transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

Gün saymak ne zormuş.Kan testini gününde yaptırmaya karar verdim varsa ve kanda çıkmazsa boş yere üzülmüş olurum.Hem yanlış sayıyormuşum transferin olduğu gün sayılmıyor galiba.yani cumartesiye kadar bekleyeceğim.offfffffff offfffffffff tedavi aşaması bu kadar zor olmadıydı.Allahım sabır diyorum.

arkadaşlar çok zor beklemek ama başka çare yok hepiniz için dua ediyorum sıkıntı yok yoksa rahim kasılır keyfinize bakın bol bol dua edin

cok tebrik ederim canim Massalllh Allah tamamina erdirsin amin
darisi benim gibi bekleyenlere

kızlar neler yapıyorsunuz.günler geçmek bilmiyor:1no2:adet sancısı gibi sancılarım var.ayaklarımda çok ağrıyor.hayırlısı bakalım:çok üzgünüm:

bu gün benim transferden sonraki 11 .gün ben az önce kan verdim 2.5 ta alcam sonucu bakalım bende hiç bir belirti olmadı sonuç ne olcak

bu gün benim transferden sonraki 11 .gün ben az önce kan verdim 2.5 ta alcam sonucu bakalım bende hiç bir belirti olmadı sonuç ne olcak

canımmmmm hayırlı haberler alırsın inşallah okuyunca acaip heyecanlanlandım öğrenir öğrenmez haber ver bize de benim de yarın transferim olacak sonra bende sizler gibi geri sayım.....

benim de transferden sonraki 8. günüm.15.07.2008 de test yaptıracağım.Allah hepimizin dualarını kabul etsin ve hepimiz hayırlı haberlerimizi burada yazalım inşallah...

merih merhaba.ben de ilk denemem de yüzüstü yatmıştım.merkezlerin farklı uygulaması var.sen sanırım izmir de yaptırdın.şuan ben 2.denemeyi yaptırdım.15 temmuzda test yaptıracağız.yani bugün 8.günüm.inşallah pozitif çıkar.Allah hepimizin yüzünü güldürsün...

Selam kislar 8 temmuzda 2.asilamami oldum heyecanla bekliyorum ihsallah olumlu sonuclanirrr hayirlisi olsun

az önce sonucu öğrendim negatif çok üzgünüm 1.denemem olumsuz sonuçlandı

canım çok üzüldüm inş. en kısa sürede kendini toparlayıp tekrar start verirsin.üzülme hepimizin bir gün bebşleri olacak buna inanıyorum sadece bizimkiler uzun ve sıkıntılı yollardan gelecekler yinede içini ferah tut canım:1hug:a.s.

az önce sonucu öğrendim negatif çok üzgünüm 1.denemem olumsuz sonuçlandı

üzgünüm canım. sağlık olsun. allahtan tedavi yollarımız var. hiç umutsuzluğa kapılma,kendini topla ve yola devam et. durup üzülmekle geçireceğimiz vaktimiz yok.

esra seninle test tarihlerimiz aynı. benim de 8 temmuz da transferim oldu. inşallah beraber güzel haberler veririz.

benimde 9 temmuzda yapıldı 3.günüm bel ağrım war sadece hepsi bu
daha ilk aşılamam bu inşallah son olur yaa allahım hepimize wer lütfenn

Son düzenleme:
benimde 9 temmuzda yapıldı 3.günüm bel ağrım war sadece hepsi bu
daha ilk aşılamam bu inşallah son olur yaa allahım hepimize wer lütfenn bide bana 3.günden itibaren gün aşırı ilişki olucak dedi sizede dedi dimi bi zararı yokmudur bunun yaa merak ettim soramadımda hemşireye madem ilişkiye girecez niye aşılama yaptırıyoruzkii ya tutarsa işte biri olmazsa belki diğeri offf off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…