Transfer sürecinde nelere dikkat etmeliyiz

Morlale8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
4.362
5.127
27
Merhabalar kızlar Eylül ayında büyük ihtimalle dondurulmuş embriyo transferim olacak eve geldiğimizde nelere dikkat etmeliyiz yada aranızda farklı birşey yapan varmı o süreçte hep yatmak doğrumu ne yemeliyiz ne içmeliyiz fikirleriniz çok önemli benim için ilk denemem malasef miyom vardı tutmadı 3 ay önce miyom ameliyatı oldum şimdi ikinci denemem olacak dondurulmuşlarla yorumlarınızı bekliyorum

Sürekli yatmayıp günlük hayatınıza devam edin derim. Düzenli beslenseniz yeterli olur. Abartıp strese girmeye gerek yok bence. Transfer olup arkasından çarşıya gidip gezmiş biri olarak söylüyorum

Merhaba hayırlısı olsun
Acikcasi ben hasta gibi yatmadim ama günlük hayatimada geri donmedim.
Annem yanımdaydı ilk 10 gun genelde dinlenerek geçirdim normalde de cok hareketli biri değilimdir oyuzden 10 gun sadece su icmeye yemek yemeye ya da tuvalete kalkmak bana hasta gibi yatmak gibi gelmedi :)
Aktif bir calisma hayatim var yillardir acikcasi bunuda firsat bildim dinlenmek icin.
Birde ne olursa olsun icimizde dogal yolla birlesmeyen bir embriyo var ve birden alip icimize koyuyorlar tutunabilmesi icin nolursa olsun daha az hareketten yanayim merkezlere kalsa ertesi gun calisabilirisiniz diyorlar burun ameliyati oldugumda ds ayni seyi soylemislerdi cok insani baktıklarını düşünmüyorum sonuçta evet tutarsa bir basari oranidir onlar icin ama tutmazsa da tekrar bir müşteri :)
Ben bir salincakta bi koltukta bir yatakta uzandim oturdm kitap okudum cokta keyifli geçirdim.
Sonra ise basladim ama bir hafta calisabildim çünkü 6. Hafta itibariyle bulantilar başladı :) neyse o konuyu da pozitifinizi duydugumuzda gireyim simdiden bol sans hep iyi düşünün kendinize oyalaancak biseyler bulun sevgiler

Sürekli yatmayıp günlük hayatınıza devam edin derim. Düzenli beslenseniz yeterli olur. Abartıp strese girmeye gerek yok bence. Transfer olup arkasından çarşıya gidip gezmiş biri olarak söylüyorum
Düşünmüyorum zaten devamlı yatmayı da ilk 3 veya 4 gün yatsam diyorum sadece tutunana kadar çok yatmak stres sokuyor insanı aynen ilkinde hep yattım ama tutmadı malasef

Amin inşallah ne güzel anlatmışsin zevkle okudum yazdıklarını inşallah pozitif haberide bildiririm buraya çok teşekkür ederim

Ilk 3 gün yatin dinlenin sonra hayatiniza devam edin ama agir kaldirmadan ev isi yapmadan ters hareket etmeden ve bir yerlere uzanmadan.

Öğünleri atlamayın. Kisa mesafe yürüyüşler yapin bol su için.

Test gününe kadar evde test yapmayın.

Sakatat yemeyin az pişmiş et tercih etmeyin.

Zaman gecmeyecek gibi geliyor ama geçiyor sabirla bekleyin ve guzel sonucu alin inşallah

Düşünmüyorum zaten devamlı yatmayı da ilk 3 veya 4 gün yatsam diyorum sadece tutunana kadar çok yatmak stres sokuyor insanı aynen ilkinde hep yattım ama tutmadı malasef
Yatmak tutunmayı kolaylaştıran bir şey değil yani tutacağı varsa tutuyor. Doktorunuz tabi öneriyorsa yatın. Benimki asla önermedi günlük her işine devam et demişti. Ben sadece ağır kaldırmamaya dikkat ettim. Onun dışında temizliğimi,yemeğimi, çamaşır vs hep kendim yaptım.

Teşekkürler bilgilendirme için

Aynen öyle bende öyle düşünüyorum ilkinde çok yatmıştım ama tutmadı miyom olduğu için sanırım ama tutacağı varsa tutuyor aynen yatmayla ilgisi yok ilk 3 gün dikkat edeyim diyorum sadece ondan sonra normal yaşantıma dönerim

Benimde eylülde dondurulmuş embriyo transferim olacak bende de kist vardı ameliyat oldum inşallah bu sefer olur

kızlar merhaba bende aralık ayında dondurulmuş embriyomu transfer ettirmeyi düşünüyorum, şimdiden vitamin içmeye başladım ve yediklerime dikkat ediyorum. Paketlenmiş gıdaları tamamen bıraktım düzenli egzersiz yapıyorum asitli içecekleri de içmiyorum. Bol bol yeşillik yiyorum bir de incir kürü yaptım kendim incirin içine ceviz koydum ikiye kestim üstünü de zeytinyağ ile doldurdum bakalım hayırlısı olsun inşallah

Merhaba miyomlami transfer oldunuz nerdeydi benimde ilktransferim tutmadi miyomum var ama ben fazla hareket ettim sanirim smdi ikinci transfere hazirlaniyorum yine miyom duruyor

Merhaba miyomlami transfer oldunuz nerdeydi benimde ilktransferim tutmadi miyomum var ama ben fazla hareket ettim sanirim smdi ikinci transfere hazirlaniyorum yine miyom duruyor
Evet miyom vardı etkiledimi bilmiyorum ama bence ilk tutmamış benim gibi bence miyom aldır öyle dene ikinci seferi inşallah tutar

Benim de aynı sizin gibi işkinde miyom vardı tutmadı sonra ameliyat olup 6 gün önce transfer oldum 20 ağustos test günüm inşallah bu sefer olur ikimizinde

Merhaba hayırlı olsun şimdiden
Ben hep yattım canım bol su içtim doktorum öyle dedi ilk 3 gün yatak istirahati sonra normale dön dedi ama ben 12 gün boyunca yattım yemekleri annem yaptı balık yedim avakado yedim sabahları zorla hiç bir belirti olmadı bende 8. Gün testim pozitif çıktı bolca dua et Meryem suresini dinle ben transfer yapılırken de dua ettim hep sonra hep elim karnımda bebişlerle konuştum inşallah seninde içinde hayırlı olur

Çok sevindim adınıza inşallah bende güzel haberlerle gelirim buraya dediklerini yapacam çok teşekkür ederim

Evet miyom vardı etkiledimi bilmiyorum ama bence ilk tutmamış benim gibi bence miyom aldır öyle dene ikinci seferi inşallah tutar
Ben miyom icin fakultede histeroskopiye girdim ama ameliyat sirasinda doktor miyomu almaya gerek gormemis 1 cm var engel olmaz alsam daha cok zarar veririz dedi ne yazikki ozelde ameliyat olmakta yuksek bir maliyet suanda bize iki arada kaldim bu miyom yüzünden tüp doktorum sorun olur diyor digeri sorun olmaz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…