- 28 Haziran 2008
- 85
- 1
merhaba kızlar, anne adayları nasılsınız?? "hamileyiiiim" :teytey: :hooray: coksekeriremsu
sonucu dun aldım, cok acaıb bı duygu, dunden berı ne dusundugumu ne yaptıgımı bılemıyrm sankı bulutların uzerınde ucuyr gbıyım,bhcg 268 cıktı nolmal mı sızce doktor hayırlı olsun 15 gun snra kontrole gel dedı
ınternetım yk su sıraalar,isede basladım zaten bu yuzden sızınle gorusemedım. hepınızı opuyrm ve bu zor surrecte bna destek oldugunuz ıcın ayrıca TESEKKUR EDERIM
bu gün benim transferden sonraki 11 .gün ben az önce kan verdim 2.5 ta alcam sonucu bakalım bende hiç bir belirti olmadı sonuç ne olcak
bu gün benim transferden sonraki 11 .gün ben az önce kan verdim 2.5 ta alcam sonucu bakalım bende hiç bir belirti olmadı sonuç ne olcak[/QUO
dualarımız seninle canım...:1hug:a.s.
merih merhaba.ben de ilk denemem de yüzüstü yatmıştım.merkezlerin farklı uygulaması var.sen sanırım izmir de yaptırdın.şuan ben 2.denemeyi yaptırdım.15 temmuzda test yaptıracağız.yani bugün 8.günüm.inşallah pozitif çıkar.Allah hepimizin yüzünü güldürsün...gunaydın arkadaslar neden yuz ustu yatırdıklarını bılmıyorum benım dr ızmırde erol tavmerger dunyadakı ılk tup bebegı yapan dr gurubunun arasındaymıs 89 dan berı bu ısın ıcınde yanı herkesın rahım yapısına gore farklı sekıllerde yatırıyomus sadece onu bılıyorum mesela bazen sırt ustu bazende ana rahmındekı bebek pozısyonu gıbı yatırıyomus transferden sonra benımde ruyalarım cok karısık her gece uyuyup test yaptırdıgımızı ve hamıle olmadıgımı soledıklerını goruyorum uyanıyorum tekrar uyudugumda yanımda gelen ınsanlar degısıyo ama ruya aynı ruya hamıle degılsınız dıyo hemsıre sabaha kadar aynı seyı goruyorum kac gundurkafamçokkarıştı
az önce sonucu öğrendim negatif çok üzgünüm 1.denemem olumsuz sonuçlandı