transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

nilaylay nerdesin hadi güzel haberini bekliyoruz

merhaba kızlar, anne adayları nasılsınız?? "hamileyiiiim" :teytey: :hooray: coksekeriremsu
sonucu dun aldım, cok acaıb bı duygu, dunden berı ne dusundugumu ne yaptıgımı bılemıyrm sankı bulutların uzerınde ucuyr gbıyım,bhcg 268 cıktı nolmal mı sızce doktor hayırlı olsun 15 gun snra kontrole gel dedı
ınternetım yk su sıraalar,isede basladım zaten bu yuzden sızınle gorusemedım. hepınızı opuyrm ve bu zor surrecte bna destek oldugunuz ıcın ayrıca TESEKKUR EDERIM

tebrikler canım hadi hayırlısı çok sevindim allah tamamına erdirsin 268 diyorsun normalmi diye soruyorsun tabiki normal 100 geçmen gerekiyordu geçmişsin:hooray:

maşallah çok güzel gidiyor narin cadı.Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin sana.testlerini kaçıncı günler yaptın değerleri yazarmısın

sağol tatlım darısı sana inş. testlerimi birini 12. gün 114 çıktı diğerini 15. gün 400 çıktı böyle tatlım :1hug:

kızlar birşey sorucam crınone jeli ssk alan varmı bu jel batırdı bizi siz jeli günde kaç defa kullanıyorsunuz?

kizlar benim tüp bebek yolculugum buraya kadarmis cok üzgünüm

ay canım benımmmmmmmmmmm çok üzüldüm ben ((
benimde yıl sonu gibi tüpbebek yolculuğum başlicak ama okadar korkuyorum ki ya tutmazsa Die ama herşeyin hayırlısı sana ne desek şuan Boş gelicek ama allahın takdiri De Canım :çok üzgünüm:

nilaylay tebrikler... bak açtığın topik ne kadar iyi oldu, hepimize uğurlu geldi. Allah tamamına erdirsin. Allah izin verirse mart 2009 da KK da tüp bebek patlaması olacak :teytey::teytey::teytey::teytey:

:dance::teytey::dance::teytey: Gözünaydın arkadaşım... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

tebrikler nilaylay. hayırlı olsun,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inş. benim transferim de bugün oldu kızlar. 3 tane. 20 temmuz da benim hayatımın en güzel günü olur inş. hamile arkadaşlar nolur dua edinnnnnnnnnnnn......................

tebrikler canım.:teytey:
allahım sağlıkla kucağına almyı nasip etsin inşallah.inşallah darısı başımıza

mrb kızlar.öncelikle hamile olan arkdaşları tbr ediyorum çok sevindim sizina adınıza. benimde ilk denemem mikroda ve bugün 4, günüm inş tüm bekleyenler hayırlı sonuç alırlar. tek embriyo transfer ettiler 5. günde ,pek umudum yok gibi ama hakkımızda hayırlısıa.s.

İçini ferah tut frezya.Allah ol dediyse bu çocuğun alacak nefesi var ise çoktan annesine sıkı sıkı tutunmuştur.ben böyle yazınca hamileyim zannedeceksin.benimde ilk mikro denemem 9. günüm umutluyum.ben de ilk günler karamsaıdım ama şimdi umutluyum iyi düşünelim iyi olsun.hayırlısı olsun.bu arada bir tanıdığın tek yumurtası gelişmiş ve dolayısıyla tek döllenen yumurtası olmuş.şimdi bir kızı var.o yüzden olumsuz düşünmemeye çalışmak gerekiyor.

Kızlar ya 9.gün oldu.Ben galiba dayanamayacağım ve yarın test yaptıracağım.Hemde kendi hastaneme gideceğim ki sonucu doktoruma göstereyim. bu gün içim içime sığmıyor alacağım güzel haberi hayal ediyorum onun veya onların var olduğunu düşünmek bile çok güzel.10. gün artık belli olur dimi kızlar?

belli olur.dualarımız seninle.inşallah güzel haberlerini duyarız.

canım hayırlı olsun öncelikle, bence 10 gün beklemişsin 2 gün daha bekle. çıkanlar oluyor ama pregnyl de b-hcg var ve oda sonucu etkileyebilir. sen bilirsin ama dr.lar 12. gün diyorlarsa vardır bir bildkleri değil mi canım? Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

canım ya aslında doğru söylüyorsun da kendime söz geçiremiyorum.bi aklım bekle diyor.bide erken gidip sonuç alanları okuyunca etkileniyorum.neyse hayırlısı olsun.yarın karar veririm.

sonuç bekleyen herkesi rabbim ödüllendirir inşallah. kızlar benim kasık ağrım hiç kesilmedi merkezden 1-2 gün olur dediler ama bu kadar uzun sürmesi canımı sıkıyo. :sm_confused:bide göğüslerim artık patlıyacak gibi zapdetemez oldum.slikonmu takdırdın diyo arkdaşlarım.:asigim:benim transferim 45 dk sürdü herkesin 5 dk sürerken problem oldusenağlamainş. sonu güsel olur

FREZYA cım.lütfen kendini dinleyerek geçirme bu anını.biliyorum zor ama bebeğinin içinde olduğunu düşün.hayaller kur meleğinle.................onu da kendini de üzme......................

hakkında hayırlısı olsun canım,inşallah positif sonuç alırsında hep birlikte seviniriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…