Benim yerleşme kanamam 7.gün gelmeye başlamıştı benimkiler 3. Gün embriyosuydu belki ondan 7. Gün başlamıştır bilemiyorum kişiden kişiye değişir tabi. Doktorum bana lekelenmeler pıhtı şeklinde gelmiyorsa korkulacak bir şey yok demişti. Geçen hafta böyle sümüksü bir akıntı olur ya hani öyle akıntı geldi ama kahverengiydi ben anlamadım tabi sonra ağrıyla birlikte gelmeye devam edince anladım ve sonuç kimyasal
ama benim de ilk zamanlar kahverengi geldi pıhtı şeklinde bi lekelenme yoksa korkma inşallah güzel sonuçlar alırsın hayırlısıyla
[/QUOTE
Him benim oyle yogun leke degildi canim hafif jeli icene sıkarken bi baktim etrafı kahverengi tortu seklinde .ama o anda adet agrisi gbi agrida vardi bi iki saat sonra ne agri ne leke kaldi vala . Ama adet mi olcam dedim . Bnde iki kere kimyasal gebelik geçirdim canim ama hc boyle şeylerin olmadi ne belirti ne bisey. Ama o zamanlar progestanin ignesini vuruluyordum hic jel kullanmadim . Bu jeli ilk defa kullanıyorum. Zaten cokk gicik bi jel ya icinde birikio tortu seklinde kaliyor anlamadim acikcasi. Suanda da hcbir belirtim yok ne agrim ne sizim
Acaba diyorum gene mi tutmadı ya . Vala yoruldum artik rabbim hayirlisyla isteyen herkeze versin :)