- Konu Sahibi Yagmur3582
-
Senin embryo larin kac gunluktu ve kac tane yerlestirdiler canim ?
Ne bilim ya bnde anlamadm daha lavaboya gtmedim gtcem birazdan devam ediyormu diye gitmeye korkuyorum ama kesin adet kaniGidip bi rest yap canım yaemin ol ona göre hamile kalıpta adet olanlar var sonuçta
Hastaneyi aradın mı bişey demediler miNe bilim ya bnde anlamadm daha lavaboya gtmedim gtcem birazdan devam ediyormu diye gitmeye korkuyorum ama kesin adet kani
Hemsireyi aradim adet olunabilir dioHastaneyi aradın mı bişey demediler mi
Test yap demediler miHemsireyi aradim adet olunabilir dio
Kizlar adet degilmis ya okadar sevindimki bnde cok hafif basur tarzinda sey vari biraz zorladim megersem orasi kanamis :) ay bn nasil sevindim nasil sevndimAdet olmazsın demişti bana hemşire zaten adet olmadım ilk siyah renk kan geldi onun öncesindeyse pıhtı gibi gelmişti. Bi gün sürdü sonra kan verdim değerim düşmüş ilaçları bıraktım üç gün sonra adet oldum ilaçlar adet olmanı engeller demişti hemşire
Ay çok şükür hadi cnm ama zorlama sen yine de kendini o da sıkıntılı bir durum çünkü allah korusun dikkat et pıhtı şekilinde bi kanama leke gelmeden korkulacak bişey yokKizlar adet degilmis ya okadar sevindimki bnde cok hafif basur tarzinda sey vari biraz zorladim megersem orasi kanamis :) ay bn nasil sevindim nasil sevndim
Ay yok canim ya oyle pihti degil peceteyle silinca baktim hafif kan geldi bi baktim arka taraftan gelmis . Jele bi baktim gene bembeyax acayip sevindim ama hala kasik ve bel agrilarim var devamAy çok şükür hadi cnm ama zorlama sen yine de kendini o da sıkıntılı bir durum çünkü allah korusun dikkat et pıhtı şekilinde bi kanama leke gelmeden korkulacak bişey yok
Güzel şeylerin habercisi olsun inşallah hayırlısıylaAy yok canim ya oyle pihti degil peceteyle silinca baktim hafif kan geldi bi baktim arka taraftan gelmis . Jele bi baktim gene bembeyax acayip sevindim ama hala kasik ve bel agrilarim var devam
Ins canim olsun bu bile umut oldu bama nasil icim ferahladi anlatamam . O kani gordugumde icimdeki hissin tarifini anlatamam size ama smdi cok mutlu oldum:) rabbim ins iyi haberler veririz birbimizeGüzel şeylerin habercisi olsun inşallah hayırlısıyla
Serum kullaniyormusunuz halen ?Ins canim olsun bu bile umut oldu bama nasil icim ferahladi anlatamam . O kani gordugumde icimdeki hissin tarifini anlatamam size ama smdi cok mutlu oldum:) rabbim ins iyi haberler veririz birbimize
Çok sevindim canım ya İnşaAllah güzel haberler alırsın yaKizlar adet degilmis ya okadar sevindimki bnde cok hafif basur tarzinda sey vari biraz zorladim megersem orasi kanamis :) ay bn nasil sevindim nasil sevndim
Crinone jel kullanıyorum folik asit coraspirin baska bisey yokSerum kullaniyormusunuz halen ?
Smdi kasik agrim falam yok hafif belim agrio vala bask da bisey yokÇok sevindim canım ya İnşaAllah güzel haberler alırsın ya
Kaçıncı günün oldu transferden sonraSmdi kasik agrim falam yok hafif belim agrio vala bask da bisey yok
Siz serum Kullanmadinizmi? yani Kac sefer Serum verildi size?Crinone jel kullanıyorum folik asit coraspirin baska bisey yok
Bugun 8 ci gun canim 2 ci oldu biraz kasim birde bugub olduKaçıncı günün oldu transferden sonra
Yok serum kullanmadm ama serumdan kastiniz nedir pek anlayamadim acikcasi . Sadece hap kullaniyorum birde cronine jelSiz serum Kullanmadinizmi? yani Kac sefer Serum verildi size?
Senin ki çıkar kan testinde çok sabırlısın inankiBugun 8 ci gun canim 2 ci oldu biraz kasim birde bugub oldu
Kusura bakmayin karistirdim belkide sizi birisiyle, Intralipid serim kullandiniz sandimYok serum kullanmadm ama serumdan kastiniz nedir pek anlayamadim acikcasi . Sadece hap kullaniyorum birde cronine jel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?