- Konu Sahibi Yagmur3582
-
Evet öyle gibi ben şuana kadar 7 kez havuz yaptırdım. Ve her seferinde sadece 2 yumurta toplandı.bi kaç kez 2 tanesi de 3. Güne gitti ama bir önceki doktorum 5. Güne kadar götürmek istedi. Ama yeterlibölünmeyi sağlamadılar. Yani şuanda durumum daha kötü rezervlerimde daha da azalma var 2 embriyoya sahip olabilirmiyim bilmiyorum. Her şey Allahtan bakalım neler olcak. Nedense olumsuz hissediyorum hepAnladım aynı durumdayız hemen hemen İnşallAllah güzel sonuçlanır
Yani olurda salo gunu olumsuz bir haber alırsam gelecekte kaç embriyom olur bilmiyorumAnladım aynı durumdayız hemen hemen İnşallAllah güzel sonuçlanır
Yumurta rezervi neden az oluyorEvet öyle gibi ben şuana kadar 7 kez havuz yaptırdım. Ve her seferinde sadece 2 yumurta toplandı.bi kaç kez 2 tanesi de 3. Güne gitti ama bir önceki doktorum 5. Güne kadar götürmek istedi. Ama yeterlibölünmeyi sağlamadılar. Yani şuanda durumum daha kötü rezervlerimde daha da azalma var 2 embriyoya sahip olabilirmiyim bilmiyorum. Her şey Allahtan bakalım neler olcak. Nedense olumsuz hissediyorum hep
Yumurta rezervi neden az oluyor
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı çocuklar dünyaya getirmeyi nasip eder İnşaAllah Rabbim ol diyince herşey olur ümidini kaybetmeEvet öyle gibi ben şuana kadar 7 kez havuz yaptırdım. Ve her seferinde sadece 2 yumurta toplandı.bi kaç kez 2 tanesi de 3. Güne gitti ama bir önceki doktorum 5. Güne kadar götürmek istedi. Ama yeterlibölünmeyi sağlamadılar. Yani şuanda durumum daha kötü rezervlerimde daha da azalma var 2 embriyoya sahip olabilirmiyim bilmiyorum. Her şey Allahtan bakalım neler olcak. Nedense olumsuz hissediyorum hep
Benimkinin sebebi genetikYumurta rezervi neden az oluyor
Aynen AminnnRabbim hepimize hayırlı sağlıklı çocuklar dünyaya getirmeyi nasip eder İnşaAllah Rabbim ol diyince herşey olur ümidini kaybetme
Benim hiç bir problemim yok herşey temiz biz aynı durumdayız eşimde hareketli sperm çok az varBenimkinin sebebi genetik
Havuz işlemi nasıl yapılıyor acaba ücreti yüksek miAynen Aminnn☺İsteyen herkesin kucağını sağlıklı huzurlu kusursuz mutlu çocuklarla doldursun inşallah☺
Evet bende de problem yok ama rezerv az sadece senin gibi. Aynen benim de eşimde harektli sperm az. Msj attım canım sanaBenim hiç bir problemim yok herşey temiz biz aynı durumdayız eşimde hareketli sperm çok az var
Nasil yapilcakPara tuzağı tarzında bi laf etmiş doktorun ben ona itafen ücretsiz yapacağımı açıkladım. İlla git sana o testleri yap demiyorum her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır neticede. Kötülüğün için bir şey söylediğimi de düşünmüyorum. Ben bu süreçlerden geçicem Öner’i sunuyorum sana bilgin olsun diye nasıl içine siniyorsa onu yap tabi ne diyim
Iste canm doktorum da bunj diyor genetik testler para tuzagi dedi hasta cok ciddi bi sorun olcakki yaplim ya da ebriyosu kalitesiz olursa hic cikmazsa veya esinde daha farkli sorun olursa dedi kmse bana gelip genetik testi yapalim demedi ne bilimKaç yaşındasın? Ben 35 yaşındayım. Zamanım azaldı gibi geliyor. Genetik test bence yaptırmaBen pişman oldum yaptırdığıma sonra en iyi genetik profesorleriyle görüştüm. Olayı daha iyi anladım. Genetik testi genelde çok embriyosu olan hastalar için yapıolar. En iyi embriyoyu seçim transfer edebilmek için. Bende ilk iki embriyo transferimde tutmayınca istediler. Ama zaten yaptırdığın test %100 doğruluğu temsil etmiyor. Garip bi durum kafa karıştırıcı bence.
Ewt böle daha mantıklı tabi benim ilk transferde 2 embryo koydular ve ikiside tutmadı. Öyle olumca genetik test istedler ama bize bıraktılar kararı zorlamadılar yani.Isye canjm
Iste canm doktorum da bunj diyor genetik testler para tuzagi dedi hasta cok ciddi bi sorun olcakki yaplim ya da ebriyosu kalitesiz olursa hic cikmazsa veya esinde daha farkli sorun olursa dedi kmse bana gelip genetik testi yapalim demedi ne bilim
Benimde 4 cu kez tutmadi . Siz genetik testi birakin yediklerinizi organik yiyin spor yapin stres ve uyku duzeninize dkkt edin dedi doktorum :)Ewt böle daha mantıklı tabi benim ilk transferde 2 embryo koydular ve ikiside tutmadı. Öyle olumca genetik test istedler ama bize bıraktılar kararı zorlamadılar yani.
Keşke bana da öle deselerdiBenimde 4 cu kez tutmadi . Siz genetik testi birakin yediklerinizi organik yiyin spor yapin stres ve uyku duzeninize dkkt edin dedi doktorum :)
Vala bana kmse yapmadi iste :) 4 negatif oldugu halde .ilk 2 tane konmuştu diger üçü 1 tane kondu .smdi geriye 6 tane ebriyom kaldi 5 ci gun ebriyosuKeşke bana da öle deselerdiçünkü benim genetik sonucumda çok az miktarda monosizim çıktı. Ve 2 sene bu konuyu araştırdım. Ömrümden ömür gitti. Ve tüm proflar böle sonuç herkesde çıkabilir ve bu sonuç bu şekilde rapora yazılmaz. Böle bi teşhis içşn kapsamlı tetkik gerekirmiş. Muhtemeln tüp bebek hastası olduğunuz için doktorları uyarmak amaçlı yazılmış dendi. Bu test vucudumdaki milyarlarca kan hücresinden sadece bir kaçının testiymiş. Tüm insanlarda bu sonuç mevcut nerdeyse dedi genetik profesorleri. Kafama takmamı sölediler. Yani siz siz olun bence ilk tarbsfer 2 embriyo ya da tek embriyoransferiyle olsa da ve sonuç tutunamamsı olursa sakın genetik test derlerse yaptırmayın. Bu sadece kafanızı yoruyor maalesef
Çok iyi maşallahVala bana kmse yapmadi iste :) 4 negatif oldugu halde .ilk 2 tane konmuştu diger üçü 1 tane kondu .smdi geriye 6 tane ebriyom kaldi 5 ci gun ebriyosu
Oyle ama bu son transferdeki en iyi kalitede embriyoydu diger 6 si orta kalitede biraz o dusunduruyo.doktor kaliteye takilma bak en iyi olan bile tutmadi belki o 6 sindan birisi tutcak dediÇok iyi maşallahHer şey yolunda gider hep sizin için inşallah zamanı gelince gelecekler hepsi
BEncede çok güzel konuşmuş doktorun helal olsun. Sağlıkla tutunsunlar sana ve sağlıkla dünyaya gelsinler hayırlı evlat olsunlar gerisi boş canımOyle ama bu son transferdeki en iyi kalitede embriyoydu diger 6 si orta kalitede biraz o dusunduruyo.doktor kaliteye takilma bak en iyi olan bile tutmadi belki o 6 sindan birisi tutcak dedi
Sonucta hepsi 5 ci gune kadar geldi bizim icin o onemli dedi
Bn güveniyorum doktoruma .bnmle birlikte ayni gunde 5 kisi tane transfer yapti hatta kadinin birisi 40 yasindaydi hepsi tuttu aralarinda bi benim tutmadi :) adam 5 te 5 te yapcaktik dio espiri yapio :) uzun lafin kisasi nasip isleri de bu 40 yasindaki bile tuttu tek ebriyoyla hatta doktor dediki 2 ci gun ebriyosu koyduk dio yani kaliteye takilma dedi olan oluyor dediBEncede çok güzel konuşmuş doktorun helal olsun. Sağlıkla tutunsunlar sana ve sağlıkla dünyaya gelsinler hayırlı evlat olsunlar gerisi boş canım
Ewt doktor aracı her şet Allah tanBn güveniyorum doktoruma .bnmle birlikte ayni gunde 5 kisi tane transfer yapti hatta kadinin birisi 40 yasindaydi hepsi tuttu aralarinda bi benim tutmadi :) adam 5 te 5 te yapcaktik dio espiri yapio :) uzun lafin kisasi nasip isleri de bu 40 yasindaki bile tuttu tek ebriyoyla hatta doktor dediki 2 ci gun ebriyosu koyduk dio yani kaliteye takilma dedi olan oluyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?