- 26 Aralık 2015
- 11.823
- 19.132
- 298
- 34
- Konu Sahibi Yasamsuyumm
-
Ay inşallah ya ben lekelenme vs yaşamadım evde doku test var ama sabırla beklemeye devam ettim elimde son ana kadar umudum olsun istedim. İnşallah yarın güzel haberler işe gelirim buraya. Hiç belirtim yok ama normalde de vücudum çok tepki verem bir vücut değil. O yüzden inşallah vardır diyorumNormalde günü gününe bekliycektim ben de 7.gun lekelenme yaşadım doktorum test ver istersen dedi test verdim çıktı umarim sizinde pozitif olur bekliyoruk sizden haber
İlk transferimde bende de olmamıştı lekelenme sıfır belirtiydi sadece kasıklarımda ufak ufak ağrı vardı .. hepsi farklı oluyor işte çok belirti aramayın zaten vardır inşallah sizde de dua edeceğimAy inşallah ya ben lekelenme vs yaşamadım evde doku test var ama sabırla beklemeye devam ettim elimde son ana kadar umudum olsun istedim. İnşallah yarın güzel haberler işe gelirim buraya. Hiç belirtim yok ama normalde de vücudum çok tepki verem bir vücut değil. O yüzden inşallah vardır diyorumçok ama çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Allah razı olsun tekrardan çok teşekkür ederimİlk transferimde bende de olmamıştı lekelenme sıfır belirtiydi sadece kasıklarımda ufak ufak ağrı vardı .. hepsi farklı oluyor işte çok belirti aramayın zaten vardır inşallah sizde de dua edeceğim
İlk transferimde bende de olmamıştı lekelenme sıfır belirtiydi sadece kasıklarımda ufak ufak ağrı vardı .. hepsi farklı oluyor işte çok belirti aramayın zaten vardır inşallah sizde de dua edeceğim.
Merhaba test sonucunuz nasılAy inşallah ya ben lekelenme vs yaşamadım evde doku test var ama sabırla beklemeye devam ettim elimde son ana kadar umudum olsun istedim. İnşallah yarın güzel haberler işe gelirim buraya. Hiç belirtim yok ama normalde de vücudum çok tepki verem bir vücut değil. O yüzden inşallah vardır diyorumçok ama çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Ay çok şükür pozitif çıktı hala inanamıyorum 2 yıldır uğraşıyorum pozitif geldi. Dün gece adet ağrılarım başladı herhalde olmadı dedim. Bugün kan verdim ve pozitif aldım. Salı bir daha vermemi istedi doktor. İnşallah ikiye katlarMerhaba test sonucunuz nasıl
Çok çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAy çok şükür pozitif çıktı hala inanamıyorum 2 yıldır uğraşıyorum pozitif geldi. Dün gece adet ağrılarım başladı herhalde olmadı dedim. Bugün kan verdim ve pozitif aldım. Salı bir daha vermemi istedi doktor. İnşallah ikiye katlar
Amin amin inşallah çok teşekkür ederimÇok çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahkaç çıktı değeriniz simdi
Çok güzel degeriniz maşallah daim olsunAmin amin inşallah çok teşekkür ederim106 çıktı dün değerim. Yarın tekrar vereceğim
Amin amin inşallah yarın bir daha vereceğim inşallah iki kar olmuşturÇok güzel degeriniz maşallah daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?