• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası uykuda kasılma

Beyazyasemin

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2024
383
184
23
Merhaba arkadaşlar
Sorsam mı sormasam mı çok arada kaldım ama işte buradayım.
Cumartesi günü transfer oldum ve transfer gününü saymazsak bugün 3.günüm. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama dün gece uykumda istemsiz olarak orgazm benzeri kasılmalar yaşadım.
Kasılmaların tutunma sürecinde iyi olmadığını biliyorum.
Böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda?
Süreciniz nasıl devam etti?

Merhaba canım,
Uyku sırasındaki doğal kasılmalardan dolayı endişe etme. Hatta bir doktorun videosunu izledim, adını şimdi hatırlayamadım. Tvde program yapan bir kadın doğumcu.. Transferden sonra normal hayatınıza dönün demiş hatta eşinizle sevişin bile demiş. Tedbiren sevişilmiyor evet ama uykudaki orgazmın embriyoya bir zararı olmaz, sen rahat ol.

Hiç korkmayın birkaç kez başıma geldi 😂 hiç bir şey olmadı çok şükür, tutundu, kaybettim orası ayrı ama başka sebeplerden dolayı. Zaten dr sevişmenin bir engel olduğunu söylemedi bize, biz sadece dikkat ediyoruz korkuyoruz

Teşekkür ederim cevaplarınız için 🌸
Ben de birkaç yayın okudum. Kimisinde evet sevişmek sorun yaratmaz diyor kimisinde ise rahim kasılmaları yarattığı için önerilmez deniliyor. İnşallah her şey yolundadır 🙏🏻

Merhaba, yazdiginiz konuyu ben de merak ediyorum acikcasi. Yarin itibariyle 8 haftam bitiyor gebelikte, benimki de tup bebek 🌸 basima gelirse bir sorun olur mu diye hala endiseleniyorum acikcasi cunku cok uzun zamandir iliski yasagimiz var. İnsan bedeni fizyolojik olarak uykuda da yasayabilir dediginiz olayi cunku. Farkina varmadan da yasamisimdir belki bilmiyorum🙈 bence doktorlarin da yasaklamasinin sebebi hem yogun kasilma oluyor iliskiye girdigimizde, hem de enfeksiyon acisindan onermiyorlar bence. İcimizin sanirim rahat olmasi gerekli bu noktada. Sonucta elimizden geleni yapiyoruz ama olursa engelleyemeyecegimiz bir seyden biz sorumlu degiliz, allah korusun diyip gecmek lazim 🙏🏼

Merhaba, yazdiginiz konuyu ben de merak ediyorum acikcasi. Yarin itibariyle 8 haftam bitiyor gebelikte, benimki de tup bebek 🌸 basima gelirse bir sorun olur mu diye hala endiseleniyorum acikcasi cunku cok uzun zamandir iliski yasagimiz var. İnsan bedeni fizyolojik olarak uykuda da yasayabilir dediginiz olayi cunku. Farkina varmadan da yasamisimdir belki bilmiyorum🙈 bence doktorlarin da yasaklamasinin sebebi hem yogun kasilma oluyor iliskiye girdigimizde, hem de enfeksiyon acisindan onermiyorlar bence. İcimizin sanirim rahat olmasi gerekli bu noktada. Sonucta elimizden geleni yapiyoruz ama olursa engelleyemeyecegimiz bir seyden biz sorumlu degiliz, allah korusun diyip gecmek lazim 🙏🏼
Tabi ki elimde olmayan bir şeyden dolayı kendimi sorumlu tutmuyorum ama beni asıl endişelendiren şey tutunma sürecini ne kadar etkileyebileceği 😕

Tabi ki elimde olmayan bir şeyden dolayı kendimi sorumlu tutmuyorum ama beni asıl endişelendiren şey tutunma sürecini ne kadar etkileyebileceği 😕
Tutunacagi varsa tutunur lafina ben cok inaniyorum kendi tecrubeme de dayanarak acikcasi. Transfer oldugum gun inanilmaz bir yagmurla allaha emanet iki saate yakin araba yolculuguyla eve dondum. Ayni gun aksam sevdigim birinin cenaze haberini alip tum aksam agladim. Sonra da transferim cop olmus gibi hissedip sansima agladim🙈 gunlerce hicbir belirtim olmadi burada herkesin orasi burasi agriyordu benim belirtim yok diye uzuldum. Transferin altinci gunu gibi adet sancilarim oldu kesin adet olucam diye uzuldum🤣 ama sonuc ortada cok sukur ki ☺️

Back
X