• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası tutunma sürecim

A
Benim esim azosperm degerleri sıfır cikti 1 yıldır nondo x 3 aydır da epimedyumlu macun kullaniyoruz 1yil oldu ogreneli daha gidip bakmadık değerlere boyle olup hamile kalan varmi
rabbimin mucizesi bitmez ama sperm macunlarla ilaçla düzelmez kuzm hemen bi doktora görünün ürolog bazı tahliller isticek hormonlar genetik testler zamanınızı boşa harcamayın biran önce tedaviye başlayın mikro tese işlemiyle mutlaka sperm bulunacaktır sonrasında da tüp bebek tedavisine geçip anne olucaksın🙏🏻

A

rabbimin mucizesi bitmez ama sperm macunlarla ilaçla düzelmez kuzm hemen bi doktora görünün ürolog bazı tahliller isticek hormonlar genetik testler zamanınızı boşa harcamayın biran önce tedaviye başlayın mikro tese işlemiyle mutlaka sperm bulunacaktır sonrasında da tüp bebek tedavisine geçip anne olucaksın🙏🏻
Bize de bu olanaklar söylendi ama eşim tese olmamakla kararli ne yapıcami bilmiyorum bu hazıranin sonunda dr gidiyoruz ama tese olmam diyor😑

Mikroteseyle sperm mutlaka bulunmuyo malesef canım bulunmadığı zamanda aşırı moral bozuklugu ve umutsuzluk çöküyo eşi azospermi olanlar topiğine bak ordan daha iyi bilgiler alırsın

Kızlar herkese merhabalar transferimin 11. Günüydü ve gidip kan verdim. Çok şükür pozitif. İlk tüp bebek denemem ve sizlerle tutunma sürecimi paylaşmak istedim belki faydası olur sizlere de. Transferim yapıldıktan sonra merkezde yarım saat dinlendim ve çıktık. Çok karnım acıkmıştı ve bir şeyler yemek için kemer altına gittik :) orada bir iki saat oyalandıktan sonra eve geldik ben bütün gün dinledim. Doktorum bana iki gün dinlenip ertesi gün bir iki saat çıkıp hava alıp tekrar yatmamı söyledi. Ancak ben ertesi gün çıktım çünkü yatmak beni çok sıkmıştı. Hani size hiç yatmadım desem yeridir. 3. Günüm ben normal hayatıma artık resmen devam etmeye başlamıştım. Yalnızca ev işi yapmadım eğilip kalkmama dikkat ettim. Yediklerime dikkat ettim. İşte tarçındı maydonoz du vb şeyler yemedim. Onun dışında günde 3 litre su içtim. Kendimde belirti aramadım zaten yoktu. Transferin 8. Günü lekelenme başladı ağrıyla birlikte. Çok korktum adet olcam diye ancak doktorum ilaçlardan dolayı adet olamayacağımı korkmam gereken bir şey olmadığını söyledi. Gebeliğin başlagıçlarında böyle ağrı ve lekelenmelerin olabileceğini söyledi. Ama tabi insan korkuyor. Çevremdekiler bunun yerleşme kanaması olduğunu söyledi ve bu lekelenme gerçekten yerleşme kanamasıymış :) 6-12 gün arası devam edebilirmiş. Velhasıl kelam pozitifi gördüm Allah’a şükür diyeceğim şu ki kafanıza takmayın kendinizi dinlemeyin ve asla belirti aramayın unutun ve normal yaşamaya devam edin kendinizi çok yormadan. evet çok zor bi 12 gün ancak geçiyor. Rabbim isteyen kim varsa kucağını doldursun hepimizin hakkında hayırlısı olsun🤰 Dualarımdasınız 🙏 biraz uzun oldu ama belki faydalanan olur 🙋‍♀️ Pozitifleri görmeniz dileğiyle 🤱
Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz. Sakıncası yoksa fiyatı neydi öğrenebilir miyim. Ben de izmirdeyim de

Bize de bu olanaklar söylendi ama eşim tese olmamakla kararli ne yapıcami bilmiyorum bu hazıranin sonunda dr gidiyoruz ama tese olmam diyor😑
Sen önce eşini ikna et cnm kendini kötüye hazırlama cıkıcak bulunacak diye düşün 1 sperm le dünyay gelen çocuklar var şakın umudunu yitirme ama hiçbirşey yapmadan da olmasını bekleme harekete geç sen de cok önemlisin yumurta durumun cok önemli hic sen muayene oldun mu ?

Sen önce eşini ikna et cnm kendini kötüye hazırlama cıkıcak bulunacak diye düşün 1 sperm le dünyay gelen çocuklar var şakın umudunu yitirme ama hiçbirşey yapmadan da olmasını bekleme harekete geç sen de cok önemlisin yumurta durumun cok önemli hic sen muayene oldun mu ?
Evet oldum dr benim hiçbirşeyimin olmadığını soyledi 22 yaşindayım eşim 31 dedi rahim etrafında yaglamnma yine yok tertemiz 14 tane yumurtam vardı gecen senenin testine göre bu yıl nasıl olmuş hiç bakmadım benim eşim çok istiyor cocuk sahibi olmayı benden daha çok istiyor ama tese olmak istemiyor dr gidecek tedavisini görecek ama dr bize tedaviyle olursa mucize olacağını söyledi tese bile bulunup bulunmayacaği mucize çünkü degerlerin hepsi sıfır cıktı

Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz. Sakıncası yoksa fiyatı neydi öğrenebilir miyim. Ben de izmirdeyim de
7 bin hastene ve doktora verdik 4bin civarıda iğneler tuttu Alsancak da Ali öner Erdoğdu doktorum

Mrb hayrlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınza alrsnz. Benmde 7 ay önce malesef negatif sonuçlandı. Gelecek ay tekrardan yaptrcaz. Sizin infertilite sebebi neydi embryolara genetik testler yapıldı mı tutunması için neler yaptnz acaba
Benim iki tüpüm de tıkalı açılmadı da aslında biri tam tıkalı değil ama doktorum imkansız değil ama zor dedi eşimin de sperm değerleri inişli çıkışlı 1,5 senedir istiyoruz olmadı daha fazla vakit kaybetmeden yapalım dedik. Bu arada düşük yaptım maalesef yoğun stres ve üzüntü yüzünden kimyasal sandım ben ancak değilmiş sağlık olsun diyelim 🤲 tabi doktoruma stres ve üzüntü yaptığımı söylemedim çünkü ciddi anlamda çok kızardı ve ikinci transferim için süreyi uzatırdı buna eminim. Düşükten sonra kan da bakmak istediği testler olduğunu söyledi pıhtılaşma bunlardan biri onun dışında iki test daha vardı onlar ne için onu sormadım henüz. Onun dışında rahim de yapışıklık var mı diye sulu ultrason yaptı o sırada Rahmi uyardı ikinci transfer de gebelik şansın daha çok artar dedi. Eşimden ve benden genetik tahlil için kan alındı. Genetiklerin sonucu henüz çıkmadı biraz geç çıkan bir testmiş. Diğerleri temiz çıktı zaten doktorum da temiz çıkacağına eminim tedbir amaçlı yapalım dedi. Embriyolara genetik testi danıştım doktoruma ancak gerek duymadığını söyledi bunun için 20 adet kadar döllenmiş embriyo olması gerekli olduğunu söyledi. Uzun ve meşakkatli bir süreç dedi. Bende istemedi açıkcası gerek olduğunu düşünseydi yapardı zaten doktoruma güveniyorum çünkü. Normal de bu vermiş olduğumuz testler çok pahalı testler devlet hasteneleri de 3 düşükten az olunca yapmıyor. Ancak biz doktorumuz vasıtasıyla devlet hastanesin de bedava yaptırdık. Şimdi genetikleri bekliyoruz bakalım o da bir iki haftaya çıkar muhtemelen ama Eylül gibi yapıcaz allah nasip ederse ikinci transferimizi bakalım hakkımız da hayırlısı

Mrb hayrlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınza alrsnz. Benmde 7 ay önce malesef negatif sonuçlandı. Gelecek ay tekrardan yaptrcaz. Sizin infertilite sebebi neydi embryolara genetik testler yapıldı mı tutunması için neler yaptnz acaba
Tutunması için de inanki ekstra hiç bir şey yapmadım normal günlük rutin hayatıma devam ettim ağır ev işleri dışında tabi onun dışında düşük yapmaya sebep olan yiyecek içeceklerden uzak durdum ve kafama hiç takmadım olur mu olmaz mı diye hep olumlu ve pozitif düşündüm bakalım ikincisin de neler olucak

Merhaba transferde 10. Gündeyim. Dün müthiş ağrım vardı.şimdide progestan fitilde leke gördüm.iyi mi kötü mü bu acaba? Cumarteside test günüm umarım adet olmam 😕

Merhaba arkadaşlar ben tedavimi bırakma kararı aldım. Çünkü çok yıprandım. Geçirmiş olduğum bu 3 yılda yanımda olduğunuz içşn çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese bebecikler versin inşallah😇🍃🙏 Ben çocuk olaylarını kafama takmamak adına instagramda @bahcelimutfak adında bir sayfa açtım. Beni takip edip bana destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Profilimin linki Burcu Aydoğdu Günay (@bahcelimutfak) on Instagram hepinizi bekliyorum🥰❤️

Ins tutunmustir canim bnm 4 cu denemem iki gun once negatif aldim 4.50 cikti ama doktorlar gene test yap dedi fakat bn ilaclari biraktim yani . Zor bi surec gercekten rabbim isteyen herkeze nasip etsin . Kac tane transfer oldu .kalitesi falan nasildi
Çok üzüldüm geçmiş olsun ne yaptınız tekrar denedinizmi benim de 4. Denemem ve 2. Günüm nötrüm ne olur diyebiliyorum nede olmaz herkes size karamsar olmayın demiş ama dediğiniz gibi 3 kere olmayınca insan otomatik olarak karamsarlaşıyo bilemiyorum alıştım aslında tutmamasına buda olmazsa çokta üzülmem heralde yani kendimi en olumsuza hazırlıyorum aslında üzülmemek için

Çok üzüldüm geçmiş olsun ne yaptınız tekrar denedinizmi benim de 4. Denemem ve 2. Günüm nötrüm ne olur diyebiliyorum nede olmaz herkes size karamsar olmayın demiş ama dediğiniz gibi 3 kere olmayınca insan otomatik olarak karamsarlaşıyo bilemiyorum alıştım aslında tutmamasına buda olmazsa çokta üzülmem heralde yani kendimi en olumsuza hazırlıyorum aslında üzülmemek için
İnş olur, kaçıncı gün embryosuydu? Ve test gunun Nezaman

Back