- 12 Nisan 2019
- 167
- 112
- 23
- 29
- Konu Sahibi Yagmur3582
-
Benim transfer haziranda inşallahSenin sonucun ne zaman peki
Acaba bn tekrarmi yaptrsam ya aralikla yaptrmak mi daha iyi acabaBenim transfer haziranda inşallah
Kaç embriyo kaldı kuzumAcaba bn tekrarmi yaptrsam ya aralikla yaptrmak mi daha iyi acaba
6 taneKaç embriyo kaldı kuzum
Allah nasip ederse büyük ihtimalle benim de Haziran da transferimBenim transfer haziranda inşallah
Bence sen önce benim dediğim testleri bi araştır cnm belki bilmediğin bir sorun varAcaba bn tekrarmi yaptrsam ya aralikla yaptrmak mi daha iyi acaba
Bnde iki yada 3 ay sonra tekrar denicemAllah nasip ederse büyük ihtimalle benim de Haziran da transferim
Bunlari doktor bana hic demiyor ama doktora gidio bnmi dicem adam dicekki bana ne yapacağımı anlatio :)Bence sen önce benim dediğim testleri bi araştır cnm belki bilmediğin bir sorun var
Yani doğru o da var terslenebilirsin sende Haziran da dene beraber bekleyelimBunlari doktor bana hic demiyor ama doktora gidio bnmi dicem adam dicekki bana ne yapacağımı anlatio :)
Prp yi denicem doktorum onu bi deneyelim dediYani doğru o da var terslenebilirsin sende Haziran da dene beraber bekleyelim
İnan hiç bilmiyorumPrp hakkinda bilgin varmi hic
Vala bnde blmiom ama arastrcamİnan hiç bilmiyorum
Ins tutunmustir canim bnm 4 cu denemem iki gun once negatif aldim 4.50 cikti ama doktorlar gene test yap dedi fakat bn ilaclari biraktim yani . Zor bi surec gercekten rabbim isteyen herkeze nasip etsin . Kac tane transfer oldu .kalitesi falan nasildiMerhabaa herkese ,25 nisanda transferim gerçekleşti ve salı günü test günüm.pek tabiki çok merak ediyorum sonucu.Bu benim 2. Transferim 3 yıldır tedavi görüyorum. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun sağlıklı kusursuz mutlu huzurlu evlatlar nasip etsin inşallah. Genel olarak bir önceki transferimden çokçok daha rahatım ve gündelik hayatıma devam ediyorum. İlk transferde hiç yerimden kalkmamıştım sürekli yatmıştjm. Bu sefer 3. Günden sonra yarıö saatlik hafif tempoda dışarda yuruyuşler yaptım gün aşırı. Umarım hayırlısıyda bana tutunmuştur bebişim
İnşallah hayırlısı olsun hakkında bizi de haberdar edersinMerhabaa herkese ,25 nisanda transferim gerçekleşti ve salı günü test günüm.pek tabiki çok merak ediyorum sonucu.Bu benim 2. Transferim 3 yıldır tedavi görüyorum. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun sağlıklı kusursuz mutlu huzurlu evlatlar nasip etsin inşallah. Genel olarak bir önceki transferimden çokçok daha rahatım ve gündelik hayatıma devam ediyorum. İlk transferde hiç yerimden kalkmamıştım sürekli yatmıştjm. Bu sefer 3. Günden sonra yarıö saatlik hafif tempoda dışarda yuruyuşler yaptım gün aşırı. Umarım hayırlısıyda bana tutunmuştur bebişim❤
Ins tutunmustir canim bnm 4 cu denemem iki gun once negatif aldim 4.50 cikti ama doktorlar gene test yap dedi fakat bn ilaclari biraktim yani . Zor bi surec gercekten rabbim isteyen herkeze nasip etsin . Kac tane transfer oldu .kalitesi falan nasildi
AminnnnOkurken gözlerim doldu galiba içimde dolu :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize . İnşallah isteyenlere de versinler
en güzelini yapmışsın. Bence de zaten anormal bir durummuş gibi hissettirmemek lazım vücuda bu durumu. Normal hayata devam etmek evet zor hep aklın orada ama elinden geldiğince kafadan atmakta fayda var. Sonuçta vücut çok akıllı. Senin rahatsız olduğun hayatına normal şekliyle devam edemediğin bir durumu tehdit olarak görebilir ve kabul etmeyebilir. Bende ilk transferde hiç yerimden kalkamayanlardandım. Ama bu sefer hep kalktım:) normal hayatımdaki şeylerin hepsini yaptım (ağır kaldırmak ,ev işi, ani hareketler dışında). böyle olunca süreç çok hızlı geçti bir öncekine göre. Salı günü benim test günüm :) bunu söyleyince kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor evet. Ama bu da güzel ne biliyim yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama çok şükür ki Rabbim bana bu duyguyu yaşattı.Senin için kimyasalla sonuçlanmış olmasına üzüldüm ama yine en yakın zamanda olacak inşallah bu sürecin ve sonuçta sana tutundu. Ben tedaviyi bıraktığımda geçen sene hamile kaldım. Şubat ayıydı. Öylesine eşime test almasını söylemiştim ve akşam o geldiğinde test yaptık. ama beni görseniz ben şakalar yaparak testi yaptım '' evettt bak şimdi hamileyimmmmm'' diye eşime inanmayarak cümleler kurarken pozitifi gördüm. Hayatımın en güzel günüydü. heyecandan titremekten yere kapandım şoka girdim. çünkü 2 ay önce doktoruma sormuştum normal yolla hamile kalma olasılığım nedir sizce diye? o da %5 demişti :) ama ben 2 ay sonra normal yolla hamile kalmıştımyani %5 'i tutturmuştuk. Bence bir mucizeydi bu. yani demem o ki hayat çok garip kızlar. her an her şey oluyor. kimse sabrını umudunu yitirmesin nolur. Allah çok büyük her an her şeyi yaşayabilirsiniz.İnşallah hayırlısı olsun hakkında bizi de haberdar edersinvalla ben inanki hiç yatmadım desem yeridir çıktım yürüdüm otobüse dolmuşa binip anneme bile gittim tutundu ama kimyasalla sonuçlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?