- 27 Nisan 2019
- 177
- 53
- 13
- 30
- Konu Sahibi Yagmur3582
-
İnşaAllah güzel haber alırsın canımHim bnim transferin 2 ci gununden beri agrilarim var hepte kasık agrisi
Suanda senj cok iyi anliyorim ve ne diyeceğimi bilmiyorum en azndan bir kizin var ona sukret bizde oda yok ve kac kere denedim olmadi . Buda negatif ckcak diye korkuyorum acikcasiTestin iyisi kötüsü yok onlar para tuzağa varsa vardır yoksa yoktur bi laf vardır korkunun ecele bi faydası yok canım ya Rabbim ne kısmet etti ise o herşeyi hayırlısı artık
3.gün iyi kaliteydi nasip ya dediğin gibi bi kızım var çok şükür hamd olsun takdir Allahın herşeyi hayırlısıSuanda senj cok iyi anliyorim ve ne diyeceğimi bilmiyorum en azndan bir kizin var ona sukret bizde oda yok ve kac kere denedim olmadi . Buda negatif ckcak diye korkuyorum acikcasi
Rabbim hayirlisini versin ne bilim .senin kacinci gun ebriyosuydu kalitesi neydi
Him demekki kalitede cok önmli degil . Rabbim vercekki olcak sen gene cok erken yapmissin daha 8 ci gun senin az daha bekle 3 cu gunun daha yeni yeni yerlesmesi olur bn bile 5 ci gun oldugu halde yapamiyorum yahu3.gün iyi kaliteydi nasip ya dediğin gibi bi kızım var çok şükür hamd olsun takdir Allahın herşeyi hayırlısı
Cok erken kan baktir bncede ins olur insYarın kan baktırıcaz hayırlısı
İnşaAllah hayırlısı ümidim pek kalmadı doğrusu elim ayağım tutmuyor resmen
Tup bebek bugün kapaliymis ya yarin da is var nerde yapcam tahlili tuh. Test te alabilirim .eczanelrrde kapali olur buyuk ihtimalRabbim ne verirse sabırla kabullenicem şimdilik kendine iyi bak güzel haberlerini alırım İnşaAllah
1 mayıs nöbetçi eczane bulabilsen eğerTup bebek bugün kapaliymis ya yarin da is var nerde yapcam tahlili tuh. Test te alabilirim .eczanelrrde kapali olur buyuk ihtimal
O zaman yarina kaldi gene bi test yapamadim ama zaten esimde izin vermio1 mayıs nöbetçi eczane bulabilsen eğer
Hakkında hayırlısı İnşaAllah güzel bi haber verirsin canımO zaman yarina kaldi gene bi test yapamadim ama zaten esimde izin vermio
Bişey sorcam sana eğer tutmamış sa ilaçlara rağmen adet olunuyormuHakkında hayırlısı İnşaAllah güzel bi haber verirsin canım
Ilaci birakinca olurBişey sorcam sana eğer tutmamış sa ilaçlara rağmen adet olunuyormu
Bi jel kullanıyorum jelmi engelliyorIlaci birakinca olur
Tabi jel engelliyor yoksa smdiye kadar olurduk bnm adetimin ustunden 3 gun gectii gecen ay 28 inde olmustim hala olmuyorim jel engelliyorBi jel kullanıyorum jelmi engelliyor
AnladımTabi jel engelliyor yoksa smdiye kadar olurduk bnm adetimin ustunden 3 gun gectii gecen ay 28 inde olmustim hala olmuyorim jel engelliyor
Crinone jel mi kullanionAnladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?