- Konu Sahibi Yagmur3582
-
rabbimin mucizesi bitmez ama sperm macunlarla ilaçla düzelmez kuzm hemen bi doktora görünün ürolog bazı tahliller isticek hormonlar genetik testler zamanınızı boşa harcamayın biran önce tedaviye başlayın mikro tese işlemiyle mutlaka sperm bulunacaktır sonrasında da tüp bebek tedavisine geçip anne olucaksınBenim esim azosperm degerleri sıfır cikti 1 yıldır nondo x 3 aydır da epimedyumlu macun kullaniyoruz 1yil oldu ogreneli daha gidip bakmadık değerlere boyle olup hamile kalan varmi
Bize de bu olanaklar söylendi ama eşim tese olmamakla kararli ne yapıcami bilmiyorum bu hazıranin sonunda dr gidiyoruz ama tese olmam diyorA
rabbimin mucizesi bitmez ama sperm macunlarla ilaçla düzelmez kuzm hemen bi doktora görünün ürolog bazı tahliller isticek hormonlar genetik testler zamanınızı boşa harcamayın biran önce tedaviye başlayın mikro tese işlemiyle mutlaka sperm bulunacaktır sonrasında da tüp bebek tedavisine geçip anne olucaksın
Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz. Sakıncası yoksa fiyatı neydi öğrenebilir miyim. Ben de izmirdeyim deKızlar herkese merhabalar transferimin 11. Günüydü ve gidip kan verdim. Çok şükür pozitif. İlk tüp bebek denemem ve sizlerle tutunma sürecimi paylaşmak istedim belki faydası olur sizlere de. Transferim yapıldıktan sonra merkezde yarım saat dinlendim ve çıktık. Çok karnım acıkmıştı ve bir şeyler yemek için kemer altına gittik :) orada bir iki saat oyalandıktan sonra eve geldik ben bütün gün dinledim. Doktorum bana iki gün dinlenip ertesi gün bir iki saat çıkıp hava alıp tekrar yatmamı söyledi. Ancak ben ertesi gün çıktım çünkü yatmak beni çok sıkmıştı. Hani size hiç yatmadım desem yeridir. 3. Günüm ben normal hayatıma artık resmen devam etmeye başlamıştım. Yalnızca ev işi yapmadım eğilip kalkmama dikkat ettim. Yediklerime dikkat ettim. İşte tarçındı maydonoz du vb şeyler yemedim. Onun dışında günde 3 litre su içtim. Kendimde belirti aramadım zaten yoktu. Transferin 8. Günü lekelenme başladı ağrıyla birlikte. Çok korktum adet olcam diye ancak doktorum ilaçlardan dolayı adet olamayacağımı korkmam gereken bir şey olmadığını söyledi. Gebeliğin başlagıçlarında böyle ağrı ve lekelenmelerin olabileceğini söyledi. Ama tabi insan korkuyor. Çevremdekiler bunun yerleşme kanaması olduğunu söyledi ve bu lekelenme gerçekten yerleşme kanamasıymış :) 6-12 gün arası devam edebilirmiş. Velhasıl kelam pozitifi gördüm Allah’a şükür diyeceğim şu ki kafanıza takmayın kendinizi dinlemeyin ve asla belirti aramayın unutun ve normal yaşamaya devam edin kendinizi çok yormadan. evet çok zor bi 12 gün ancak geçiyor. Rabbim isteyen kim varsa kucağını doldursun hepimizin hakkında hayırlısı olsunDualarımdasınız biraz uzun oldu ama belki faydalanan olur Pozitifleri görmeniz dileğiyle
Sen önce eşini ikna et cnm kendini kötüye hazırlama cıkıcak bulunacak diye düşün 1 sperm le dünyay gelen çocuklar var şakın umudunu yitirme ama hiçbirşey yapmadan da olmasını bekleme harekete geç sen de cok önemlisin yumurta durumun cok önemli hic sen muayene oldun mu ?Bize de bu olanaklar söylendi ama eşim tese olmamakla kararli ne yapıcami bilmiyorum bu hazıranin sonunda dr gidiyoruz ama tese olmam diyor
Evet oldum dr benim hiçbirşeyimin olmadığını soyledi 22 yaşindayım eşim 31 dedi rahim etrafında yaglamnma yine yok tertemiz 14 tane yumurtam vardı gecen senenin testine göre bu yıl nasıl olmuş hiç bakmadım benim eşim çok istiyor cocuk sahibi olmayı benden daha çok istiyor ama tese olmak istemiyor dr gidecek tedavisini görecek ama dr bize tedaviyle olursa mucize olacağını söyledi tese bile bulunup bulunmayacaği mucize çünkü degerlerin hepsi sıfır cıktıSen önce eşini ikna et cnm kendini kötüye hazırlama cıkıcak bulunacak diye düşün 1 sperm le dünyay gelen çocuklar var şakın umudunu yitirme ama hiçbirşey yapmadan da olmasını bekleme harekete geç sen de cok önemlisin yumurta durumun cok önemli hic sen muayene oldun mu ?
7 bin hastene ve doktora verdik 4bin civarıda iğneler tuttu Alsancak da Ali öner Erdoğdu doktorumMerhaba hayırlı olsun gebeliğiniz. Sakıncası yoksa fiyatı neydi öğrenebilir miyim. Ben de izmirdeyim de
Benim iki tüpüm de tıkalı açılmadı da aslında biri tam tıkalı değil ama doktorum imkansız değil ama zor dedi eşimin de sperm değerleri inişli çıkışlı 1,5 senedir istiyoruz olmadı daha fazla vakit kaybetmeden yapalım dedik. Bu arada düşük yaptım maalesef yoğun stres ve üzüntü yüzünden kimyasal sandım ben ancak değilmiş sağlık olsun diyelimMrb hayrlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınza alrsnz. Benmde 7 ay önce malesef negatif sonuçlandı. Gelecek ay tekrardan yaptrcaz. Sizin infertilite sebebi neydi embryolara genetik testler yapıldı mı tutunması için neler yaptnz acaba
Tutunması için de inanki ekstra hiç bir şey yapmadım normal günlük rutin hayatıma devam ettim ağır ev işleri dışında tabi onun dışında düşük yapmaya sebep olan yiyecek içeceklerden uzak durdum ve kafama hiç takmadım olur mu olmaz mı diye hep olumlu ve pozitif düşündüm bakalım ikincisin de neler olucakMrb hayrlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınza alrsnz. Benmde 7 ay önce malesef negatif sonuçlandı. Gelecek ay tekrardan yaptrcaz. Sizin infertilite sebebi neydi embryolara genetik testler yapıldı mı tutunması için neler yaptnz acaba
Peki nerede yapıyor tüp bebeği. Çok sordum kusura bakmayın ama7 bin hastene ve doktora verdik 4bin civarıda iğneler tuttu Alsancak da Ali öner Erdoğdu doktorum
İrenbede yapıyorPeki nerede yapıyor tüp bebeği. Çok sordum kusura bakmayın ama
Teşekkür ederim çok sağolun. Sizin olumlu oldu değil miİrenbede yapıyor
Evet oldu ancak düşük yaptımTeşekkür ederim çok sağolun. Sizin olumlu oldu değil mi
Merhaba test sonucunuz ne cikti ?Merhaba transferde 10. Gündeyim. Dün müthiş ağrım vardı.şimdide progestan fitilde leke gördüm.iyi mi kötü mü bu acaba? Cumarteside test günüm umarım adet olmam
Çok üzüldüm geçmiş olsun ne yaptınız tekrar denedinizmi benim de 4. Denemem ve 2. Günüm nötrüm ne olur diyebiliyorum nede olmaz herkes size karamsar olmayın demiş ama dediğiniz gibi 3 kere olmayınca insan otomatik olarak karamsarlaşıyo bilemiyorum alıştım aslında tutmamasına buda olmazsa çokta üzülmem heralde yani kendimi en olumsuza hazırlıyorum aslında üzülmemek içinIns tutunmustir canim bnm 4 cu denemem iki gun once negatif aldim 4.50 cikti ama doktorlar gene test yap dedi fakat bn ilaclari biraktim yani . Zor bi surec gercekten rabbim isteyen herkeze nasip etsin . Kac tane transfer oldu .kalitesi falan nasildi
İnş olur, kaçıncı gün embryosuydu? Ve test gunun NezamanÇok üzüldüm geçmiş olsun ne yaptınız tekrar denedinizmi benim de 4. Denemem ve 2. Günüm nötrüm ne olur diyebiliyorum nede olmaz herkes size karamsar olmayın demiş ama dediğiniz gibi 3 kere olmayınca insan otomatik olarak karamsarlaşıyo bilemiyorum alıştım aslında tutmamasına buda olmazsa çokta üzülmem heralde yani kendimi en olumsuza hazırlıyorum aslında üzülmemek için
İnşallah 3. Gün embriyosu 7 nisanda test günümİnş olur, kaçıncı gün embryosuydu? Ve test gunun Nezaman
Az kalmış hadi bakalımİnşallah 3. Gün embriyosu 7 nisanda test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?