- Konu Sahibi Yagmur3582
Vala gidip test alasim var napsam :) alsammi çıkmaz sa kahrolurum ne bilimHaklısında tedaviye başlarken umutlu başladın sonuçta olması için şimdide karamsar olma lütfen İnşallAllah olacak bu sefer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vala gidip test alasim var napsam :) alsammi çıkmaz sa kahrolurum ne bilimHaklısında tedaviye başlarken umutlu başladın sonuçta olması için şimdide karamsar olma lütfen İnşallAllah olacak bu sefer
Git al ya nasibin ne ise odurVala gidip test alasim var napsam :) alsammi çıkmaz sa kahrolurum ne bilim
Vala mi dion :)Git al ya nasibin ne ise odur
Bi gttim kapanmis eczane ya şansa bakNasibin ne ise olsada olmasada gönlüm var diyor tutmuştur diyor
Ben yarın sabah yapcam olsa veya olmasa çıkar hayırlısı artıkBi gttim kapanmis eczane ya şansa bak
Ben zaten yarin test yapcaktm :)Neyse artık kanda görürsün belki hayırlısı budur
Hadı hayırlı haberlerini alırız İnşaAllahBen zaten yarin test yapcaktm :)
Ins ikimizde aliriz canim :)Hadı hayırlı haberlerini alırız İnşaAllah
İnşaAllah canım yaIns ikimizde aliriz canim :)
Aa yaptin miBenimki negatif sanırım
İdrar yaptım çıkmadı demekki yok kızımda hemen çıkmiştı 2 tane yaptım negatifAnim Sen de hic belirti falan olmusmuydu . Kan mi baktin idrar mi .bnde bugun bakcam ama cok korkuyorum 9 cu gun bugun
Hadi ya idrar testleride bazen ckmiyor canim. Bnce kan testi yaptır kaçınci gunum bugun 9 muİdrar yaptım çıkmadı demekki yok kızımda hemen çıkmiştı 2 tane yaptım negatif
Olsa çıkardı 23 ünde oldu transferimHadi ya idrar testleride bazen ckmiyor canim. Bnce kan testi yaptır kaçınci gunum bugun 9 mu
Belirti felan hiç bişey yoktuİdrar yaptım çıkmadı demekki yok kızımda hemen çıkmiştı 2 tane yaptım negatif
Benimde 22 sinde olmustu ama seninki bnden de erken canim az bekle ya .testlerin iyimi bari .vala bnmde alasim var test ama acayip korkuyorum .sende belirti oldumu hiçOlsa çıkardı 23 ünde oldu transferim
Him bnim transferin 2 ci gununden beri agrilarim var hepte kasık agrisiBelirti felan hiç bişey yoktu