- 8 Kasım 2020
- 163
- 125
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mucizemgitti
-
Evet dua etmekten başka çare yok Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah 13 şubat cumartesi canım zaten elimde 1 test daha vardı bugün yapmaya cesaret edemedim yapmıycamda artık tek çizgi görmekten yoruldumİnşAllah hayırlı haberler alırsın canım doktorlar boşuna mı veriyor test tarihini bekle Allah büyüktür o ol derse hiç bişey önüne geçemez üç aylardayız bol bol dua et test günün ne zaman
Benimde olumsuz olacak galibaM Mucizemgitti @ftmacm @Cemrewww son 1 gün! Heyecanla sizden gelecek güzel haberleri bekliyorum. Gece gece aklıma düştünüz
Hayırlısı ne ise o olur, canını sıkma diyeceğim ama illa ki üzülüyor insan. Canınız sağolsun, illa ki bir zamanı vardır.Benimde olumsuz olacak galiba
Evet öyle hayırlısı neyse o olsun inşallahHayırlısı ne ise o olur, canını sıkma diyeceğim ama illa ki üzülüyor insan. Canınız sağolsun, illa ki bir zamanı vardır.
Belki de ters köşe olur bekleyip görelim.
Canım hayırlısı olur İnşAllah öyle düşünmeEvet dua etmekten başka çare yok Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah 13 şubat cumartesi canım zaten elimde 1 test daha vardı bugün yapmaya cesaret edemedim yapmıycamda artık tek çizgi görmekten yoruldum
İnşallah canım hayırlısı diyelimCanım hayırlısı olur İnşAllah öyle düşünme
Günün ne zaman adet gününİnşallah canım hayırlısı diyelim
Oda 13 şubat gecikme olmazsaGünün ne zaman adet günün
Bnim de sanırım negatif.Çok güzel tebrikler senin adına mutlu oldumbende 10. Gün dayanamadım test aldım yine yaptım negatif benim tutmadı bu sefer sanırım
Çok zor ben bugün çok ağladımBnim de sanırım negatif.9. Gün kan testi yaptırdım 0.2 çıktı.
Ayıp olmaz koy canımKızlar Allah rızası için yardım edin transfern bugun ikinci gunu işte lekelenmem bitmişti şimdide cok tuhaf geldi peçeteye ayıp olmazsa foto koysam yorum yaparmısınız ay aglıcam snirimden embriyomu gitti naptı ben anlaamadm ki
Ayıp olmaz koy canım
Ay Allahımmm inşallah öyledir çok korktum valla . 5. Gun embriyosu zaten 48 saate yerleşiyormus buda o galibaCanım bu yerleşme lekelenmesine benziyor inşallah bebişim sımsıkı tutunuyodur yine söylüyorum ben ufacık bir leke olsa bile tüp bebek yaptırdığım yeri arıyorum hemşire yada doktor soruyorum bence sende sor belki ilaç dozunu değiştirecek belki kontrole çağıracak bence doktoruna danışmanı ihmal etme canım
İnşallah canım tutunur ve sağlıkla kucağına alırsınAy Allahımmm inşallah öyledir çok korktum valla . 5. Gun embriyosu zaten 48 saate yerleşiyormus buda o galiba
Amin inşallahh çok teşekkür ederimmİnşallah canım tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın
Hayırlı olsun canım seni çok iyi anlıyorum sonucun olumlu olur inşallahBen de dün transfer oldum bu ikinci denemem gene zaman geçmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?