- 20 Şubat 2022
- 4.717
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.904
- 83
- Konu Sahibi candanileri59
-
Doğal siklüs yapıyor sanırım,eğer sizin adetleriniz düzenliyse genelde bu yöntem işe yarıyor,bende de böyle yaptı doktorum,zaten 3. Tedavide aynı şeyleri yapsa saçma olurdu bence doktorların yeni birşeyler denemesi daha doğruSelam yenidendondurulmus embriyo transferi olucam bu klinikte ki 3. Transferim olucak femara kullandim yumurtam olusmus rahim kalinligida iyi dedi doktorum dun muayne etti doktorum dun aksam son femara icip femarayi biraktim , bugun aksam 20.00 da ovitrelle catlatma ignesi oldum yarin sabahdan itibarende duphaston baslicam onceki transferlerimde bir cok igne ilac fitil vs kullandim hatta serum tedavisi bile olmustum bu sefer sadece duphaston verince doktor biraz tedirgin oldum ama normal gebelik gibi bi gebelik saglamayi planladigini soyledi doktorum benim gibi catlatma ignesiyle dondurulmus embriyo transferi olan varmi ? Cuma gunu transferim var . Benim gibi olanlar varsa hangi ilaclari kullandiniz ? Kan sulandirici bile vermedi bu sefer doktorum.
Ben 33 yasimdayim kendi kendime hic adet olmam tedaviye bile sokturucu icip basladimDoğal siklüs yapıyor sanırım,eğer sizin adetleriniz düzenliyse genelde bu yöntem işe yarıyor,bende de böyle yaptı doktorum,zaten 3. Tedavide aynı şeyleri yapsa saçma olurdu bence doktorların yeni birşeyler denemesi daha doğru
Sizin tuttumu bu yolla transferiniz ? Sabah duphastona baslicam sizdemi duphaston kullandiniz sadeceDoğal siklüs yapıyor sanırım,eğer sizin adetleriniz düzenliyse genelde bu yöntem işe yarıyor,bende de böyle yaptı doktorum,zaten 3. Tedavide aynı şeyleri yapsa saçma olurdu bence doktorların yeni birşeyler denemesi daha doğru
Evet az ilaç kullandım bende,diğer tedaviler gibi değildi evet tutundu Allah a bin şükür,inşallah sizden de güzel sonuçlar duyarızSizin tuttumu bu yolla transferiniz ? Sabah duphastona baslicam sizdemi duphaston kullandiniz sadece
Ay Allah razi olsun sonu guzel olsun canim dualariniza talibi.Hayirli olsun canim benim, çok güzel olsun sonucu
Benimde doğal siklus ile oldu.. dontorun güven Allaha emanet et endiselerini cok güzel olur.. transferi yapan dr bana da kan sulandirici vermemisti, 8-9 haftada takipli dr kan sulandirici igne verdi devam ediyorum. Dualarim seninle
Aminnnnn yaa ben dun 20.00da catlatma ignesi oldum duphastona. Yarin baslicakmisim pazar gunu cumartesi ilac almicakmisim ama gunleri karistirdim sabah duphaston ictim bi sorun olurmu acaba klinikde kimse cevap vermiyor kafayi yicem çarpintim tuttu farkedeli 1 saat oldu 1 saattir kalbim carpiyoEvet az ilaç kullandım bende,diğer tedaviler gibi değildi evet tutundu Allah a bin şükür,inşallah sizden de güzel sonuçlar duyarız
Yok arkadaşım ne olacak sakin ol,ha birAminnnnn yaa ben dun 20.00da catlatma ignesi oldum duphastona. Yarin baslicakmisim pazar gunu cumartesi ilac almicakmisim ama gunleri karistirdim sabah duphaston ictim bi sorun olurmu acaba klinikde kimse cevap vermiyor kafayi yicem çarpintim tuttu farkedeli 1 saat oldu 1 saattir kalbim carpiyo
Duphaston çarpıntı yapmaz ki ben aylarca kullandım sen stres yapmışsın herşey yolunda sakin olAminnnnn yaa ben dun 20.00da catlatma ignesi oldum duphastona. Yarin baslicakmisim pazar gunu cumartesi ilac almicakmisim ama gunleri karistirdim sabah duphaston ictim bi sorun olurmu acaba klinikde kimse cevap vermiyor kafayi yicem çarpintim tuttu farkedeli 1 saat oldu 1 saattir kalbim carpiyo
Yok duphaston degil carpinti yapan benim ilaci yanlis icip uzulmemden panik atagim tuttuDuphaston çarpıntı yapmaz ki ben aylarca kullandım sen stres yapmışsın herşey yolunda sakin ol
Ay ulastim ulastim aksam sakın icme yarin sbaah devam et dediler bi sorun olmaz dediler cok sukur bu benim kacinci tedavim ama yinede panik oluyorum iste hakkinizi helal edin 14 yıl dile kolayYok arkadaşım ne olacak sakin ol,ha bir
Gün önce ha bir gün sonra,doktorun numarası yok mu
Herşey gönlünüzce olsun,bizim de 10.tedavide tutundu,hangi merkezdesinizAy ulastim ulastim aksam sakın icme yarin sbaah devam et dediler bi sorun olmaz dediler cok sukur bu benim kacinci tedavim ama yinede panik oluyorum iste hakkinizi helal edin 14 yıl dile kolay
Bahceci umut tup bebek merkezine gidiyorum onceki transferlerimi cem celik hoca yapmisti tutmadi nasip degilmis bu sefer mehmet resit hoca yapicakHerşey gönlünüzce olsun,bizim de 10.tedavide tutundu,hangi merkezdesiniz
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba,ben de aynı doktora gidiyorum da merak ettimBahceci umut tup bebek merkezine gidiyorum onceki transferlerimi cem celik hoca yapmisti tutmadi nasip degilmis bu sefer mehmet resit hoca yapicak
Carsamba gunu test gunum canimMerhaba sonucunuz ne oldu acaba,ben de aynı doktora gidiyorum da merak ettim
Sen hangi surectesin şu anda ?Merhaba sonucunuz ne oldu acaba,ben de aynı doktora gidiyorum da merak ettim
Benimde perşembe günü test günümCarsamba gunu test gunum canim
Aa benimde 4 agustosta belirtin varmi ? Cok korkuyorum ben belirtim yok diyeBenimde perşembe günü test günüm5 ağustos ta transferim oldu
Benim transferin ertesi günü sağ kasık ve bel ağrım başladı şuan sadece kasık ağrım var canımAa benimde 4 agustosta belirtin varmi ? Cok korkuyorum ben belirtim yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?