• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer süreci

Hanımlar selamlar aranızda üçüncü gün embriyosu olan varmı ? Çok araştırıyorum beynim yandı resmen . Gebe olanları tebrik ediyorum dualarınıza talibiz 🥰
Bende dualarina talibim canim forumda cok var 3. Gun transferi olan okuyorum hep hakkinda hayirlisi olsun🥰🌹
 
Bende amh düşüklüğü var prp ve egzozom yaptırdım ilk adete kadar amh fsh testi vermemi istediler, sonra 2. Adetin 3 . Günü kontrole çağırdı her şey istediği gibiyse yumurta toplama yapılacak sanırım o an heyecandan ve bilgim de çok olmadığından soramadım , sadece bu süreçte tüp bebeğe gerek kalmadan gebelik kendiliğinden oluşabilir dedi öyle olan çok hasta varmış ,bakalım bekliyorum , birde vitamin verdi ek olarak 3 kutu ilaç kullanıyorum düzenli olarak , kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor arada sanırım yumurta büyümedi ile ilgili , yarın tekrar hormon testi yaptıracağım , sonucu merak ediyorum , umarım gebe olarak aranıza katılırım bende:)
Merhaba bende prp eksozomu yaptırdım ya benim amh ve fsh 2 haftadır farkli cikiyor biri düşüyor biri yükseliyor sizdede öyle oldumu acaba
 
Back
X