-
- Konu Sahibi Umudunyolu24
Orası ayrı bir tablo bence. Sizin değeriniz için değil negatif yazısı bence. Sevinin. Hiç içinize sinmezse bir erken gebelik testi alın. Ya da ertesi gün başka bir test verin. Ya da doktorunuza atın sonucu içiniz rahat etsin ama bence tutunmuş bebeğiniz :)Öyle mi dersiniz üzüldüm biraz
Doktor kızar belki 10mgün olmadan test yaptım diyeOrası ayrı bir tablo bence. Sizin değeriniz için değil negatif yazısı bence. Sevinin. Hiç içinize sinmezse bir erken gebelik testi alın. Ya da ertesi gün başka bir test verin. Ya da doktorunuza atın sonucu içiniz rahat etsin ama bence tutunmuş bebeğiniz :)
Sizin değeriniz pozitif. Değer 5 den yüksekse pozitif demek. Gördüğünüz tabloda 4 ve altı Değer negatif diyor. Sizin 54 çıkmış. Gözünüz aydın.Kan testi verdim 7ci günde
GerçekmiSizin değeriniz pozitif. Değer 5 den yüksekse pozitif demek. Gördüğünüz tabloda 4 ve altı Değer negatif diyor. Sizin 54 çıkmış. Gözünüz aydın.
Sonuçta yapmışsınız en fazla ne diyebilirkşDoktor kızar belki 10mgün olmadan test yaptım diye
Evet öyle çıkmış sonucunuzGerçekmi
Şuan öyle oluyor. Test tarihi 4. Haftaya falan denk geliyor sanırım. Kaçıncı gününüz bugün3haftalık mısizce
Ya düşer mi ev işi falan yapıyorum yürüyorumŞuan öyle oluyor. Test tarihi 4. Haftaya falan denk geliyor sanırım. Kaçıncı gününüz bugün
Bence değeriniz gayet iyi benimde 8. Gün 35 çıktı. Bu kadar stres yapmayın kendinize:) şuan hamilesiniz iyi düşünün birazYa düşer mi ev işi falan yapıyorum yürüyorum
2gun sonra tekrarla.Kan testi verdim 7ci günde
Test yaptınız mı acaba benim de böyle ilk günler batma oldu şuan hafifledi sanki 5. Gün transferinKızlarr belirtileriniz devam ediyor muu… benim transfer sonrası 3 4gün kasıklarda batmalar oldu, sonra gecti… şimdi 7 günüm bugun çok hafif kasık ağrılarım oldu… Tuvalete gitim zaman kasık batmalarımm hep oldu… benim gibi olan var mı, göğüslerimde belirti varla yok gibi…
Kimyasal gebelik olduTest yaptınız mı acaba benim de böyle ilk günler batma oldu şuan hafifledi sanki 5. Gün transferin