- 20 Şubat 2022
- 4.717
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.904
- 83
- Konu Sahibi candanileri59
-
Bende hic bi belirti yok canim ama transferin 1. Gunu belirti yasamadanda ilginc ay kafam cok karisiyo yaaa bu belirtiler sureklimi oluyo sık sıkmı surekli arastiriyorum beynim yandiBenim transferin ertesi günü sağ kasık ve bel ağrım başladı şuan sadece kasık ağrım var canım
Her vücudun tepkisi farklı oluyor ya,bence çok düşünme hiç belirti yaşamayıp pozitif sonuç alan kişi de çok o yüzden bol bol dua edicez rabbim hepimize nasip etsin inşallahBende hic bi belirti yok canim ama transferin 1. Gunu belirti yasamadanda ilginc ay kafam cok karisiyo yaaa bu belirtiler sureklimi oluyo sık sıkmı surekli arastiriyorum beynim yandi
Tabi orası oyle ama gercekten artik hic iyi degilim iyice umudumu kaybettim artik cok yoruldum son şansım bu benim 14 yildir bi mucadelenin icinde olmak cok yipratti beniHer vücudun tepkisi farklı oluyor ya,bence çok düşünme hiç belirti yaşamayıp pozitif sonuç alan kişi de çok o yüzden bol bol dua edicez rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Çok haklısınız insan çok yıpranıyor ama sonucu güzel olacak inşallahTabi orası oyle ama gercekten artik hic iyi degilim iyice umudumu kaybettim artik cok yoruldum son şansım bu benim 14 yildir bi mucadelenin icinde olmak cok yipratti beni
Oldu elhamdülillah cok sukur RabbimeÇok haklısınız insan çok yıpranıyor ama sonucu güzel olacak inşallah
Yaaa gerçekten mi çok sevindim kanda mi öğrendinizOldu elhamdülillah cok sukur Rabbime
Evet kanda ogrendim carsamba tekrar baktircamYaaa gerçekten mi çok sevindim kanda mi öğrendiniz
Çok sevindim gerçektenEvet kanda ogrendim carsamba tekrar baktircam
Ya canim ben corluda oturuyorum mehmet hocaya gidip riske atmak istemiyom o yolu kendime , carsambada burda yaptiririm testi hocayla konusurum eger izinleri olursa keseyi gormeye mehmet hocama giderimÇok sevindim gerçektençarşamba günü mehmet hocaya mı gidiceksiniz peki
Bu arada en belirgin belirtisi ayaklarimda usume ama ust tarafimda yanma terleme oldu , bide dun ve onceki gun ayaga kalkinca gozum karariyodu hattta kapilar ters donuyodu oyle bi bas donmesiyle kararma vardi . Bugun disari cikinca erken gebelik testi aldim cift cizgiyi gorunce hemen kan verdik elhamdülillah degerim 259 cikti insaAllah 2 kat olur carsamba gunuÇok sevindim gerçektençarşamba günü mehmet hocaya mı gidiceksiniz peki
İnşallah canım,benim de ayaklarımda üşüme oluyor.bakalim bende yarın kan vermeye gidebilirim daha fazla sabredemiyorumBu arada en belirgin belirtisi ayaklarimda usume ama ust tarafimda yanma terleme oldu , bide dun ve onceki gun ayaga kalkinca gozum karariyodu hattta kapilar ters donuyodu oyle bi bas donmesiyle kararma vardi . Bugun disari cikinca erken gebelik testi aldim cift cizgiyi gorunce hemen kan verdik elhamdülillah degerim 259 cikti insaAllah 2 kat olur carsamba gunu
Bak en cok onu hissettim biliyomusun ayak usumesi ama vucudum degil sadece ayaklarİnşallah canım,benim de ayaklarımda üşüme oluyor.bakalim bende yarın kan vermeye gidebilirim daha fazla sabredemiyorum
InsaAllah pozitif sonuc alirsin canim insaAllahİnşallah canım,benim de ayaklarımda üşüme oluyor.bakalim bende yarın kan vermeye gidebilirim daha fazla sabredemiyorum
Amin canım inşallahhInsaAllah pozitif sonuc alirsin canim insaAllah
Naptin canim verdinmi kanAmin canım inşallahh
Evet dayanamayıp test yaptım pozitif çıktıNaptin canim verdinmi kan
Oyy gözün aydın canim hayirli olsunEvet dayanamayıp test yaptım pozitif çıktıkan verdim ama sağlık ocağı yakın diye oraya gittim sonuç ne zaman çıkar bilmiyorum canım
Allah razı olsun canımOyy gözün aydın canim hayirli olsunsaglik ocaklarinda gec cikiyo biraz olsun pozitifi gormussun
Sen nerde yasiyosun canim. Bisey daha sorucam asistanindan memnunmusun mehmet hocaninAllah razı olsun canıminşallah sağlıkla kalp atışlarını da duyarız,evet malesef ki geç çıkıyor.
Perşembe günü test günüm mehmet hocaya belki giderim seninle haberleşelim olur mu
İstanbuldayım ben siz, ben hep Seren hanımla iletişime geçtim memnunum ondanSen nerde yasiyosun canim. Bisey daha sorucam asistanindan memnunmusun mehmet hocanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?