Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar hamileyimmmm.umarım herkes pozitif sonuç alır.çarşamba tekrar gidcem kan vermeye .
zazacım hayırlısı olsun herşeyin hayırlısı tatlı canını üzme bu da benim 2. tüp ve onun dışıda 6 aşılama .[/QUOT
tebrikler canım.inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin.allahım sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin.a.s.
inşallah darısı başımıza.
canım üzülme.demek ki daha zamanı gelmemiş.bizim bebişler çok nazlı olacak.ama inşallah bi gün hepimiz bu güzelliği tadacağız.kizlar benim tüp bebek yolculugum buraya kadarmis cok üzgünüm
arkadaşlar hamileyimmmm.umarım herkes pozitif sonuç alır.çarşamba tekrar gidcem kan vermeye .
zazacım hayırlısı olsun herşeyin hayırlısı tatlı canını üzme bu da benim 2. tüp ve onun dışıda 6 aşılama .
kizlar benim tüp bebek yolculugum buraya kadarmis cok üzgünüm
kizlar benim tüp bebek yolculugum buraya kadarmis cok üzgünüm
ada ,narincadı tebrikler.Allah kucağınıza almayı da nasip etsin.sağlıkla büyütün.darısı bizlere....
teşekkürler canım inş. darısı sizlere senin test günün ne zamandı?:1hug:
zazacım hayırlısı olsun herşeyin hayırlısı tatlı canını üzme bu da benim 2. tüp ve onun dışıda 6 aşılama .[/QUOT
tebrikler canım.inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin.allahım sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin.a.s.
inşallah darısı başımıza.
Arkadasim sen nerede tedavi oluyorsun ve problem ne.Ben ardi ardina 2 tupte olumsuz aldim sonucu.Sadece fikir alisverisi icin sordum mahsuru varsa cevaplamayabilirsin de sorularimi
zazacım hayırlısı olsun herşeyin hayırlısı tatlı canını üzme bu da benim 2. tüp ve onun dışıda 6 aşılama .