• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benim sonucum negatif kızlar.9. Gün karnım ağrıdı.10. Gün gece kahve bir akıntı,11.gün yani bugün test yaptır dedi doktorum, yaptırdım maalesef yok😕

canım benim hayırlısı böyleymiş diye düşün. vardır bir sebebi rabbim biliyor üzülme. inşallah en hayırlı zamanda hamile kaldığında iyiki şimdi olmuş diyeceksin ve anlayacaksın. sabır sadece sabır...
Tabiki canim poztifi almakla iş bitmiyor bunu unutmayalim. Onemli olan saglikla sihhatle ilerlemesi yoksa cok yipratici.
Direk negatif ciksada uzulmemej gerek kaldiramayacagimz yük vermesin Rabbim tedbiri aldiysak takdir allahin.birde zamaninda ogrenmek en iyisi.

Aaay gözün aydın kuzumm ♥🙏🏻
Kuzum sağolasın ama.cok korkuyorum boş gebelik olmasindan doktor iyi dedi ama.bebegi göremedik dedi.bu hafta görmeyi beklemiyorduk zaten dedi ama.biraz tuhaftı sanki. Karından muayne etti. Ben de kafama.taktim.nos gebelik olabilir mi 5 hafta 5 günlük herkes susam kadar da olsa bebeği görüyor sanki offffff

Benim sonucum negatif kızlar.9. Gün karnım ağrıdı.10. Gün gece kahve bir akıntı,11.gün yani bugün test yaptır dedi doktorum, yaptırdım maalesef yok😕
Kandami negatif cikti.kacinci gundu embriyo

Arkadaşlar ben acayip stres yaptım. Dün 5 hafta 5 günlük hamileyim doktora gittim biraz bakarken en başta zorlandı baktı sonra gayet iyi bir sıkıntı yok dedi diye hatırlıyorum ,😣 karnimdan muayene etti ben idrara sıkışık.degildim ama idrara sıkışık gel demediler ben de pek su içmedim. Ama sadece kese göründü bebiş görünmedi acaba boş gebelik mi stresten öleceğim acaba doktor bana demedi mi

Arkadaşlar ben acayip stres yaptım. Dün 5 hafta 5 günlük hamileyim doktora gittim biraz bakarken en başta zorlandı baktı sonra gayet iyi bir sıkıntı yok dedi diye hatırlıyorum ,😣 karnimdan muayene etti ben idrara sıkışık.degildim ama idrara sıkışık gel demediler ben de pek su içmedim. Ama sadece kese göründü bebiş görünmedi acaba boş gebelik mi stresten öleceğim acaba doktor bana demedi mi
Canim stres yapma bebegin olusmasi icin daha erken.keseyi gorduyse icin rahat etsin.6-7 hf da kalp atisi olusur.

Arkadaslar gebelik hfnizi neye gore hesapliyorsunuz.dr a giden oldumu ben daha gitmedigim icin net bilgim yok.transferden 14 gun oncrsi olarakmi kabul edicez.

Canım ya stres yapma.Daha erken olduğu için görünmemiştir kendini boş yere üzme bence.Gerçi ben de bugün üzgünüm 1 hafta önce pozitif sonuç aldık ama bugün biraz kanama geldi çok korktum doktoruma uzak olduğum için mesajla ulaşabiliyorum normal dedi ama tereddütteyim.Aynı şeyi yaşayan oldu mu?

Kızlar bende 9ekim iki tane 3.gün embriyosu transfer oldum. 22si test günüm sonucu bekliyorum hayırlısıyla. Bugün sabah idrar testi yaptım silik çıktı rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin hepimiz pozitif sonuçlar alalım inşallah 🙏🙏🙏🙏🙏

Kızlar merhaba. İki gün önce transfer oldum, bende aranıza katıldım. Bana taze transfer yapıldı. Taze transferin tutma olasılığının düşük olduğunu tesadüfen okudum çok moralim bozuldu. Taze transferle hamile kalanlar var mı aranızda? Varsa yazsınlar bana nolur, moral olsun.
Canim benim ben de yumurta toplandiktan hemen sonra taransfer oldum cok şükür tuttu😊

Canim benim ben de yumurta toplandiktan hemen sonra taransfer oldum cok şükür tuttu😊
Ayyy Canım benim çok sevindim, biraz moralim bozuk biranda yazdın çok mutlu ettin beni. Allah razı olsun. Allah bebeğine uzun ömürler versin. İnşallah benim taze bebişlerimde tutar.

Back
X