- Konu Sahibi Yagmur3582
-
O serumu bn ikinci tup bebek denemem de doktorum vermisti bir kereligine beyaz bi serum krec gbi ama malesef oda olmadi kimyasla gebelikle sonuclandi . Değerim zaten cok degildi 17 falandi ama ona da sevinmistom sonradam dusmustu. Nasip degilmis bu da 4 cu denemem artik okadar korkuyorum ki .bnm kullanmadığım ilav yok.igneler vuruldum serumlar yedim hcbirisi olmadi.Kusura bakmayin karistirdim belkide sizi birisiyle, Intralipid serim kullandiniz sandim
Blmem belkide agrilar psikolojik inan sabah belim kasiklarim agridi. Smdi o kanin baska bişey oldugunu gorunce ne agri kaldi ne bisey :) hala umudum var acikcasi dimiSenin ki çıkar kan testinde çok sabırlısın inanki
Bn yarin kan testi yapcam ama ondan bile korkuyorum acikcasi yaAynen psikolojik ben onun için belirti aramıyorum artık
Tabiki umut etmelisinBlmem belkide agrilar psikolojik inan sabah belim kasiklarim agridi. Smdi o kanin baska bişey oldugunu gorunce ne agri kaldi ne bisey :) hala umudum var acikcasi dimi
İnşallAllah pozitifi görürsün hayırlısıyla canımBn yarin kan testi yapcam ama ondan bile korkuyorum acikcasi ya
Ins canim ya . Test almaya bile korkuyorumİnşallAllah pozitifi görürsün hayırlısıyla canım
ya tutmamişsa diye korkuyor gerçektenIns canim ya . Test almaya bile korkuyorum
Eczanede evimimizin yanın da smdi bile gidesim var annem salmio :)ya tutmamişsa diye korkuyor gerçekten
Cevabin icin tesekürler, yani Serum da bir fayda etmedi,, ve Kan testini kacinci günde yaptirmistiniz? yani Adetin belirli bi gününde mi olmasi lazim?O serumu bn ikinci tup bebek denemem de doktorum vermisti bir kereligine beyaz bi serum krec gbi ama malesef oda olmadi kimyasla gebelikle sonuclandi . Değerim zaten cok degildi 17 falandi ama ona da sevinmistom sonradam dusmustu. Nasip degilmis bu da 4 cu denemem artik okadar korkuyorum ki .bnm kullanmadığım ilav yok.igneler vuruldum serumlar yedim hcbirisi olmadi.
Bu doktorum ne igne verdi ne nisey sadece cronine jel ve kansulandirici folik asit verdi baska bisey yok . Diğerlerinde hep igne seklinde vuruldum ackcasi :)
bi yandan yapmak güzel o stresin bitiyor ama negatif çıkarsa günün varken o daha kötü yaniEczanede evimimizin yanın da smdi bile gidesim var annem salmio :)
Suan da eczane karsimda ama annem salmio.:) acayip korkuyom ya ckmazsa diye sonucta yarin tahlil yapcam ama bugunumde heba olmasin istiyorumbi yandan yapmak güzel o stresin bitiyor ama negatif çıkarsa günün varken o daha kötü yani
5 ci gun ebriyosunu 10 cu gun.3 cu gun ebriyosunu 12 gun test yapiliyorCevabin icin tesekürler, yani Serum da bir fayda etmedi,, ve Kan testini kacinci günde yaptirmistiniz? yani Adetin belirli bi gününde mi olmasi lazim?
Sen çok karamsarsın ya bu kadar karamsar olma5 ci gun ebriyosunu 10 cu gun.3 cu gun ebriyosunu 12 gun test yapiliyor
..bana ilk tup bebek doktorum neler neler yapti ama olmadi..bu tup bebekci hc oyle kaide deger bisey yapmadi bakalim görücez sonucu . Persembe test gunum ama gidip idrar testi yapasim var cok korkuyorum :) olmucal diye icimede pek dogmuyor
Hamilelik testini kastetmediydim canim, hani sana cd56 testi yapilmisti ve Serum kullandirmisti ya dokturun, o cd56 testini yaptirmanin belirli bir günü varmi onu merak ettim5 ci gun ebriyosunu 10 cu gun.3 cu gun ebriyosunu 12 gun test yapiliyor
..bana ilk tup bebek doktorum neler neler yapti ama olmadi..bu tup bebekci hc oyle kaide deger bisey yapmadi bakalim görücez sonucu . Persembe test gunum ama gidip idrar testi yapasim var cok korkuyorum :) olmucal diye icimede pek dogmuyor
Ya bende cesaret çokta 2 dir aldiğim test bozuk çıkıyor bende mi bi problem var anlamadım gittiSuan da eczane karsimda ama annem salmio.:) acayip korkuyom ya ckmazsa diye sonucta yarin tahlil yapcam ama bugunumde heba olmasin istiyorum
Him onu tam bilemiyorum canim gun olarak hatrlamiom okadar sey yapıldı ki hangi gun oldugunu unuttum acikcasiHamilelik testini kastetmediydim canim, hani sana cd56 testi yapilmisti ve Serum kullandirmisti ya dokturun, o cd56 testini yaptirmanin belirli bir günü varmi onu merak ettim
Genemi yaptin test :) inan benim karsimda duruyo eczane yarim saate kapancak gidip alasim var annem salmio baksana oturdum eczaneyi izliom :)Ya bende
Ya bende cesaret çokta 2 dir aldiğim test bozuk çıkıyor bende mi bi problem var anlamadım gitti
4 kere olmayinca insan otomatikman oluyor canim karamsar :)Sen çok karamsarsın ya bu kadar karamsar olma
Haklısında tedaviye başlarken umutlu başladın sonuçta olması için şimdide karamsar olma lütfen İnşallAllah olacak bu sefer4 kere olmayinca insan otomatikman oluyor canim karamsar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?