-
- Konu Sahibi Umudunyolu24
mesajlari gorunce bekledigim gunler geldi aklima..rabbim cift cizgileri gormeyi nasip etsin..5 aylik hamileyim.rabbim hepinize o oldu sevincini
Nedir sonuç belli oldu muBenim bugün 8.günün test yapmaya çekiniyorum hiç bir belirti hissetmiyorum çünkü
Sonuç belli miİiinşallahcumaya kadar tekrar idrar testi yapmayı düşünüyor musunuz?
Benimde 6.gün oldu bugün lekelenme gibi kanama olduMerhabalar! Bende 18transfer oldum.. transfer gününü saymıyoruz diye biliyorum, benimde 2günüm. Benimde sadece kasıklarımda kramp var.. başkada belirtı yok. Zaten belirti için çok erken kızlar. Allahım hepimizi sevindirsin
Merhaba umarım güzel haber almışsınızdır durumunuz nedir ben de 2. Transferi olacağımBenim 4. Gün bugün 2 negatif tüp bebek sonrası çift embriyo koyuldu ama hiç belirtim yok korkuyorummdua edin olur muuu
Yerleşme kanamasıdır canım.. Hadı hayırlısı, ben oyle biliyorum.. lekenme gibi kanama oldu zaman embriyo yerleşiyomuş!Benimde 6.gün oldu bugün lekelenme gibi kanama oldu
O bnde de oluyor sol tarafta özellikle yaaBenimde şimdi adet sancısı gbi sancılar başladı korkmaya başladım normalmi Dr ki
İnşallah güzel işaretlerdir canımO bnde de oluyor sol tarafta özellikle yaa
Merhaba durumunuz nedir
Merhaba umarım güzel haber almışsınızdır durumunuz nedir ben de 2. Transferi olacağım
Sonucunuz 54 çıkmış bence hamilesiniz ben öyle anladımKan testi verdim 7ci günde
Peki neden negatif yazmış anlamadımSonucunuz 54 çıkmış bence hamilesiniz ben öyle anladım
Bende anlayamadım ama 3. Hafta değerlerine uyuyor değeriniz. Belki farklı bir anlamı vardır onun.Peki neden negatif yazmış anlamadım
4.0 kadar negatif olur geneldeBende anlayamadım ama 3. Hafta değerlerine uyuyor değeriniz. Belki farklı bir anlamı vardır onun.
Evet. Bence o başka bir şey minimum maksimum onu belirten bir şey. 54 olupta negatif olamaz bence :)4.0 kadar negatif olur genelde
Öyle mi dersiniz üzüldüm birazEvet. Bence o başka bir şey minimum maksimum onu belirten bir şey. 54 olupta negatif olamaz bence :)
Üzülmeyin bence yaa 54 negatif olabilir mi sanmıyorum ben.Öyle mi dersiniz üzüldüm biraz
4e kadar negatif mi demek istiyor acabaÜzülmeyin bence yaa 54 negatif olabilir mi sanmıyorum ben.