- Konu Sahibi Yagmur3582
-
Ay ben hastaneye geldim herkes ckmis yok arkdas bisey var iki gundur yaptiramiom testTabi jel engelliyor yoksa smdiye kadar olurduk bnm adetimin ustunden 3 gun gectii gecen ay 28 inde olmustim hala olmuyorim jel engelliyor
EvetCrinone jel mi kullanion
Devletin aciline git sendeAy ben hastaneye geldim herkes ckmis yok arkdas bisey var iki gundur yaptiramiom test
Sabahtandır başım ağrıyordu şimdi miğde ağrısı da başladı böyle bi durum yaşayan varmıDevletin aciline git sende
Benim ikiydi Haziran da tekrar transferim olucak yine iki koyulacakHanımlar kaç embriyo koydurdunuz??
Bnde saat ikide tahlil vercem ama cok korkuyom esimle ikimiz bugun boyle suskun puskun ıçimize dogmuyor diyoruz . Bide benim 4 cu denemem.su cikan sivilcelerom.korkutuyo beniBenim ikiydi Haziran da tekrar transferim olucak yine iki koyulacak
Ben iki istedim 1 tane koydular yaşımdan ve ilk tüp bebek denememden dolayıHanımlar kaç embriyo koydurdunuz??
Benimde yasimdan oturu bi tane koydu doktor hatta 4 cu denemem oldugu haldeBen iki istedim 1 tane koydular yaşımdan ve ilk tüp bebek denememden dolayı
Senin sonucun ne zaman pekiHanımlar kaç embriyo koydurdunuz??
Aslında bır kaç başarısız denemeden sonra yaşa takılmaması lazımdıBenimde yasimdan oturu bi tane koydu doktor hatta 4 cu denemem oldugu halde
Ya doktor cogul gebelikler risk tasir dedi bi tane koyduAslında bır kaç başarısız denemeden sonra yaşa takılmaması lazımdı
Bn iki kere çift koydurdum oda tutmadi iki kerede tek koydurfum birazdan kan vermeye gtcemAslında bır kaç başarısız denemeden sonra yaşa takılmaması lazımdı
Hakkinda hayirlisi olsun nasibinde varsa olacak ins.Bn iki kere çift koydurdum oda tutmadi iki kerede tek koydurfum birazdan kan vermeye gtcem
Tsk ederm insHakkinda hayirlisi olsun nasibinde varsa olacak ins.
İnşallah guzel sonuç alırsınBn iki kere çift koydurdum oda tutmadi iki kerede tek koydurfum birazdan kan vermeye gtcem
Ins canim hayirlisi ama olumsuz düşünüyorum niyeyseİnşallah guzel sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?