Transfer sonrası tutunma sürecim

Ewt doktor aracı her şet Allah tanne mucizler var şu işin içinde 3 yıldır duyduğum canlı canlı gördüğüm yaşadığım
Vala ins birgun bizede ugrar :) umut ediyorum. Su mübarek gunlerde rabbim dualarimizi kabul eglesin ins o guzel duyguyu bizde tadariz. Bizi bizden baska kmse anlamaz acikcasi cok zor .gene de tedavisi var rabbim dermansiz dert vermesin

Vala ins birgun bizede ugrar :) umut ediyorum. Su mübarek gunlerde rabbim dualarimizi kabul eglesin ins o guzel duyguyu bizde tadariz. Bizi bizden baska kmse anlamaz acikcasi cok zor .gene de tedavisi var rabbim dermansiz dert vermesin
Aynen katılıyorum sana bu süreci yaşamayan anlayamıyor haklısın. Cümleleri kafana takma oluyor geneldeAma kafaya takmamak be kadar zor bilemiyorlar

Hadi bakalim sonucu merak ediyorum bnde ins tutar ya ins :) rabbim boyle buraya sevinçle yazmani nasip etsin
Gözlerimi doldurdun Allah razı olsun canım inşallah hepimize o duyguyu hayırlısıyla yaşatsın inşallahçok teşekkür ederim güzel mutlu dileklerin için

Bizi bizden baska kmse anlamaz canim . Ins o gozlerin yarin pozitif sonucla dolar
Aminnn hayırlısıyla inşallah canım benim. Aynen bizi bizden başkası anlamıyorAh nasıl isterim sevinçli haber vermeyi ve devamınında hayırlısıysa sağlıkla gelişmesini

Benim sonucum negatif maalesefher seyin vakti var hayırlısı
Ayy cnm benim sıkma canını üzülme dicem de insan üzülüo ne söylesek faydası yok rabbim hepimize hayırlısını versin bida denicez hep beraber inşallah

Ayy cnm benim sıkma canını üzülme dicem de insan üzülüo ne söylesek faydası yok rabbim hepimize hayırlısını versin bida denicez hep beraber inşallah
Aynen insan cok uzuluyor ama rabbimin takdiri ..denicez yapcak bisey yok .hakkimizda hayirlisi olsun inş

Mrb hayrlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınza alrsnz. Benmde 7 ay önce malesef negatif sonuçlandı. Gelecek ay tekrardan yaptrcaz. Sizin infertilite sebebi neydi embryolara genetik testler yapıldı mı tutunması için neler yaptnz acaba

Merhaba fnm öncelikle rabbim şifa versin ne durumdasın suan sana yardımcı olmak istiyorm
Benim esim azosperm degerleri sıfır cikti 1 yıldır nondo x 3 aydır da epimedyumlu macun kullaniyoruz 1yil oldu ogreneli daha gidip bakmadık değerlere boyle olup hamile kalan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…