- 12 Ekim 2024
- 46
- 15
- 21
-
- Konu Sahibi elifkayak063
Olumlu gibş gözüküyor hayırlı olsun inşallah kan da da pozitif çıkar benimde 3.günüm bugun guzel haberler alalım ınsallahMerhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi oldum . 18 tane yumurta topladılar 12 si üçüncü gün 8 tanesi de 5 gün embriyosu oldu .bir hafta önce de 5 gün embriyosu transfer oldum . Bugün test yaptım iki defa sonuç pozitif ama karnım çok ağrıyor adet olucakmış gibi birde ayaklarım hiç ısınmıyor . Sizce hamile miyim?Lütfen başına gelen arkadaşlar cevap verebilir mi.Eki Görüntüle 3489735
Maşallah öncelikle baya embriyonuz olmuş. Taze transfermiydi. Benim de altıncı günüm ve aynı belirtiler ben de yaşıyorum fakat test gününü bekleyeceğim. İdrar testinde ilaç pozitif çıkarabiliyormuş taze transfer benim çünkü. Güzel sonuçlar alırız inşallahMerhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi oldum . 18 tane yumurta topladılar 12 si üçüncü gün 8 tanesi de 5 gün embriyosu oldu .bir hafta önce de 5 gün embriyosu transfer oldum . Bugün test yaptım iki defa sonuç pozitif ama karnım çok ağrıyor adet olucakmış gibi birde ayaklarım hiç ısınmıyor . Sizce hamile miyim?Lütfen başına gelen arkadaşlar cevap verebilir mi.Eki Görüntüle 3489735
Öncelikle mesajınız için teşekkür ederim evet taze transferdi beşinci gün transferi .salı günü zaten kan testim o günü bekliyorum.Maşallah öncelikle baya embriyonuz olmuş. Taze transfermiydi. Benim de altıncı günüm ve aynı belirtiler ben de yaşıyorum fakat test gününü bekleyeceğim. İdrar testinde ilaç pozitif çıkarabiliyormuş taze transfer benim çünkü. Güzel sonuçlar alırız inşallah
İnşallah Allahım bekleyen isteyen herkese nasip etsinOlumlu gibş gözüküyor hayırlı olsun inşallah kan da da pozitif çıkar benimde 3.günüm bugun guzel haberler alalım ınsallah
Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi oldum . 18 tane yumurta topladılar 12 si üçüncü gün 8 tanesi de 5 gün embriyosu oldu .bir hafta önce de 5 gün embriyosu transfer oldum . Bugün test yaptım iki defa sonuç pozitif ama karnım çok ağrıyor adet olucakmış gibi birde ayaklarım hiç ısınmıyor . Sizce hamile miyim?Lütfen başına gelen arkadaşlar cevap verebilir mi.Eki Görüntüle 3489735
Evet testiniz pozitif sağlıkla ilerlesin benimde oluyordu adet olucam diye ağlardım hepMerhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi oldum . 18 tane yumurta topladılar 12 si üçüncü gün 8 tanesi de 5 gün embriyosu oldu .bir hafta önce de 5 gün embriyosu transfer oldum . Bugün test yaptım iki defa sonuç pozitif ama karnım çok ağrıyor adet olucakmış gibi birde ayaklarım hiç ısınmıyor . Sizce hamile miyim?Lütfen başına gelen arkadaşlar cevap verebilir mi.Eki Görüntüle 3489735
İnşallah ya gerçekten çok zor hep adet olucam diye bekliyorumEvet testiniz pozitif sağlıkla ilerlesin benimde oluyordu adet olucam diye ağlardım hep
Test gününüz ne zaman?İnşallah ya gerçekten çok zor hep adet olucam diye bekliyorum
Yarın inşallahTest gününüz ne zaman?
Merhaba beta kaç çıktı acaba sizinYarın inşallah
451 çıktı ama doktorum tekrar test istedi Salı günü tekrar yaptıracağım.Ben Türkiye de yaşamıyorum Fransa da yaptım tedaviyi biraz farklı Türkiye’de ki gibi değilMerhaba beta kaç çıktı acaba sizin
Anladım benim 12. Gün 44.97 çıktı yarın yine vericem bilmiyorum artar mı451 çıktı ama doktorum tekrar test istedi Salı günü tekrar yaptıracağım.Ben Türkiye de yaşamıyorum Fransa da yaptım tedaviyi biraz farklı Türkiye’de ki gibi değil
Ben hiç Türkiye de yaptırmadım orda iki güne bir mi veriliyor .Bu arada sonucunuz baya yüksek ikiz herhaldeAnladım benim 12. Gün 44.97 çıktı yarın yine vericem bilmiyorum artar mı
Hayır sonucum düşük aslında maalesef yüksek değil düşük olduğu için birdaha test veriyorum zatenBen hiç Türkiye de yaptırmadım orda iki güne bir mi veriliyor .Bu arada sonucunuz baya yüksek ikiz herhalde
Benim 10. Gündü 451 çıktı düşük mü oluyor bu şimdiHayır sonucum düşük aslında maalesef yüksek değil düşük olduğu için birdaha test veriyorum zaten
Aa ben yanlış anladım 44 müş ben 400 gibi gördüm canım kusura bakma.İnşallah yükselir Rabbim şu cuma yüzü suyu hürmetine bütün bekleyen kullarına olumlu sonuçlar versin .Hayır sonucum düşük aslında maalesef yüksek değil düşük olduğu için birdaha test veriyorum zaten
Aa ben yanlış anladım 44 müş ben 400 gibi gördüm canım kusura bakma.İnşallah yükselir Rabbim şu cuma yüzü suyu hürmetine bütün bekleyen kullarına olumlu sonuçlar versin .
Amin amin inşallah Allah razı olsunAa ben yanlış anladım 44 müş ben 400 gibi gördüm canım kusura bakma.İnşallah yükselir Rabbim şu cuma yüzü suyu hürmetine bütün bekleyen kullarına olumlu sonuçlar versin .
Merhabalar merak ettim sonucumuz ne oldu artış oldu muHayır sonucum düşük aslında maalesef yüksek değil düşük olduğu için birdaha test veriyorum zaten