Transfer sonrası test günü bekleyenler

Canim benimde en son negatifimde sonlara dogru adet sancisi gibi siddetli agri cekmistim..kasik agrisi degildi..adet olmadan once benim agriyla birlikte bacaklarimda halsizlik olur..resmen oyle olmustu..ama negatifti..simdide..2 once idrar testim negatifti..ve benim bugun yarin normalde adet olmam gerekiyordu normal sartlarda ayni agri yine oldu..daha onceki deneyimimden..dolayii..sunu dusunuyorum..adetin yakinsa..ki..bende oyle oluyor..adet olcakmisim gibi oluyor..ilaclardan olabilir..ara ara su gibi akintimda oluyor ..kullandigim fitilin yan etkilerine baktim..akinti yapiyomus zaten..kullandigimiz ilaclar etki ediyor..daha cok..
Bende de bugün hiç birsey yok hiç transfer olmamış gibiyim çok üzülüyorum

Bende de bugün hiç birsey yok hiç transfer olmamış gibiyim çok üzülüyorum
Canimm..kendini cok yipratiyosun..yapma..ben ilk dnememde boyleydim..ama inan gerek yok..hersey olacagina varicak...senden.cok guzel haberler alicaz insallah..canim...💕💕ama panik yapma lutfen olurmu..💕💕dun bir arkadasimin cocuguna otistik teshisi konulmus..daha 1.5 yasinda..ve babasi cok uzgundu..bazen olmamasi bile allahin bizi ve dogacak cocugumuzu korumasindan..allah korusun..hep iyi duaun ama..icimden bi ses..senin olucak diyo..ama panik yapma..daha cunki pozitif olsa bile arkadaslardan duyuyorum..sonraki surecleride..yuregin agzinda gidiyo surecin..sonrasi daha panikmis ...rahatla...

Canimm..kendini cok yipratiyosun..yapma..ben ilk dnememde boyleydim..ama inan gerek yok..hersey olacagina varicak...senden.cok guzel haberler alicaz insallah..canim...💕💕ama panik yapma lutfen olurmu..💕💕dun bir arkadasimin cocuguna otistik teshisi konulmus..daha 1.5 yasinda..ve babasi cok uzgundu..bazen olmamasi bile allahin bizi ve dogacak cocugumuzu korumasindan..allah korusun..hep iyi duaun ama..icimden bi ses..senin olucak diyo..ama panik yapma..daha cunki pozitif olsa bile arkadaslardan duyuyorum..sonraki surecleride..yuregin agzinda gidiyo surecin..sonrasi daha panikmis ...rahatla...
Evet öyle durumlar da çok üzücü ama bazı insanlar bilerek böyle çocuğunu seviyor ya sana nispet yapar gibi ağlıyorum üzülüyorum eğer bir
Gün olursa asla çocuğu olmayan birinin yanında çocuğumu sevmeyeceğim kendi kendime söz verdim birde ne güzel senin yok rahatsın diyorlar

2 adet 3.gün embriyosu transferinin 4.günündeyim ve hiçbir şey hissetmiyorum 🤷‍♀️

Yarın test günüm 30 ekim 5.gün embriyosu transfer edilmişti bugün yine idrar testi yaptım negatif olmadı kesin.bu saatten sonra değişmez herhalde

Kizlar bugun test yaptim..7. Gunumdu..5. Gun embriyosu..sresmin ilki ilk 10 dakikada cikan..2. Side 10 dakika sonra..cizgikerin oldugu yer pembelesti..sizce idrari cok damlatmis olabilirmiyim yada..test bozukmuu

Eklentiler

• Screenshot_20201107-140717.png
    Screenshot_20201107-140717.png
    414,1 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20201107-142125.png
    Screenshot_20201107-142125.png
    426,3 KB · Görüntüleme: 36
X