Transfer sonrası tutunma sürecim

Anladım aynı durumdayız hemen hemen İnşallAllah güzel sonuçlanır
Evet öyle gibi ben şuana kadar 7 kez havuz yaptırdım. Ve her seferinde sadece 2 yumurta toplandı.bi kaç kez 2 tanesi de 3. Güne gitti ama bir önceki doktorum 5. Güne kadar götürmek istedi. Ama yeterlibölünmeyi sağlamadılar. Yani şuanda durumum daha kötü rezervlerimde daha da azalma var 2 embriyoya sahip olabilirmiyim bilmiyorum. Her şey Allahtan bakalım neler olcak. Nedense olumsuz hissediyorum hep

Yumurta rezervi neden az oluyor

Yumurta rezervi neden az oluyor
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı çocuklar dünyaya getirmeyi nasip eder İnşaAllah Rabbim ol diyince herşey olur ümidini kaybetme

Nasil yapilcak

Isye canjm Iste canm doktorum da bunj diyor genetik testler para tuzagi dedi hasta cok ciddi bi sorun olcakki yaplim ya da ebriyosu kalitesiz olursa hic cikmazsa veya esinde daha farkli sorun olursa dedi kmse bana gelip genetik testi yapalim demedi ne bilim

Ewt böle daha mantıklı tabi benim ilk transferde 2 embryo koydular ve ikiside tutmadı. Öyle olumca genetik test istedler ama bize bıraktılar kararı zorlamadılar yani.

Ewt böle daha mantıklı tabi benim ilk transferde 2 embryo koydular ve ikiside tutmadı. Öyle olumca genetik test istedler ama bize bıraktılar kararı zorlamadılar yani.
Benimde 4 cu kez tutmadi . Siz genetik testi birakin yediklerinizi organik yiyin spor yapin stres ve uyku duzeninize dkkt edin dedi doktorum :)

Benimde 4 cu kez tutmadi . Siz genetik testi birakin yediklerinizi organik yiyin spor yapin stres ve uyku duzeninize dkkt edin dedi doktorum :)
Keşke bana da öle deselerdiçünkü benim genetik sonucumda çok az miktarda monosizim çıktı. Ve 2 sene bu konuyu araştırdım. Ömrümden ömür gitti. Ve tüm proflar böle sonuç herkesde çıkabilir ve bu sonuç bu şekilde rapora yazılmaz. Böle bi teşhis içşn kapsamlı tetkik gerekirmiş. Muhtemeln tüp bebek hastası olduğunuz için doktorları uyarmak amaçlı yazılmış dendi. Bu test vucudumdaki milyarlarca kan hücresinden sadece bir kaçının testiymiş. Tüm insanlarda bu sonuç mevcut nerdeyse dedi genetik profesorleri. Kafama takmamı sölediler. Yani siz siz olun bence ilk tarbsfer 2 embriyo ya da tek embriyoransferiyle olsa da ve sonuç tutunamamsı olursa sakın genetik test derlerse yaptırmayın. Bu sadece kafanızı yoruyor maalesef

Vala bana kmse yapmadi iste :) 4 negatif oldugu halde .ilk 2 tane konmuştu diger üçü 1 tane kondu .smdi geriye 6 tane ebriyom kaldi 5 ci gun ebriyosu

Çok iyi maşallahHer şey yolunda gider hep sizin için inşallahzamanı gelince gelecekler hepsi
Oyle ama bu son transferdeki en iyi kalitede embriyoydu diger 6 si orta kalitede biraz o dusunduruyo.doktor kaliteye takilma bak en iyi olan bile tutmadi belki o 6 sindan birisi tutcak dedi
Sonucta hepsi 5 ci gune kadar geldi bizim icin o onemli dedi

BEncede çok güzel konuşmuş doktorun helal olsun. Sağlıkla tutunsunlar sana ve sağlıkla dünyaya gelsinler hayırlı evlat olsunlar gerisi boş canım

BEncede çok güzel konuşmuş doktorun helal olsun. Sağlıkla tutunsunlar sana ve sağlıkla dünyaya gelsinler hayırlı evlat olsunlar gerisi boş canım
Bn güveniyorum doktoruma .bnmle birlikte ayni gunde 5 kisi tane transfer yapti hatta kadinin birisi 40 yasindaydi hepsi tuttu aralarinda bi benim tutmadi :) adam 5 te 5 te yapcaktik dio espiri yapio :) uzun lafin kisasi nasip isleri de bu 40 yasindaki bile tuttu tek ebriyoyla hatta doktor dediki 2 ci gun ebriyosu koyduk dio yani kaliteye takilma dedi olan oluyor dedi

Ewt doktor aracı her şet Allah tanne mucizler var şu işin içinde 3 yıldır duyduğum canlı canlı gördüğüm yaşadığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…