Transfer sürecinde nelere dikkat etmeliyiz

Ben açık oldum ameliyatı yani 3 buçuk ml benimki doktorum 1 saat aldı iyi doktor bul önce kendine inşallah olur seninde benimde hadi benimki büyük seninki baya küçük yani yine engel olurmuymus tüp Bebeğe yerleşim yeride önemli tam olarak miyomun nerde acaba senin benimki tam rahîm duvarında olduğu için baya etkilermis tedaviyi zaten ilk denemem malasef tutmadı bunuda riske atmak istemiyorum o yüzden oldum ameliyatı mı bakalım rabbim hayırlısını versin inşallah

Bana bebegin yerlesme yerine yakin rahim icinde 3- 3 bucuk cm lik miyom dediler endometriuma mesafesi 1 cm mis ameliyati yapan doktor mesafe yeterli engel olmaz dedi tup yapan doktor engel olabilir dedi boyle arada kaldim malesef yerinden dolayi sanirim ameliyati yapan doktor rahme zarar veririz alirsak dedi boyle rahmin cok temiz dedi gonderdi

Başka doktora gittin mi başka hekim belki seni aydınlatır

Benim de aynı sizin gibi işkinde miyom vardı tutmadı sonra ameliyat olup 6 gün önce transfer oldum 20 ağustos test günüm inşallah bu sefer olur ikimizinde
Canım naptın güzel haberler almışsındir inşallah test verdin mi hadi güzel haberler ver bize

Ilk 3 gun cok dikkat ettim hareketlerime ani hareket bir yere uzanmak agir kaldirmak egilmek tarzi syler yapmadim bol bol findik kuş uzumu badem pekmez yedim ilaclar bende kabizlik yapmadi ama yaparsa diye.lifli gidalar yesillik tükettim zaten su olmazsa olmazimiz en az 2litre. Sonra yuruyuslere basladim surekli yatmanin tutunmada basari arttirdigina dair bir sey yk ben ise basladim transferden 3 gun snra. Ev islerini hep isim yapti cok.kasmadim ama rahattan da.almadim ortasini bulmak gerekiyo ilaclarin saatine de ayrica onem gösterdim. 2.denememdi dondurulmus 5.gun embriyosuydu ve cok sukur tutundu suan 22 haftalik bir erkek bebis var ve bunu yazarken bile tekmeliyo annesini allah bu yolda hepinize guzel hayirli haber almayi.nasip etsin sürecin stresi maddi manevi zorlugunu cok iyi biliyorum.insallah emeklerin karsiligi gelecektir

Ne güzel anlatmışsin zevkle okudum yazdıklarını amin inşallah rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sizede ilk denemeniz negatifmiydi neden tutmadı acaba sorun neydi

Ne güzel anlatmışsin zevkle okudum yazdıklarını amin inşallah rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sizede ilk denemeniz negatifmiydi neden tutmadı acaba sorun neydi
Ilk denemem negatif oldu 4.gunde taze transfer yapildi bizim sorun es kaynakliydi.ikinci denemeye baslamadan once esim 3 aylik tedaviye girdi tekrardan snra yumurta toplama felan derken 1 ay rahim dinlendirme yapıldı şubatta yumurta toplandi.mart ayi bos gecildi nisan ayinda transferim yapıldı 3.evlilik yil dönümümde bebiş ben geliyorum diye haber verdi neden tutmadigina dair kimse net bisey diyemiyor aslinda embriyo genetigi kalitesi o anki vucut yapisi bir suru faktör var. Yani tutacak olan bir sekilde tutuyor o da nasip isi 2.denemeye daha inanarak basladim transfer aninda bile sanki hissettim allaha sukur nasip etti❤ transfer onceside beslenmeme ve hayat kaliteme dikkat ettim genel bir surec aslinda

Çok sevindim adına rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende ya Eylül yada ekimde transfer olacağım dondurulmuşlarla ilk benimde tutmadı sanırım miyom kaynaklı tutmadı ilk hissetmiştim olmadığını hislerim beni yanıltmadi inşallah bunda umutluyum güzel şeyler olacak gibi hissediyorum şimdiden çok heyecanlıyım dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim

Tabiki allah guzel haberler nasip etsin hep duamdir allah bu yoldaki herkesin kucagini doldursun diye

Başka doktora gittin mi başka hekim belki seni aydınlatır
Daha onceden hastaneye gittigimde net birsey soyleyemediler baski yapiyor gibi diyerek bakmasi icin gonderdikleri doktorlarin soyledikleride ne yazikki net degil tup bebek icin oncesinde gorustugum baksa bir doktorda sorun olmaz dedi gecti bu konu net bir konu degil anladigim kadariyla kimine gore engel kimine gore degil

Aynen haklısın peki regi nasıl oluyor ağrılı mi uzun sürüyor mu benimki ağrılı olurdu uzun sürerdi ameliyat oldum bu sorun ortadan kalktı

Aynen haklısın peki regi nasıl oluyor ağrılı mi uzun sürüyor mu benimki ağrılı olurdu uzun sürerdi ameliyat oldum bu sorun ortadan kalktı
Normal adet agrisi oluyordu bildim bileli bazende hic agri olmaz adetimde normaldi hatta eskiden lekelenmeyle 7 gunu bulan adetim son 1senedir 4-5 gun kadar oluyor yani bebek istiyoruz diye gitmeseydim hicbir belirtim yoktu benim

Normal adet agrisi oluyordu bildim bileli bazende hic agri olmaz adetimde normaldi hatta eskiden lekelenmeyle 7 gunu bulan adetim son 1senedir 4-5 gun kadar oluyor yani bebek istiyoruz diye gitmeseydim hicbir belirtim yoktu benim
Benimki çok ağrılı oluyordu birde idrar çok giderdim idrar torbasına baskı yapıyormuştu benimki doktorum öyle söylemişti şimdi çok şükür iyiyim şikayetlerim geçti

Benimki çok ağrılı oluyordu birde idrar çok giderdim idrar torbasına baskı yapıyormuştu benimki doktorum öyle söylemişti şimdi çok şükür iyiyim şikayetlerim geçti
Doktorlarda hep onu sordu bana agri varmi kanama cokmu diye gittigim cogu doktorda kesin sorun olur diyemiyor ne yazikki sorun olabilir diyerek baska doktora yonlendirdiler hep belirsizlik sizin adiniza sevindim kurtulmussunuz gecmis bitmis olsun

Doktorlarda hep onu sordu bana agri varmi kanama cokmu diye gittigim cogu doktorda kesin sorun olur diyemiyor ne yazikki sorun olabilir diyerek baska doktora yonlendirdiler hep belirsizlik sizin adiniza sevindim kurtulmussunuz gecmis bitmis olsun
İnşallah sende feraha kavuşursun kurtulursun biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…