transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

Kızlar Allah sabrınızın mükafatını versin, sağlıkla hayırlısıyla tutunsun bebişleriniz inşallah

hava sıcak falan deyip yerlere çıplak ayak basmayın çorapsız terliksiz gezmeyin, bol su için

yazdıklarınızı okudugumdan berı kafam karıstı ve kendımı dınlemeye basladım
az bıraz bel agrım var onun dısındad hc bır sıkıntım yok
buna sevınmelımıyım uzulmelımıyım....
yoksa sonuc neatıfmı bunu dılıme bıle almak ıstemıyrm artık korkmaya basladım dogrusu

evt jel geri geliyo kızlar panşk nyapmayın rahat olun benşmde ağrım vardı bide sabah uyandığımda midem eziliyodu sizinde oluyomu hamileymişim ozamn

canım ya benim kasıklarım ağrıyor bazen biraz adet ağrısına benziyor ayrıca sabahları iştahsız gibiyim sonradan deli gibi acıkıyorum sıkıntıdanmı bilemiyorum birşey daha sorucam benim transferim 23 hzn.dı sonuç benim hesabıma göre 4temmuz dr. 7 tem.dedi transferin olduğu günden başlayarak sayılıyor değilmi senin nasıldı biraz anlatsana:1hug:

C Nm Aynisi Banada Oldu Onun Nedeni Hafta Sonuna Geliyo Test Tarihin :) Senin Saydiğin Gün 11 Onlarin Saydi 13 Veya 14 Egeliyo Hafata Sonu... Umarim Hamilesin Bendede Vardi Kasik Ağrisi Sizi Gibi Adet Sancisi çok Ince.... Inşallah Tuttu

nilaylay senin sonuç nezaman aynı gün sanırım sonuçlarımızı öğreniceğiz inşallah bizlerde beklediğimiz sonuçları alırız

aman arkadaşlar doktor kabı olmadedi bu serferde mide hassaslığından dolayı isal olmuşum sürekli tuvlete taşınıyorum bugün transferin üçüncü günü insallah enfeksiyon kapmam

bu arada nilaycım kafana en ufak şeyleri takma hayırlısı osun herşey allahtan şunu unutma bizim normal yolla hamile kalanlara oranla önceden çok katettiğimiz yol var yani bize döllenmiş koyulu içini ferah tut

yağmurcum sen daha tecrübelisin canımdaha çok nelere dikkat ettin benim ilk denemem yaa o yüzen endişeliyim.bide merak ediyorum knulduktan ne kadar süre sonra tutunuyolar.aslında her şey rabbimin elinde biz üzerimize düşeni yapp tevekkül ediyoruz ama insan yinede kendini sorguluyo..........

arkadaşlar benim sonuç tarihim 8 temmuz inşallah hepimizin yüzü güler mutlaka haberleşelim.

C Nm Aynisi Banada Oldu Onun Nedeni Hafta Sonuna Geliyo Test Tarihin :) Senin Saydiğin Gün 11 Onlarin Saydi 13 Veya 14 Egeliyo Hafata Sonu... Umarim Hamilesin Bendede Vardi Kasik Ağrisi Sizi Gibi Adet Sancisi çok Ince.... Inşallah Tuttu

canım çok teşekkür ederim bilgilerin için peki ben hangi gün yapsam testi fazla bekleyemiyeceğim .ayrıca tuvalete çok çıkıyorum sanki saatlerce sıkışmışım gibi oluyor bilemiyorum artık sabırsızlanıyorum sen anlıyorsundur benim şuanki halimi:1hug:

narincim slm tuvalete bende çok çıkıyorum bu biraz ransfer bide mevsimin sıcak olması bence hayırlı sonuç verirsin inşallah.sonuç ne zamandı...

evet tatlımsana soruyorumbenimde transferin 3. günü demek ben seni yanlış hatırladım kusura bakma.benim midemde bir sorun var ama ekşime değil ben malesef isal oldum ekşime hamilelik için erken belki kullandığın ilaçtandır

Heralde Anliyorum Kizlar Ya ümitlenmeyin Ama Bende 8.gün Idrar Testince çikmişti çok çok Silik Ikizdi Ama Yani Hormon Fazla Salgilandiği Için Erken çikiyo Bazen.. Inşallah Hamilesiniz Kizlar.. Yani Transferden Sonra Aslinda Hemen Tutunmasi Lazim Gebelik Oluşmasi Için Ama Hormon Hemen Salgilamiyoruz Gebelik Büyüdükçe Yabi.. Kizlar çok Iyi Anliyorum Sizi Allah Yardimciniz Olsun

Heralde Anliyorum Kizlar Ya ümitlenmeyin Ama Bende 8.gün Idrar Testince çikmişti çok çok Silik Ikizdi Ama Yani Hormon Fazla Salgilandiği Için Erken çikiyo Bazen.. Inşallah Hamilesiniz Kizlar.. Yani Transferden Sonra Aslinda Hemen Tutunmasi Lazim Gebelik Oluşmasi Için Ama Hormon Hemen Salgilamiyoruz Gebelik Büyüdükçe Yabi.. Kizlar çok Iyi Anliyorum Sizi Allah Yardimciniz Olsun

yağmurcum bazen en ufak hareketimde bişey olacak gibi geliyo.sen ne kedarlık hamilesin

evet tatlımsana soruyorumbenimde transferin 3. günü demek ben seni yanlış hatırladım kusura bakma.benim midemde bir sorun var ama ekşime değil ben malesef isal oldum ekşime hamilelik için erken belki kullandığın ilaçtandır

canım tabiiki daha çok erkenbir şeylere yormak için. aşağı yukarı aynı ilaçları kullanıyoruzdur bu durumda olan var mı diye sorayım dedim.ecza deposuna döndük zaten. aynı gün yapılmış demek transferlerimiz. inşallah aynı gün de aırız hayırlı haberleri.

canım tabiiki daha çok erkenbir şeylere yormak için. aşağı yukarı aynı ilaçları kullanıyoruzdur bu durumda olan var mı diye sorayım dedim.ecza deposuna döndük zaten. aynı gün yapılmış demek transferlerimiz. inşallah aynı gün de aırız hayırlı haberleri.

doğru söylüyosun güzelim laç deposu olduk ama ben şuan sadece 2 ilaç kullanıyorum progesteron ve östrojen inşallah aynı gn güzel haber veririz...

X