Transfer süreci

İstanbuldayım ben siz, ben hep Seren hanımla iletişime geçtim memnunum ondan
Nasil iletisime gecebiliyon ben bi yaziyorum bisey oluyo sormak solemek icin 8 9 saat sonra cvp aliyorum acil bisey olmusdu 3 kere klinigi aradim kliniktekiler bile seren hanima ulasamadi

Nasil iletisime gecebiliyon ben bi yaziyorum bisey oluyo sormak solemek icin 8 9 saat sonra cvp aliyorum acil bisey olmusdu 3 kere klinigi aradim kliniktekiler bile seren hanima ulasamadi
Aa gerçekten mi şaşırdım şuan yani ben yazdığımda eğer çok yoğunsa geç cevap veriyor ama bu bir iki defa oldu gerçi bende pek iletişime geçmiyorum genelde oradayken soruyorum,Sibel hanım da var onunla iletişime geçmeyi denediniz mi oda Mehmet beyin asistanı

Ikiside yavas canim ya dun sabah yazdim pozitifi aksam döndü bana

Merhaba hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah belirtiler neydi peki detaylı yazabilir misiniz rica etsem
Amiiin çoook teşekkür ederim bende bel ve kasık ağrısı çok oldu ama sadece sağ kasığım ağrıyordu bel ağrım bir kaç gün sonra geçti ama kasık ağrım devam etti hala da ediyor ama normal dedi hemşire,birde burda ki arkadaş söyleyince bende farkettim ayak üşümeside oldu şuanda da sabahları özellikle mide bulantım oluyor bu şekilde siz hangi süreçtesiniz

Merhaba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah belirtiler nelerdi detaylı yazar mısınız rica etsem
Aminn Allah razi olsun Rabbim isteyen her kardesime nasip etsin Benim ayaklarim usuyodu ama ust taraflarim yaniyodu cok terliyodum , kasigimda batmalar vardi sag tarafda birde ayaga kalkinca bas donmesi ve goz kararmasi oluyodu bi kac saniye suruyodu goz kararmasi. Baska pek bisey olmadi aslinda bide transferimin 2. 3. 4.ü gunu bacaklarim cok agridi benim napsam nasil koysam duzelmiyodu meger yerlesmeye baslayinca olurmus o agri gecti kendiliginden sonra

Bulantilarin basladimi canimm kiz bende yok daha bulanti falan haftaya cuma gunu mehmet bey cagirdi minigi gormeye sen gorustunmu ?

Oo baya geç dönmüş size ilaç yazdı mı peki pozitiften sonra yada kan tekrar vericek misiniz
Ay ben bu mesaji simdi gordum ya kusura bakma canim ben pazartesi kan vermisdim carsamba test gunumdu zaten tekrar verdim deger guzel yukselmis dendi haftaya cumaya cagirdilar

Bende amh düşüklüğü var prp ve egzozom yaptırdım ilk adete kadar amh fsh testi vermemi istediler, sonra 2. Adetin 3 . Günü kontrole çağırdı her şey istediği gibiyse yumurta toplama yapılacak sanırım o an heyecandan ve bilgim de çok olmadığından soramadım , sadece bu süreçte tüp bebeğe gerek kalmadan gebelik kendiliğinden oluşabilir dedi öyle olan çok hasta varmış ,bakalım bekliyorum , birde vitamin verdi ek olarak 3 kutu ilaç kullanıyorum düzenli olarak , kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor arada sanırım yumurta büyümedi ile ilgili , yarın tekrar hormon testi yaptıracağım , sonucu merak ediyorum , umarım gebe olarak aranıza katılırım bende:)

InsaAllah Rabbim gonlundekini nasip etsin canim insaAllah

Ayyy inşallah canım rabbim gönlüne göre versinnerde tedavi görüyorsunuz peki

Evet benim sabahları bulantım oluyor kahvaltı zar zor yapıyorum. Beni de cuma günü çağırdı canım yani kendisiyle konuşmadımda Seren hanım cuma günü gelin dedi
Bana cuma gelin dediler klinigi aradim 25 agustos dediler basladim aglamaya benim dogum gunum Allahim bu ne guzel bi hediye olucak elhamdülillah bin şükür. Saatini aldinmi randevunun belki karsilasiriz

Bana cuma gelin dediler klinigi aradim 25 agustos dediler basladim aglamaya benim dogum gunum Allahim bu ne guzel bi hediye olucak elhamdülillah bin şükür. Saatini aldinmi randevunun belki karsilasiriz
Yok ben henüz randevu almadım,ayy sizin için ne kadar güzel olucak rabbim çok büyük ya bir şey sormak istiyorum gittiğimizde muane ücreti alacaklar mi sordunuz mu

Yok ben henüz randevu almadım,ayy sizin için ne kadar güzel olucak rabbim çok büyük ya bir şey sormak istiyorum gittiğimizde muane ücreti alacaklar mi sordunuz mu
Saol canim Sordum 2800mus 21 gunde bir odeniyomus biz ilk sefer icin gidicez zaten

Muane ücretini yine arttırmıştır desene
Muayne ucreti ne kadardi ki hatirlamiyom ben , bahcecide ilk tedaviye basladigimda 1250 di muayne ucreti nasil zam gelmis su an 2800 olmus. Aman olsun minigimi goreyim geliyim insaAllah feda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…