• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası tutunma sürecim

Kizlar bende heyecanla bekliyorum yarin saat sonra cikcakmis ama icime dogmuo dogmuo kalbim sıkışacak gbk

Ilaclari birakma dedi doktor sanki cikcak iki gune
Veni
Yani ne desek seni teselli edemeyiz bunun farkındayım cnm bizi en iyi biz anlayabiliyoruz aslında rabbim hayırlısını versin sağlık olsun. Kanda pıhtılaşma var mı bide seninle eşinden kan alınıp genlerinize bakıldı mı detaylı rahim ultrasonu yapıldı mı yapılmadıysa bunları bi yaptır istersen beni yanlış anlamanı istemem ama bide bunlara bakıp tekrar dene bir problem olmasa 4. Denemede negatif alınması normal değil rabbim hepimizin kucağını doldursun hiç üzülme tekrar denicez gücümüzü toplayıp yine burdan birbirimize her daim destek olucaz

Yani ne desek seni teselli edemeyiz bunun farkındayım cnm bizi en iyi biz anlayabiliyoruz aslında rabbim hayırlısını versin sağlık olsun. Kanda pıhtılaşma var mı bide seninle eşinden kan alınıp genlerinize bakıldı mı detaylı rahim ultrasonu yapıldı mı yapılmadıysa bunları bi yaptır istersen beni yanlış anlamanı istemem ama bide bunlara bakıp tekrar dene bir problem olmasa 4. Denemede negatif alınması normal değil rabbim hepimizin kucağını doldursun hiç üzülme tekrar denicez gücümüzü toplayıp yine burdan birbirimize her daim destek olucaz
Ya iste doktor bunlari hiç yapmiyor. Bnde istiom rahim filmi cekinsin . Tahlil bakilsin yapmıyorlar

Daha dogrusu yapmiyor degilde kmse soylemedi boyle bisey acaba baska doktorami gorunsen birde

Kistin yeri mi sıkıntılı yerde acaba 4 denemede aynı doktordaysa bence baska bır doktora daha görünmelisin gözden kaçan bırsey olmalı
Yok ilk ucunu baska doktorda bu 4 cu denemem baska doktorda oldu . Bunu prof ta yaptik bnle giren iki kisininki tutmus hatta kadinin birisi 39 yasinda .nasip kısmet ne bilim bn ya of of ne dicegimi blmiom

Cekildi hicbisey yok tu mr cekildi onda cikilota kisti cikti ve pko ikisi birlikte
Benim kuzenim tüp bebekle hamile kaldı yaşına bile girecek ben onun gittiği doktora gidiyorum şimdi yani aslında benimde tuttu bunu da başarı olarak görüyor ancak sonrasında düşük olması kafasını kurcaladığı için bu testleri yapacak. Kuzenim pko olduğu için normal tüp bebek hastalarına göre tedaviye bir ay geç başladı ona rahim filmi çekildi çekilirken bizlerin tabiriyle tırmık diye bir işlem yapıldı ve bütün rahim pkodan dolayı olan myomlar yalancı kistler vs hepsinden arındı ve gebeliğe hazırladı çok şükür tuttu da yani ben senin yerin de olsam inanki çoktan değiştirmiştim doktorumu eşim tek denememizde tutmadığı için bile değiştirelim diyip duruyor ancak ben doktoruma güveniyorum ve kuzenim canlı bir örnek bana doktorun başarı oranı yüksek ki zaten bende pozitifi aldım ama sonu gelmedi inanıyorum ki ikinci de hayırlısıyla olacak bence sen daha fazla vakit kaybetme doktor arayışına gir hangi ildesin bu arada belki doktor için yardımcı olacak birileri çıkar ya da bir konu aç bununla ilgili bulunduğu ilde ki doktorlarlala alakalı bi Öner’i veren olur

Back