha ıyı olur belkı ohhs olmuusndıura.s.

kızlar zevkalade hamileeeee.....:))ama aynı zamanda ohss oldu.hepimiz onun için dua edelim.inşallah çabucak atlatırda hamileliğinin tadını çıkarır.nede olsa 4.denemsi.artık haketmiş..canım çabuk gel senden ii haber bekliooz

kızlaaaaarrrrrr!!!! sonunda zevkalade olarak geri döndüüüüüüümmmmm!

xolix06 canımım benim inşallah senin 4. denemeye gerek kalmadan olacak. canı gönülden inanıyorum. zaten insan daha tedaviye başlar başlamaz içine doğuyor.benim öyle olmuştu. 3 ünde hiç öyle şeyler hissetmemiştim, bu sonuncusunda resmen eşimin de benimde olacağına inancımız tamdı.hatta ikiz olacak diye doğdu ikimizin de içine...
sıra sende canım...

tbler canim
ama uzuldum ohss oldugun icin allah sabir versin gebe oldugun icin su alirlarmi bilemiyorum ama bende olmustum dr gebe kalirsam 3 hafta devam edicegini soylemisti allah sifani ve sabrini versin cok zor
aama guzel bebisler icin deger herseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…